יודעים אם יש בעוד מקומות/ חנויות?יש בקבוק מים מרובע מפלסטיק לא שביר וכמעט לא מתקמט
עולה 8-10 שח
מכיל 500-750 מל
מוכרים בבני ברק בבתים פרטיים
ובבית שמש בחניות ח"פ
לא יודשעת ערים נוספות
זה בקבוק שמיובא מחול
למשל באשדוד או חנויות בב"ב
יודעים אם יש בעוד מקומות/ חנויות?יש בקבוק מים מרובע מפלסטיק לא שביר וכמעט לא מתקמט
עולה 8-10 שח
מכיל 500-750 מל
ובבית שמש בחניות ח"פ
לא יודשעת ערים נוספות
זה בקבוק שמיובא מחול
@בתיה B איפה את משיגה טפוואר היום?בקבוק של tupperware יקר אבל מחזיק להרבה שנים לא נהיה מגעיל ולא עובש ואפשר לנקות בקלי קלות יש בהרבה גדלים וצבעים
יש להם אתר אבל אני קונה ממשהי שמוכרת בביתאיפה את משיגה טפוואר היום?
יש שם עיגול סיליקון כזה שיוצר את הוואקום ,שתמיד נופל נאבד והבקבוק יוצא מכלל שימוש...אני קניתי מסופר פארם, ל3 ילדים
ייצור של שמחה זה אנחנו + לייף
מחזיק מעמד כבר חצי שנה,
שורד נפילות וכו', נשאר כמעט כמו חדש
נראה לי שגם בבית החלמה בטלסטון מוכרים אותםיודעים אם יש בעוד מקומות/ חנויות?
למשל באשדוד או חנויות בב"ב
וואו נראה מעולה, ממה שהצלחתי לראות אין בו הרבה חלקיקים בפקק שיכולים לנזול מהם מים או להשבר , אני צודקת?זאת החברה CamelBak וזה הבקבוק (מצורפת תמונה) צפה בקובץ המצורף 1704992
באמזון קצת יקר, אנחנו קנינו בהנחה משמעותית אם אני זוכרת נכון. https://www.amazon.com/-/he/CamelBak-בקבוק-לילדים-אונקיות-חידוש/dp/B0B89PG6NX/ref=pd_bxgy_d_sccl_2/131-0872404-0190466?pd_rd_w=AZMAZ&content-id=amzn1.sym.c51e3ad7-b551-4b1a-b43c-3cf69addb649&pf_rd_p=c51e3ad7-b551-4b1a-b43c-3cf69addb649&pf_rd_r=6CY7DD90A4EWQMPN42YH&pd_rd_wg=NrkAE&pd_rd_r=be33e0b4-3998-4a85-bf57-dcd37d6a3d16&pd_rd_i=B0B89PG6NX&th=1
יש אותם גם בסופר פארם, קיי אס פי... מצרפת קישורים
KSP
מעל 68,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
היכן אפשר לקנות בבני ברק?יש בקבוק מים מרובע מפלסטיק לא שביר וכמעט לא מתקמט
עולה 8-10 שח
מכיל 500-750 מל
ובבית שמש בחניות ח"פ
לא יודשעת ערים נוספות
זה בקבוק שמיובא מחול
אני מאד נהנית מהבקבוקי ספורט של נייק ואדידסוכל אלהכל שנה אותו סיפור...
קונים לשנת הלימודים בקבוק מים מפלסטיק ב20 שח בערך
ואז הוא נוזל\מטפטף ולבסוף נופל על הרצפה ונשבר
וחוזרים לבקבוקי מי עדן הקטנים...
אשמח לקבל המלצה מנסיון על בקבוק ששרד לכם כל השנה. ונוח לשתיה.
רחוב צפניה 3 קומה 1 דירה 1היכן אפשר לקנות בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: