לאשן בינה כלואה?
שן בינה רגילה-כמה שידוע לי
לאשן בינה כלואה?
ממליצה עליו גם, אנושי מאוד ולא לוקח כסף על פגישת יעוץזה לא בדיוק נכון כל אחד והמצב שלו לי דווקא היה בשן בינה דלקת רצינית ואני בהתחלה גם חשבתי שהרופא רוצה להרוויח עלי כסף בסוף יצא שהשתמשתי שלוש פעמים באנטיביוטיקה ובשכחי כאבים תמיד כדאי לשאול חוות דעת של כמה רופאים...
אגב לגבי השאלה איזה רופא הכי מומלץ אז אני הלכתי על הכי טוב שילמתי אמנם 2600 ש"ח רק על שן אחת (!!!) אבל העדפתי לא לשחק עם השן כי זה ישב לי על העצב... עשיתי זאת אצל דוקטור שלמה קלדרון יש לו מרפאה בתל אביב הוא היה מנהל כירורגיה פה ולסת במרכז רפואי ע"ש רבין ועוד... יכול להיות שלי הוא לקח יקר כי הזמנתי את התור לאותו יום מרוב כאבים... בכל אופן אני לא ממליץ לכל אחד ללכת אליו אלא רק מי שמפחד מכאבים ( לא הרגשתי שום כאב) או שזה יושב לו על העצב כי הוא בין המומחים הכי גדולים ולכן המחיר יותר יקר מהשוק כך נראה לי.. אבל כדאי לברר אפשר לחפש בגוגל "פרופסור שלמה קלדרון".
לא חושבת שיש מישהו יותר טוב מעמי זגורי, מטפל ברחובותיש למישהו כאן ניסיון עם עקירת שן בינה כלואה???
אני צריכה בירושליםלא חושבת שיש מישהו יותר טוב מעמי זגורי, מטפל ברחובות
גם אני הייתי אצלו וכל הזמן חיכיתי לסבל המדובר שלא באיש רופא בירושלים נועם ברוק
עוקר שיניים בטכנולוגיה מיוחדת של לייזר מינימום כאב מקסימום מקצועיות
כל שן לוקחת 2 דקות
גיסתי עשתה אצלו 2 שיניים והיתה מרוצה מאד
שן כלואה?גם אני הייתי אצלו וכל הזמן חיכיתי לסבל המדובר שלא בא
הוא אלוף!
לי ועשיתי אצל נואם ברוק ואף אחת מההפחדות לא התממשהיש למישהו כאן ניסיון עם עקירת שן בינה כלואה???
כן ועוד היה לי כל פרטים שהוסיפו למורכבותשן כלואה?
לפני כמה ימים קיבלתי בשורה מצערת
שעלי לעקור את כל (!) 4 שיני הבינה שלי
אשמח לשמוע ממביני דבר עצות וטיפים
איך לעבור את זה במינימום סבל ובמינימום הוצאה כספית (הבנתי שיכול לעלות כ-5000 ש"ח)
מוכנה להשקיע עלות יקרה בתנאי שמדובר ברופא עדין ומומחה
תודה רבה לעונים
יש רופא בירושלים נועם ברוק
עוקר שיניים בטכנולוגיה מיוחדת של לייזר מינימום כאב מקסימום מקצועיות
כל שן לוקחת 2 דקות
גיסתי עשתה אצלו 2 שיניים והיתה מרוצה מאד
אני גם עשיתי אצלו, הייתי צריכה לעקור 4 שיניים (לא יודעת אם זה נקרא כלואות, אבל הייתה לי שם דלקת נוראית, וכל החניכיים התנפחו, ולא ראו את השן אחרי שהיא כבר יצאה, בגלל שכל החניכיים עלו עליה..),המרפאה, בקטמון יורדי הסירה 10. טלפון 0777004052 שלו 0524206525 אם מדובר בתור דחוף .
יש ממליצים לקחת לפני הטיפול, או מיד אחריו לפני התפוגגות ההרדמה, משכך כאבים חזק ולחסוך את הכאב הראשוני שהוא הכי עוצמתי, ממליץ על נרוסין לא מתאים בתקופות מיוחדות
בנוגע למחיר, לאברכים פעם היה עושה הנחה משמעותית, לא מעודכן מה היום.
עשית אצל רופא מומחה?אני כמעט חודש הייתי על משככי כאבים
לי .יש למישהו כאן ניסיון עם עקירת שן בינה כלואה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: