בעקבות -מילים של מעצבת פנים........ הום סטיילינג או עיצוב פנים?

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
קודם כל
כן
בקורונה
נכון מאד
אבל מה כולל השיפוץ???
אנשים לא קמים באמצע היום ומחליטים סתם לחדש ריהוט ולצבוע קירות
כשאנשים אומרים "לשפץ" בד"כ הם מתכונים גם לשינוי בתיכנון.
אנשים קמו והחליטו שבא להם שינוי
ותכנון רהוט אפשר בלמודי הום סטיילינג ברמה גבוהה. כי יש שם הרבה חומר שמדבר על כל מה שקשור בעצוב פנים- הפנים של הבית.

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
קודם כל
כן
בקורונה

אנשים קמו והחליטו שבא להם שינוי
ותכנון רהוט אפשר בלמודי הום סטיילינג ברמה גבוהה. כי יש שם הרבה חומר שמדבר על כל מה שקשור בעצוב פנים- הפנים של הבית.

איך אפשר לתכנן ריהוט מורכב, ואפילו בסיסי בלי יכולות שרטוט והבנה בהגשת תוכניות לביצוע לנגר?

ההום סטיילינג - כבודו במקומות מונח, אבל אי אפשר להשוות אותו משום כיוון לתכנון מקצועי, חלוקת חללים נכונה וחכמה,
ידע בתקנים ובהנדסת אנוש, וידע בסיסי בפרקטיקה של אתר בניה בשטח.

אפשר בהחלט לשדרג מראה של דירה בצורה משמעותית מאד רק על ידי הום סטיילינג, אבל אפשר גם להתאים את התכנון לצרכי הלקוח, להכין סט תוכניות מקצועי לביצוע לקבלן, וכך למנוע טעויות בשטח, ועוגמת נפש ובזבוז כסף ללקוח, ולקבל תוצאה ברמה אחרת לגמרי.

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
נאמרו פה לכ מיני דברים והגדרות חלקם נכונות וחלקם לא ממש מדויקות
אבל נקודה נוספת לגבי זה
למי שמתעניינת רק על הום סטלינג ישנה נישה מעניינת שמשתלבת יפה בקצוע הזה וזה -הום סטייל לפני צילום אדריכלי
כמובן שצריך לזה יכולת גבוהה של עיצוב וטעם משובח שליפה ואילתור, ניידות , וכריזמה וידע כללי בסגנונות עיצוב
בציבור החרדי אין הרבה מקומות שמלמדים את שפת העיצוב /שיטות עיצוב /תולדות העיצוב והאדריכלות בצורה מקצועית ומעמיקה וברגע שזה מגיע "מהבטן" צריך לזה כשרון מאד גדול כדי להצליח בזה
לדעתי כדי לבדוק מקום שמלמד עיצוב צריך לבדוק תוצרים של המורות שם ותוצרים של תלמידות משם וכאלה שכבר התנסו בשוק העבודה כי יש דברים שרק שמתחילים לעבוד בהם מבינים איפה הידע נעצר בהם ומה יש עוד להעמיק וללמוד

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
איך אפשר לתכנן ריהוט מורכב, ואפילו בסיסי בלי יכולות שרטוט והבנה בהגשת תוכניות לביצוע לנגר?

ההום סטיילינג - כבודו במקומות מונח, אבל אי אפשר להשוות אותו משום כיוון לתכנון מקצועי, חלוקת חללים נכונה וחכמה,
ידע בתקנים ובהנדסת אנוש, וידע בסיסי בפרקטיקה של אתר בניה בשטח.

אפשר בהחלט לשדרג מראה של דירה בצורה משמעותית מאד רק על ידי הום סטיילינג, אבל אפשר גם להתאים את התכנון לצרכי הלקוח, להכין סט תוכניות מקצועי לביצוע לקבלן, וכך למנוע טעויות בשטח, ועוגמת נפש ובזבוז כסף ללקוח, ולקבל תוצאה ברמה אחרת לגמרי.
שיפי שימי לב!
לא כתבתי עצוב רהוט!! וגם לא חלוקת חללים. לא כך היה רשום. מדברים על עצוב ותכנון בית קיים! ובהחלט שחייבים מעצבת פנים לתכנון הקירות.
וכן, לומדיםן אצלנו בקורס העמדת הריטים והנדסת אנוש.
עובדה: בנות יוצאות מהקורס מתכננות ומעצבות חדרי ילדים לעצמן או ללקוחות. ועובדות לחלויטן ומעצבות בתים אפילו חנויות ברמה גבוהה!!
כנראה שזו הבשורה שהלמודים אצלנו הביאה לעולם. ועדיין לא כולן יודעים את זה. רק מי שלמדה ומרוויחה.ועובדת בתחום.
הום סטיילינג שזו הלבשת דיר לצילומים- זה החלק האחרון שלומדים. כי יודעים מה לעשות לעצב עד אז.
בכל מקרה, הולכים לחנויות או לנגרים והם תמיד עוזרים ונותנים בתוכנות שיש להם את המידות המדויקות. אבל לפחות הלקוחה יודעת היכן עומדת מבחינת ההעמדה, צבעוניות, מעברים וכדו'.
מטבחים, שוב. אני בעצמי מעצבת פנים והגעתי לחברות מטבחים , תמיד הן הוסיפו/נתנו דעות על העצוב. ואפשר גם לבוא אליהם ללא עצוב כלל ויש מעצבת מטבחים שמתחילה הכל מבראשית.
כבר היו לי לקוחות שקראו לי אחרי התכנון.
שוב, תלוי היכן לומדים.
ברור ואין לי ספק שהום סטיילינג לא במקום עצוב פנים! רק יותר בקטע של: מחשב, תוכניות תכנון חללים, חשמל אינסטלציה ועוד.

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שיפי שימי לב!
לא כתבתי עצוב רהוט!! וגם לא חלוקת חללים. לא כך היה רשום. מדברים על עצוב ותכנון בית קיים! ובהחלט שחייבים מעצבת פנים לתכנון הקירות.
וכן, לומדיםן אצלנו בקורס העמדת הריטים והנדסת אנוש.
עובדה: בנות יוצאות מהקורס מתכננות ומעצבות חדרי ילדים לעצמן או ללקוחות. ועובדות לחלויטן ומעצבות בתים אפילו חנויות ברמה גבוהה!!
כנראה שזו הבשורה שהלמודים אצלנו הביאה לעולם. ועדיין לא כולן יודעים את זה. רק מי שלמדה ומרוויחה.ועובדת בתחום.
הום סטיילינג שזו הלבשת דיר לצילומים- זה החלק האחרון שלומדים. כי יודעים מה לעשות לעצב עד אז.
בכל מקרה, הולכים לחנויות או לנגרים והם תמיד עוזרים ונותנים בתוכנות שיש להם את המידות המדויקות. אבל לפחות הלקוחה יודעת היכן עומדת מבחינת ההעמדה, צבעוניות, מעברים וכדו'.
מטבחים, שוב. אני בעצמי מעצבת פנים והגעתי לחברות מטבחים , תמיד הן הוסיפו/נתנו דעות על העצוב. ואפשר גם לבוא אליהם ללא עצוב כלל ויש מעצבת מטבחים שמתחילה הכל מבראשית.
כבר היו לי לקוחות שקראו לי אחרי התכנון.
שוב, תלוי היכן לומדים.
ברור ואין לי ספק שהום סטיילינג לא במקום עצוב פנים! רק יותר בקטע של: מחשב, תוכניות תכנון חללים, חשמל אינסטלציה ועוד.

אוקיי, בטוחה שיוצאים מהקורסים האלה עם כלים מעולים לדברים מסוימים, ואפשר בעזרתם לתת טאצ' וסטייליניג מהמם לדירות.
אבל עיצוב פנים - זה לא

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
שיפי הכל טוב
אפחד לא פוסל עבודה של מעצבות פנים!
וברור שבקורס עצוב בית לא לומדים תוכנות וחומר של עצוב פנים מהמקום של: שרטוט, תכנון,בניה אינסטלציה ועוד.
מדובר בעצוב בית קיים.
ואת כל החומר והרבה מעבר שלא לומדים בעצוב פנים. את זה מקבלים.
זה הכל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה