סומך על הפורום שענו לך טוב.כבר בדקתי בפורום של משכנתאות
אבל אם אתה מבין בזה אם תוכל לכתוב מייל ואשלח לך
הכל טוב
סומך על הפורום שענו לך טוב.כבר בדקתי בפורום של משכנתאות
אבל אם אתה מבין בזה אם תוכל לכתוב מייל ואשלח לך
בכל אופן יש משהו שכדאי לי לדעת להזהר או לשים לב?הכל טוב
גם אלי הם פנו והזמינו אותי לפגישה ומבטיחים הוזלת השמכנתא וחסכון במאה אל"ש, למישהו יש מידע מנסיון שלו או של מכר?לנו הם דווקא הציעו הצעה משתלמת ולא פגעו לנו במסלולים השווים
תוכל לכוון אותנו ממה להזהר?
שלח לפרטיגם אלי הם פנו והזמינו אותי לפגישה ומבטיחים הוזלת השמכנתא וחסכון במאה אל"ש, למישהו יש מידע מנסיון שלו או של מכר?
חברים יקרים!גם אלי הם פנו והזמינו אותי לפגישה ומבטיחים הוזלת השמכנתא וחסכון במאה אל"ש, למישהו יש מידע מנסיון שלו או של מכר?
אני לא יכול, נא לשלוח אלי בפרטי אם שייך, תודהשלח לפרטי
כל הכבוד על היושר והגינות.חברים יקרים!
הסיכוי שיש מחזור כדאי - כיום, שואף ל0!!
ומלמטה..
אין חיה כזאת (כמעט לחלוטין) עבור חיסכון.
גם אם כל המשכנתא של צמודת מדד!
זהירות רבה!
לצערנו ישנם נוכלים רבים שמנסים להשיג מצגי שווא, בידיעה שללקוח הקטן אין בזה הבנה.
אני מראש לא מבקש לשלוח אליי - כי אין סיכוי..
אפשר לפנות לחברת האשראי להכחשת עסקה השאלה היא על מה חתמת האם התשלום מגיע אליהם גם אם לא לקחת את השירות שלהם?
יש לזה יוצאים מן הכלל, יש איזה קבוצה של אנשים, לא ארחיב בפרטים, שכולם היו שבויים של איזה יועץ ותיק (לא נוכל, פשוט אדם זקן, מהדור שיועצי משכנתאות היו מאכערים של ריביות, כל התמהילים שלו הם שלישים, אבל עם ק"צ במקום קל"צ, ככה הוא מראה החזר חודשי סביר ללקוח התמים שלא מבין שעשו עליו סיבוב), ושנכנסתי לשם גיליתי לתדהמתי שגם היום יש כדאיות מיחזור לרוב הציבור...חברים יקרים!
ומלמטה..
זהירות רבה!
לצערנו ישנם נוכלים רבים שמנסים להשיג מצגי שווא, בידיעה שללקוח הקטן אין בזה הבנה.
תכתוב שאתה מתכוון לגרשיים כפולים ומכופלים..ושנכנסתי לשם גיליתי לתדהמתי שגם היום יש כדאיות מיחזור לרוב הציבור...
לא ירדתי לסוף דעתך בביטוי גרשיים כפולים ומכופלים.תכתוב שאתה מתכוון לגרשיים כפולים ומכופלים..
אבל זה נכון שגם כיום ניתן למצוא מקרים נדירים שמחזור בהחלט בא בחשבון.
לזה התכוונתי, כי ממה שציטטתי מדבריך, היה נשמע להיפך.לא ירדתי לסוף דעתך בביטוי גרשיים כפולים ומכופלים.
אבל ודאי שע"פ רוב מוחץ אין כדאיות מיחזור בשנה המטורפת שאנו חווים, אבל צריך לדעת שיש יוצאים מן הכלל בזה
מצגי שווא???חברים יקרים!
ומלמטה..
זהירות רבה!
מצגי שווא???
אם ללקוח יש משכנתה שרובה הצמדה למדד,
ויש לו אפשרות לעלות בהחזר החודשי,
אתה עדיין ממליץ לו להישאר בהצמדה למדד?????
ולגרום ליתרת החוב שלו לעלות בטירוף???
אתה מטעה את הציבור, מחילה.....
תודה על ההבהרה.מצגי שווא???
אם ללקוח יש משכנתה שרובה הצמדה למדד,
ויש לו אפשרות לעלות בהחזר החודשי,
אתה עדיין ממליץ לו להישאר בהצמדה למדד?????
ולגרום ליתרת החוב שלו לעלות בטירוף???
אתה מטעה את הציבור, מחילה.....
חד משמעית.תודה על ההבהרה.
גם כשיש אפשרות לעלות בהחזר החודשי, לא ברור - האם כדאי לפרוע צמוד, או להשקיע נכון..
מעבר לזה, שזו הוראה כמעט גורפת גם לצמודי המדד, הריביות הגבוהות כ"כ בלא צמודות, לא בהכרח שוות למול הצמודות של פעם.
אני ממשיך להודיע באופן ברור ומודע
מחזור כדאי - נדיר!!
גם לכאלה שצמודי מדד הרבה.
בכדי שמחזור יהיה שווה, צריך יותר פרמטרים מעם המשכנתא צמודה או לא.
ואין כאן וזמן להאריך כעת.
זה הכול .סתם כלל ברזל. אם מישהו אומר לכם אנימיחבוך לכם במשכנתא 100 אלף...???????
99 אחוז שהוא נוכל
חד משמעית.
הצמודה היתה דוגמא אחת ...
יש עוד כמה כאלה, שבעקבותם נכון למחזר,ויש כדאיות .
מאוד נכון שהרבה פעמים אין כדאיות , אבל אי אפשר להכליל!!
ובטח ובטח לא בגלל זה להשמיץ חברה שלמה , ולהחליט שהם נוכלים כי הם עושים מחזורים, ומי שמבטיח חיסכון היום במחזור הוא עוקץ לקוחות !!!
וזה לגבי כל יתר המגיבים פה בצורה כל כך נחרצת ...לפני שמוציאים שם רע על יועץ/ חברה,
יש לבדוק פרטים ונתונים בצורה יסודית, ולבדוק כל מקרה לגופו .
ובטח לא להכליל כך( יש מושג שנקרא לשון הרע והוצאת שם רע)
....
זה הכול .
רק להאיר את צומת לבכם לעניין, כי כנגד הדעות הללו יש עוד הרבה מטובי היועצים שטוענים אחרת על החברה הנ"ל , וכמובן הרבה מאוד לקוחות מרוצים, ואני מכירה מקרוב..
אז חכמים היזהרו בדבריכם,
שבת שלום !!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: