במקרה שלי מדובר בשיניים שצומחות עקום מאודא. יכול לעלות גם יותר.
ב. רוב הרופאים ממליצים לעקור, בדרך כלל זה לא דחוף, וניתן לחכות עם זה כמה שנים טובות, י"א אפי' 120...
הסיכון בזה שתתפרץ דלקת, ואז זה יהיה דחוף וכואב יותר.
אשמח לפרטיםרופא עדין ומומחה זה ד"ר עמי זגורי , יש לו קליניקה ברחובות והוא מנהל את המחלקה של השיניים בברזילי
ככה הרופאים ממליצים. הם רק מרויחים. תמיד ההמלצה כך, כי זה גדל עקום. בטח זה כבר כמה שנים כך. לא?במקרה שלי מדובר בשיניים שצומחות עקום מאוד
הרופאה המליצה לעקור בדחיפות
לפני שיגרמו נזקים רציניים לטווח ארוך
לא נראה לי שכדאיאגב יש מצב לעקור את כל הארבע בטיפול אחד?
אכן כן. שבוע מנוחה.לא רוצה להפחיד, אבל כמה שהרופא עדין וטוב, הכאבים אח"כ לא קשורים לרופא...
אמאלהכל שן לוקחת 2 דקות
לא.אגב יש מצב לעקור את כל הארבע בטיפול אחד?
לא שן בינה...שניה וחצי לוקח להוציא שן וגם זה בלתי נסבל
גם שן בינה לא לוקח 2 דקותלא שן בינה...
זה לא בדיוק נכון כל אחד והמצב שלו לי דווקא היה בשן בינה דלקת רצינית ואני בהתחלה גם חשבתי שהרופא רוצה להרוויח עלי כסף בסוף יצא שהשתמשתי שלוש פעמים באנטיביוטיקה ובשכחי כאבים תמיד כדאי לשאול חוות דעת של כמה רופאים...ככה הרופאים ממליצים. הם רק מרויחים. תמיד ההמלצה כך, כי זה גדל עקום. בטח זה כבר כמה שנים כך. לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: