לי הסבירו שהעצב שיכול להיפגע זה עצב שאחראי לתחושה בלשון או בשפתייםאם השן בינה שצריכים לעקור אותה יושבת על העצב - עצב הפנים פירושו: מה שאחראי לכל התחושה בפנים... צריך ליזהר שעוקרים אותה שהעצב לא יפגע... כי אז אפשר להישאר עם פרצוף ללא תחושה... וזה נראה לי לא כזה נעים לכן חשוב ללכת לרופא מומחה לפי הקירבה של השן לעצב
איפה המרפאה טלפון?כמה עולה העקירה?יש רופא בירושלים נועם ברוק
עוקר שיניים בטכנולוגיה מיוחדת של לייזר מינימום כאב מקסימום מקצועיות
כל שן לוקחת 2 דקות
גיסתי עשתה אצלו 2 שיניים והיתה מרוצה מאד
אני ישאל אותה את הטלפוןאיפה המרפאה טלפון?כמה עולה העקירה?
סליחה אם אינני עומד בתקן (ואם אכן זה כך- אפשר למחוק).לא קראתי את כל התגובות קודם אז ככה-
קודם כל זה שהמליצו לך לעקור את כל ה4 לא אומר שאת באמת חייבת.
מידיעה הם תמיד עושים את זה, אני קיבלתי המלצה לעקור 2 בשני צדדים ובאתי רק לאחת כי היא נשברה ואז הרופא אמר שכדאי לעקור בזוגות כלומר גם למעלה וגם למטה ביחד. התנגדתי. כל עוד שאין לי כאבים בשיניים האלה חבל לי..
הוא אחד האלופיםרופא עדין ומומחה זה ד"ר עמי זגורי , יש לו קליניקה ברחובות והוא מנהל את המחלקה של השיניים בברזילי
רק אצלו.האלופים
לא מבינה מה הסיפור פה מעקירהאני עקרתי אצל רופא שינים במאוחדת.. כן כן
והיה מצוין (כמה שעקירה יכולה להיות צוינת...)
כן חשוב להבין מהרופא האם העקירה מסובכת או לא, זה משמעותי מאוד
יש מקרים יותר מסובכיםלא מבינה מה הסיפור פה מעקירה
אני עקרתי הכל במאוחדת. היה נסבל לגמרי
וכל הבינות שלי ישבו על עצבים והיה צריך כירורג מיוחד
יום וחצי והסיפור נגמר
גם לא עלה כ"כ הרבה. באזור ה500 שקל לשן
טוב עברו כמה שנים אבל אני זוכרת שהלחיצו אותי שהשיניים כלואות ועוד כל מיני דברים ובסוף לא היה נורא בכלליש מקרים יותר מסובכים
המרפאה, בקטמון יורדי הסירה 10. טלפון 0777004052 שלו 0524206525 אם מדובר בתור דחוף .איפה המרפאה טלפון?כמה עולה העקירה?
שן בינה כלואה?אמיתי אמיתי
אף אחד לא מאמין לי-אבל זאת היתה המציאות
מה כן כל הנסיעה לחצתי על המקום עם הצמר גפן לספיגת הדם-אולי זה מה שעזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: