בעקבות -מילים של מעצבת פנים........ הום סטיילינג או עיצוב פנים?

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מכירה מישהי שעובדת בהום סטיילינג. כך היא מפרסמת את עצמה.
ומאחר ואני מכירה אותה והבית שלה אכן עוצב בטוב טעם המלצתי עליה ללקוחה שלי.
אני תכננתי ללקוחה הרחבה לסלון ותוספת חדר. וכהשלמה לתכנון היא לקחה את הגברת המדוברת להום סטיילינג.
זה לא עבד בכלל. ואני לא אמליץ על זה שוב.
מהסיבה הפשוטה שלגברת הום סטיילינג לא היו כלי עבודה. היא באה לדירה המליצה כל מיני דברים.
הכל היה באוויר. הלקוחה נסתה להסביר לי הכל היה בעל פה למעט צבעים.
נגיד המליצה על תאורה אבל בלי שרטוט איך הקבלן אמור לבצע??
הלקוחה נפלה בין הכסאות כי אותי היא לקחה לעבודת תכנון ואת ההיא היא לקחה להום סטיילינג ולא היה מישהי שתחבר בין השניים. למישהי שמחברת קוראים מעצבת פנים והיא יכולה לדאוג שהדברים לא ישארו באויר ובקטלוג אלא גם ייושמו בשטח. יש לה כלים להסביר ללקוח ולקבלן מה בדיוק החלומות שהיא טווה.
בסוף רחמתי על שתיהן והתגייסתי לעזרה הכנתי תכנית הנמכות ותאורה ועוד כמה דברים שלא היו כלולים בעבודה שלי אבל הלקוחה היתה כל כך מבולבלת ולא היה לי לב בשבילה שתכניס איש מקצוע שלישי.

בקיצור. לא אומרת שאין מקום כלל להום סטיילינג (אם כבר הייתי מחברת את העבודה הזו לארגון בתים הן מבחינת סדר ופרקטיקה וגם עיצוב ואז אני רואה לזה יותר מקום כמקצוע בפני עצמו כל עוד לא צריך קבלן בשטח אלא רק הלבשה לבית במובן הפשוט) אבל מרבית האנשים צריכים מעצבת פנים בהגדרת התפקיד. כי גם אם לא מזיזים קירות עדין צריך תכניות ומבט יותר גדול מצבע הוילון.

Sara10

משתמש פעיל
אני מכירה מישהי שעובדת בהום סטיילינג. כך היא מפרסמת את עצמה.
ומאחר ואני מכירה אותה והבית שלה אכן עוצב בטוב טעם המלצתי עליה ללקוחה שלי.
אני תכננתי ללקוחה הרחבה לסלון ותוספת חדר. וכהשלמה לתכנון היא לקחה את הגברת המדוברת להום סטיילינג.
זה לא עבד בכלל. ואני לא אמליץ על זה שוב.
מהסיבה הפשוטה שלגברת הום סטיילינג לא היו כלי עבודה. היא באה לדירה המליצה כל מיני דברים.
הכל היה באוויר. הלקוחה נסתה להסביר לי הכל היה בעל פה למעט צבעים.
נגיד המליצה על תאורה אבל בלי שרטוט איך הקבלן אמור לבצע??
הלקוחה נפלה בין הכסאות כי אותי היא לקחה לעבודת תכנון ואת ההיא היא לקחה להום סטיילינג ולא היה מישהי שתחבר בין השניים. למישהי שמחברת קוראים מעצבת פנים והיא יכולה לדאוג שהדברים לא ישארו באויר ובקטלוג אלא גם ייושמו בשטח. יש לה כלים להסביר ללקוח ולקבלן מה בדיוק החלומות שהיא טווה.
בסוף רחמתי על שתיהן והתגייסתי לעזרה הכנתי תכנית הנמכות ותאורה ועוד כמה דברים שלא היו כלולים בעבודה שלי אבל הלקוחה היתה כל כך מבולבלת ולא היה לי לב בשבילה שתכניס איש מקצוע שלישי.

בקיצור. לא אומרת שאין מקום כלל להום סטיילינג (אם כבר הייתי מחברת את העבודה הזו לארגון בתים הן מבחינת סדר ופרקטיקה וגם עיצוב ואז אני רואה לזה יותר מקום כמקצוע בפני עצמו כל עוד לא צריך קבלן בשטח אלא רק הלבשה לבית במובן הפשוט) אבל מרבית האנשים צריכים מעצבת פנים בהגדרת התפקיד. כי גם אם לא מזיזים קירות עדין צריך תכניות ומבט יותר גדול מצבע הוילון.
ההיא למדה הום סטיילינג? או שהיא סמכה על הטעם הטוב שלה?
איפה שאני לומדת נותנים את הכלים שתיארת שהיו חסרים לה.

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@Sara10
אין לי מושג איפה את לומדת הום סטיילינג, למדתי את שניהם.
הום סטיילינג לבד הוא חסר. בדיוק כמו שכתבה לך @nori
עיצוב פנים - כשמו כן הוא, זה לא רק חלוקת חלל זה כולל גם עיצוב החלל פנימה, וכל מה שזה כולל. שבאתי לקורס הום סטיילינג חלק נכבד מהחומר חזר על עצמו.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הכל בסדר. אני לא התבלבלתי. הבלבול מתחיל כשלקורס עיצוב פנים, קוראים עיצוב ואדריכלות פנים (כמו לדוגמא כאן באתר שכל פעם שכותבים אדריכלית זה מכחיל בגלל קורס עיצוב פנים), ודוחפים לזה גם הום סטיילינג.
הבלבול מתחיל אצל הלקוחות שחושבים שבשביל עיצוב פנים הם צריכים אדרכלית(כמו שכבר הסברתי בהנ"ל מה חושבים שכל דבר...)ולכן בדיוק פרוג מגדיר את זה בכזו צורה אדריכלות פנים, ולא רק פרוג, וזה הגדרה נכונה!!

אני גם חושבת שכמו בכל תחום, קשה מאוד להיות אלופים בשתי דברים בו זמנית, והגיוני יותר לחלק את זה.
זה לא 2 תחומים
זה 2 חלקים של תחום אחד
נכון שיש אנשים שיש להם טעם אבל אין להם הגיון בחלוקה וניצול-זה עדיין לא מפצל את זה ל 2 תחומים.
אגב, זה מה שעכשיו הולך וצובר תאוצה בעולם ובישראל (כעת אזור המרכז) חלוקה של התחומים הללו.
בואי נדייק את המשפט:
מה שצובר תאוצה (לא שאני אישית ראיתי כזו תאוצה, אבל נגיד..)זה לא שהלקוחות לוקחים איש מקצוע אחד לתכנון ואיש מקצוע אחר לסטיילינג
אלא מה שצובר תאוצה זה שאנשים לומדים רק את הסטיילינג לבד.
(כמו שיש כאלו שלומדות רק הדמיות לבד או כמו כל הדוגמאות שנתתי כבר וד"ל)

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ההיא למדה הום סטיילינג? או שהיא סמכה על הטעם הטוב שלה?
איפה שאני לומדת נותנים את הכלים שתיארת שהיו חסרים לה.
אין לי מושג. מכירה אותה כבעלת כישורים טובים לעיצוב.
בהמשך ראיתי מודעת פרסום שלה על הום סטיילינג.
חשבתי לתומי שאנשים לא לוקחים עבודה שאין להם כלים לבצע...
ואם לומדים את זה בקורס אז טוב.

בעצם מדובר במיני עיצוב פנים. אז מבחינתי הדבר הכי חשוב לקחת עבודות שמתאימות להשכלה.
הבעיה מתחילה כשהלמידה מצומצמת אבל לא יודעים לצמצם את העבודות... וכשלא מתאים להגיד ללקוח סליחה, אבל זה לא בתחום ההתמחות שלי.

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אז לסיכום:
אדריכלית- עוסקת ברישוי והיתר
מעצבת פנים -עוסקת בתכנון של החלל ובכל חומרי הגמר שזה כולל גם הומסטיילינג
הום סטיילינג- זה מי שלמדה רק נישה אחת קטנה מתוך כל התחום של המעצבת פנים ועוסקת בטקסטיל והאיבזור.
אפשר לדייק את הסיכום שלך?
אדריכלית, או מדוייק יותר- הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים, היא בפירוש גם מעצבת פנים!
כפי שהשם של התואר ההנדסאי אומר בפירוש.
יש אדריכליות שעוסקות יותר ברישוי, יש שבעיצוב, יש שבתכנון, ויש שבכמה מתוך התחומים האלה או אחרים.
אבל לעולם- מעצבת פנים שהיא הנדסאית אדריכלות יהיו לה ידע ומקצועיות גבוהים ב ה ר ב ה ממעצבת פנים.
היקף הלימודים שונה בתכלית, היקף עבודות הגמר הנדרשות, החשיפה לפרוייקטים ברמה גבוהה, התנסות רחבה יותר במגוון תחומים גדול יותר, ועוד.
כותבת זאת מנסיוני כאדריכלית ומעצבת פנים,
וכמורה לאדריכלות ומורה לעיצוב פנים, שלא יכולה להשוות את רמת התלמידות ב2 המסלולים.

Sara10

משתמש פעיל
אפשר לדייק את הסיכום שלך?
אדריכלית, או מדוייק יותר- הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים, היא בפירוש גם מעצבת פנים!
כפי שהשם של התואר ההנדסאי אומר בפירוש.
יש אדריכליות שעוסקות יותר ברישוי, יש שבעיצוב, יש שבתכנון, ויש שבכמה מתוך התחומים האלה או אחרים.
אבל לעולם- מעצבת פנים שהיא הנדסאית אדריכלות יהיו לה ידע ומקצועיות גבוהים ב ה ר ב ה ממעצבת פנים.
היקף הלימודים שונה בתכלית, היקף עבודות הגמר הנדרשות, החשיפה לפרוייקטים ברמה גבוהה, התנסות רחבה יותר במגוון תחומים גדול יותר, ועוד.
כותבת זאת מנסיוני כאדריכלית ומעצבת פנים,
וכמורה לאדריכלות ומורה לעיצוב פנים, שלא יכולה להשוות את רמת התלמידות ב2 המסלולים.
יפה מאוד.
אני מאמינה שכשהמושג עיצוב פנים בא לעולם, האדריכליות לא הבינו איך ניתן לפצל את זה...
אבל ימים אמרו ובבניה נכונה של קורסים שהם קצרים בהרבה (מאוד) מאדריכלות, נולד מקצוע מצוין ומועיל מאוד ששמו עיצוב פנים.
כך גם הום סטיילינג, נכון שעקרונית הרי זו נישה מעיצוב פנים, אם בונים קורס בצורה נכונה, ניתן לפצל את זה.
כמובן מה שצריך זה שהציבור יהיה מעוניין בתוצר הזה, מה שעדיין לא מספיק קיים.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מאמינה שכשהמושג עיצוב פנים בא לעולם, האדריכליות לא הבינו איך ניתן לפצל את זה...
בואי, עדיין יש מחירים שאנשים לפעמים משלמים על פיצולים כאלה.
באים אחרי היתר בניה למעצבת וקשה לממש חלומות שהיו עוברים חלק אם היינו טרום היתר.
ברור שעדיף ללכת לאיש מקצוע שמרכז את מה שהבן אדם צריך מא'- ת'.
אני מסכימה שבמקרים שאנשים צריכים רק מר'- ת' הם יכולים ללכת לבעל מקצוע עם השכלה מופחתת.
כל זאת רק אם כמו שאמרתי קדם. בעלי מקצוע עם השכלה ונסיון מופחת לא יקבלו על עצמם עבודות שלא תואמות את הנישה בה הם בחרו לעסוק.

Sara10

משתמש פעיל
בואי, עדיין יש מחירים שאנשים לפעמים משלמים על פיצולים כאלה.
באים אחרי היתר בניה למעצבת וקשה לממש חלומות שהיו עוברים חלק אם היינו טרום היתר.
ברור שעדיף ללכת לאיש מקצוע שמרכז את מה שהבן אדם צריך מא'- ת'.
אני מסכימה שבמקרים שאנשים צריכים רק מר'- ת' הם יכולים ללכת לבעל מקצוע עם השכלה מופחתת.
כל זאת רק אם כמו שאמרתי קדם. בעלי מקצוע עם השכלה ונסיון מופחת לא יקבלו על עצמם עבודות שלא תואמות את הנישה בה הם בחרו לעסוק.
מסכימה לחלוטין.
אבל זה עדיין לא מחק את עיצוב פנים, למרות שישנה עדיפות ברורה לאדריכלית שהיא גם מעצבת פנים.

טריידמארק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עדיין יש מחירים שאנשים לפעמים משלמים על פיצולים כאלה
ומצד שני יש מחיר כשהכל אצל בנאדם אחד
אני לפחות, לא מכירה אישיות שהיא:
1. גם אלופה בהיתרים (=יודעת על איזה כפתורים צריך ללחוץ אצל איזה אנשים בעיריה, ראש ריאלי שמצליח לתמרן בין חוקי תו"ב, תב"ע, ומימוש מקסימלי של המ"ר המותרים, בעלת חוש גישור שמסוגלת להביא תיק אל קו הגמר על אף התנגדויות וסכסוכי שכנים, ראיה מרחבית ומקיפה שמסוגלת לשלוט על בנין שלם, החפיפה בין הקומות ועוד)
2. גם אלופה בעצוב פנים (=מומחית בניצול שטח, בעלת חוש אסתטי גבוה, הבנה בחומרי בניה ותהליכיה, יודעת לשלב בין פרקטיקה לאומנות, ועוד)
3. גם אלופה בהומסטיילינג (=בעלת עין רגישה לדקויות של היופי, מומחית בצבעים וטקסטורות, אומנית, יש לה טאצ'/ "מגע הזהב", מכירה את בעלי המקצוע והחנויות דרכם ניתן להשיג את כל הטוב הזה, ועוד)
עולם האדריכלות והעיצוב הוא כ"כ רחב, יש בו נישות שונות מאוד הדורשות יכולות שונות מאוד.
אכן קיימת הבעיה המוכרת כשהאדריכלית מוציאה היתר, אח"כ באה המעצבת ורוצה להזיז חלון, אח"כ באה הסטייליסטית ומתברר שהקיר לא מספיק ארוך כדי לאכלס את הספה המדהימה שהיא דמיינה...
פיתרון אפשרי יכול להיות כמה בעלות מקצוע שתפתחנה משרד משותף, כאשר הפרויקטים יקבלו מענה מקצועי מכל הבחינות בשיתוף פעולה וחתירה משותפת אל השלמות.

אלגנטי

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
זה מה שעכשיו הולך וצובר תאוצה בעולם ובישראל (כעת אזור המרכז) חלוקה של התחומים הללו.
זה מה שמכר לך הבית ספר שאת לומדת בו את ההום סטיילינג......
חבל שלא זכינו לראות את זה בצורה כזו ברורה כמו שאת כותבת.
לא זה הרושם שקיבלנו(ולא על מקום לימודים אחד)
את כותבת את זה בצורה נחרצת יותר ממה שזה במציאות!!!!
איפה את מורה?
נשמח לשמוע על המקום לימודים הטוב
ואולי זה יעזור גם לפותחת האשכול

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
1. גם אלופה בהיתרים (=יודעת על איזה כפתורים צריך ללחוץ אצל איזה אנשים בעיריה, ראש ריאלי שמצליח לתמרן בין חוקי תו"ב, תב"ע, ומימוש מקסימלי של המ"ר המותרים, בעלת חוש גישור שמסוגלת להביא תיק אל קו הגמר על אף התנגדויות וסכסוכי שכנים, ראיה מרחבית ומקיפה שמסוגלת לשלוט על בנין שלם, החפיפה בין הקומות ועוד)
2. גם אלופה בעצוב פנים (=מומחית בניצול שטח, בעלת חוש אסתטי גבוה, הבנה בחומרי בניה ותהליכיה, יודעת לשלב בין פרקטיקה לאומנות, ועוד)
3. גם אלופה בהומסטיילינג (=בעלת עין רגישה לדקויות של היופי, מומחית בצבעים וטקסטורות, אומנית, יש לה טאצ'/ "מגע הזהב", מכירה את בעלי המקצוע והחנויות דרכם ניתן להשיג את כל הטוב הזה, ועוד)
עולם האדריכלות והעיצוב הוא כ"כ רחב, יש בו נישות שונות מאוד הדורשות יכולות שונות מאוד.
אני חושבת שאכן עולם האדריכלות הוא מאד רחב.
אבל לא עד כדי שלא יכולה להיות דמות אחת שתרכז תכנון מאפס עד לסטיילינג כולל רישוי ותעשה את זה בצורה המיטבית. בהחלט מדובר בשלושה רכיבים של אדריכלות פנים שיש לא מעט אנשים עם כישורים והשכלה מתאימה.
למעשה זה יותר ממקובל במגזר הכללי בבניה של צמודי קרקע.
בסדר גודל גדול מזה אני מסכימה איתך שמקובל לחלק לכמה אנשי מקצוע ולפצל בין חוץ ורישוי (ועדיין את הרישוי עושה מתכנן שיורד לפרטי פרטים ולא רק "משרטט הרמוניקה"). לפנים.
אני חושבת שבצבור שלנו זה לא מקובל כי אין בניה חדשה (בצורה שהדייר יוזם) אלא לרב אנחנו מדברים על שיפוץ והרחבת דירה.
ואז הלקוחות נגשים למשימה בשיטת הטלאי. קדם כל מגששים להיתר ומחפשים מי תוציא להם אותו הכי מהר. הם לא רוצים לשלם ועוד לא חושבים על שלב הבניה.
ואז כשהם מקבלים היתר הם נגשים למישהי שתתכנן את זה עבורם.
זו שיטה לא נכונה.
אם היו עובדים בסדר הנכון אדריכליות עם גישה לעיצוב היו מתכננות את הבית וגם מטפלות ברישוי שלו (כי זה כבר היה בייבי שלהן וזה היה חלק מעסקת החבילה)
בצורה שזה היום שכשאדם מחפש רישוי הוא בכלל לא מחפש איש מקצוע עם גישה לעולם התכנון. אלא רק שיהיה מהר ויעיל ולכן קם המצב שאנחנו מדברות עליו.

ואגב, לכן הפתרון לתכנן בצוות (שהוא מעולה, וזה לא צריך לבא באותו משרד, מספיק שלקוח ממנה אדריכל לרישוי ומעצבת פנים אין שום סיבה שהן לא תשתפנה פעולה והפרויקט יצא משולם) לא יכול להתצבע. כי העבודה נעשית בטור. (רק אחרי שיש היתר ומגששים להמשך עבודה מחליטים אם ואיזה מעצבת לקחת ורק אחרי עוד איזה תקופה מחליטים שרוצים להרחיב את החבילה לבחירת חומרים וסטיילינג..)

טריידמארק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ואגב, לכן הפתרון לתכנן בצוות (שהוא מעולה, וזה לא צריך לבא באותו משרד, מספיק שלקוח ממנה אדריכל לרישוי ומעצבת פנים אין שום סיבה שהן לא תשתפנה פעולה והפרויקט יצא משולם) לא יכול להתצבע. כי העבודה נעשית בטור. (רק אחרי שיש היתר ומגששים להמשך עבודה מחליטים אם ואיזה מעצבת לקחת ורק אחרי עוד איזה תקופה מחליטים שרוצים להרחיב את החבילה לבחירת חומרים וסטיילינג..)
חייבת להסכים איתך במיוחד בנק' זו.
התהליך שמתבצע כטלאי על טלאי הוא תוצאה בלתי נמנעת של ציבור שאינו משופע במזומנים.
מוציאים את הסכום המינימלי שבלעדיו א"א להתקדם. אח"כ רואים שחסר משהו, שוב מוציאים את המינימום ההכרחי. עד שרואים שצריך עוד משהו. וכן הלאה. ככה זה בעיצוב וככה בהרבה תחומים.
את צודקת שבציבור שלנו קשה עד בלתי אפשרי לבוא עם הצעה קומפלט- שתכלול שכ"ט של 3 בעלי מקצוע יחד. אנשים יברחו כשישמעו את הסכום...
מה שאין כן כשזה מגיע בהדרגה, בפער של כמה חודשים/ שנים כשכבר הספיקו להתאושש ולשכוח מההוצאה הקודמת :)
בקיצור כנראה שהמצב הקיים לא הולך להשתנות בקרוב.. ואנו כבעלי מקצוע נמשיך להתאמץ להוציא את המקסימום בכלים שכן עומדים לרשותנו בנסיבות הקיימות.

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יכולה לאמר מנסיוני האישי
למדתי הום סטיילינג לפני עיצוב פנים-קורס יסודי ומקיף כולל הום סטייג'ינג ואח"כ למדתי עיצוב פנים
כי לדעתי הום סטיילינג לבד מותיר פעמים רבות את הידיים של המעצבת קשורות
אני מבצעת פרוייקטים רבים של תכנון וגם פרוייקטים רק של סטיילינג
אבל הכלים המקצועיים, הידע המקיף והראיה המרחבית שיש למעצבת משרתים אותי בסטיילינג ובלעדיהם ארגז הכלים של אחת שהוכשרה רק כסטייליסטית-לוקה בחסר
לבא ולהשוות יכולות של מעצבת ליכולות של סטייליסטית זה קצת מופרך.
זה בהחלט תחום מתפתח, יכול להיות שזה תחביב נהדר ואפילו בסיס להכנסה נאה מאוד
אבל יכולת ההשתכרות לא משתווה לעיצוב-לחלוטין לא!
תשקלי מה מתאים לך מבחינת השקעה בלימודים/זמן/פניות/תקציב

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
יכולה לאמר מנסיוני האישי
למדתי הום סטיילינג לפני עיצוב פנים-קורס יסודי ומקיף כולל הום סטייג'ינג ואח"כ למדתי עיצוב פנים
כי לדעתי הום סטיילינג לבד מותיר פעמים רבות את הידיים של המעצבת קשורות
אני מבצעת פרוייקטים רבים של תכנון וגם פרוייקטים רק של סטיילינג
אבל הכלים המקצועיים, הידע המקיף והראיה המרחבית שיש למעצבת משרתים אותי בסטיילינג ובלעדיהם ארגז הכלים של אחת שהוכשרה רק כסטייליסטית-לוקה בחסר
לבא ולהשוות יכולות של מעצבת ליכולות של סטייליסטית זה קצת מופרך.
זה בהחלט תחום מתפתח, יכול להיות שזה תחביב נהדר ואפילו בסיס להכנסה נאה מאוד
אבל יכולת ההשתכרות לא משתווה לעיצוב-לחלוטין לא!
תשקלי מה מתאים לך מבחינת השקעה בלימודים/זמן/פניות/תקציב

אני פחות מסכימה עם זה. תלוי היכן למדת את ההום סטיילינג.
אני מלמדת ק'ורס הום סטיילינג ברמה מקצועית מאד. בנות יוצאות מעצבות פנים! כמובן ללא תוכנות שרטוט ומיות לרהיטים.
יש מזה כסף נקי. אין עבודה רבה בתיקונים. הגעה לשטח-פרויקט. תוכניות חשמל.
יש בזה הרבה עבודה ואפר מאד להצליח.
הרבה יותר נשים צריכות שפוץ לבית קים מאשר חדש.
לא שחלילה לא צריך מעצבות פנים. הפוך.חייבים אותן בפרויקטים חדשים של בנית דירה. אבל בשביל זה צריך ללמוד 3 שנים ולאהוב את כל הקטע שת הכנת תוכניות,שרטוטים,מחשב.
אמת, יש למעצבת פנים יכולות לגעת בכל הדירה החל מהתוכניות בניר.
ואם היא יודעת הום סטיילינג, יש לה יתרונות רבים.
-- לתכנן את החלור=קה התקציבית של הלקוחה. מה חשוב יותר או פחות
-- ההום סטיילינג פותר בעיות ופרדיגמות בפרויקט
-- חוסך אנרגיה והתלבטויות.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הרבה יותר נשים צריכות שפוץ לבית קים מאשר חדש.
נכון מאד
אבל מה כולל השיפוץ???
אנשים לא קמים באמצע היום ומחליטים סתם לחדש ריהוט ולצבוע קירות
כשאנשים אומרים "לשפץ" בד"כ הם מתכונים גם לשינוי בתיכנון.

מיכל רוזנוסר

0548476149
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שינוי אומר,
החלפת רהיטים ומיקום ,תכנון רהיטים שמתאימים לצרכים ולמידות הדירה.
ניצול השטח בחכמה.
הצבעים והאקססוריז זה בסוף
אני מאמינה בלימוד רציני של כמה שנים של עיצוב פנים לעומק.
שגם את ההום סטיילינג לומדים שם תקופה ארוכה.
אי אפשר להשוות מעצבת פנים שממשיכה להתמקצע בהום סטיילינג.
ללימוד הום סטיילינג לבד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה