שן בינה או שן רגילה?עקרתי לפני שנתיים במרפאת שליו אצל ד''ר דניס במרכז כלל
30 שניות מהזריקה ועד שהייתי מחוץ לחדר
ישר אחרי הטיפול נסעתי לבני ברק כל הדרך חיכיתי לכאב אבל הוא לא הגיע
עלה לי 300 לעקירה
כל עוד אין סיבוך או רגישות זה הסיפור
בינהשן בינה או שן רגילה?
שן רגילה זה באמת לא סיפור.
מעניין לא כאב כלום גם אחרי הטיפול? אתמההההבינה
אמיתי אמיתימעניין לא כאב כלום גם אחרי הטיפול? אתמהההה
מה הכוונה, אשמח שתרחיבו.אגב, מי שיש לו קרוב לעצב יכול לקבל החזר מהקופה
(ואני עקרתי שתי שיני בינה בטיפול אחד ולא קרה כלום..)
זה מה שנקרא עקירה כירורגיתמה הכוונה, אשמח שתרחיבו.
אם השן בינה שצריכים לעקור אותה יושבת על העצב - עצב הפנים פירושו: מה שאחראי לכל התחושה בפנים... צריך ליזהר שעוקרים אותה שהעצב לא יפגע... כי אז אפשר להישאר עם פרצוף ללא תחושה... וזה נראה לי לא כזה נעים לכן חשוב ללכת לרופא מומחה לפי הקירבה של השן לעצב.מה הכוונה, אשמח שתרחיבו.
ממליצה מאד על ד"ר לאופר מתל אביבלפני כמה ימים קיבלתי בשורה מצערת
שעלי לעקור את כל (!) 4 שיני הבינה שלי
אשמח לשמוע ממביני דבר עצות וטיפים
איך לעבור את זה במינימום סבל ובמינימום הוצאה כספית (הבנתי שיכול לעלות כ-5000 ש"ח)
מוכנה להשקיע עלות יקרה בתנאי שמדובר ברופא עדין ומומחה
תודה רבה לעונים
במקרה של עקירת שן הקרובה לעצב, במרפאה של הקופה בד"כ נותנים הפניה לעקירה בבי"ח, ואז העקירה על חשבון הקופה.מה הכוונה, אשמח שתרחיבו.
אצל ברוק ישבתי 2 דקות על הכיסא כולל הכל, הוא עושה את זה במהירות וללא כאבגם שן בינה לא לוקח 2 דקות
הוצאתי שתיים ולא זכור לי שזה פרק הזמן שזה לקח. מדברת על העקירה עצמה. לא על כל המסביב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: