מה זה? סליחה על הבורותשבחבילות DATA
מה זה? סליחה על הבורותשבחבילות DATA
אני עשיתי לפני חודש.אני חושב שבעניין 019 זה נובע מחוסר תחרות,
אם איזה עוד חברות אתה יכול לעשות סים של נטפרי???
..(יוסי תקשורת ו-019)
יש עוד מישהו?
חבילת נתונים-גלישה בלבד, המיועדת לגלישה במחשב, ולא חבילה רגילה המיועדת לסמארטפון.מה זה? סליחה על הבורות
בהוט יש תוכנית דאטה ב19.9בלתק
החברות משלמות על כל ג'יגה שהלקוח צורך. מבדיקה שעשו חברות התקשורת, התגלה שבחבילות DATA בלבד (לאו דווקא כשרות), אחוז הניצול גבוה הרבה יותר מאשר בחבילות רגילות. למעשה, רוב האנשים לא קרובים לניצול הגלישה בחבילות הסלולר הרגילות, מה שאין כן בחבילות DATA וביחוד בנטפרי שאחוז הניצול גבוה במיוחד.
יפה.
לא רציתי להגיב....שמישהו ירים את הכפפה וישכנע את רמי לוי לעבוד עם נט פרי
אני מאמין שאם נגיע עם קבוצה של אלפי מנויים זה יהיה שווה להם ולנו
איזה ספק אתם? הבנתי שב019 עולה 82 +15 לנטפריאני מבינה שהסכומים מדברים כאן על סים לסטיק,
כמה עולה ראוטר?
אני משלמת 100 + 15 נטפרי, יש כאלו שמשלמים פחות?
ואם כן לאיזו חברה?
פחות או יותר זה המקובל.אנחנו משלמים
עבור 50 ג'
50 ש"ח +15 לנטפרי
זה המחיר
או שנחשב יקר?
אני לא רואה סיבה לחשוד סתם בחברת סינון מוכרת שהיא משקרת לכולם, וגונבת מס... (כי הרי כל אחד יכול לראות בהכנסות עם יש רווח יותר מה15 או שלא)ואם גם לא נראית הסיבה למחירים זה מיעוט המשתמשים, כי יש ממש הרבה,לא רציתי להגיב
לא רציתי להגיב....
אני בהלם מהמחירים...
אני רציתי נטפרי אז פשוט סגרתי..[ואפילו התרגשתי מהסינון ב15]
אבל אם זה הפער באותו חברת תקשורת ...ונטפרי חברה של אלפי לקוחות...לא מן הנמנע שהם גוזרים קופון...וכך זה מצטייר שהם גובים רק 15 שקל על הסינון...הלוואי שהתבדה...
אתרוג ,אני משלמת 100 + 15 נטפרי, יש כאלו שמשלמים פחות?
ואם כן לאיזו חברה?
גם אנחנו,אנחנו משלמים
עבור 50 ג'
50 ש"ח +15 לנטפרי
זה המחיר
או שנחשב יקר?
אני משלם על 100 ג'יגה בRLואני היחיד כאן על RL תקשורת?
68 ש"ח לחודש+ 15 לנטפרי?
תודה רבהאתרום קצת מזמני מכיוון ויש לי ידע בנושא:
חברות התקשורת משלמות על שרת מארח המיועד במיוחד בשביל נטפרי וזה עולה לא מעט כסף!
תשתיות התקשורת, רוחב פס לשרת גם הוא כלול בהוצאה על סיב סימטרי, הקצאת כתובות ועוד..
חברות הסלולר גובות לפי שימוש בנתונים (data) ולא לפי חבילות הנמכרות ובמקרה של חבילות נטפרי יוצא ברוב המסלולים חריגה מכיוון שלוקח למערכת זמן להתעדכן בנפח הגלישה של המשתמש עד לחסימה
מי יותר עדיף בחברות?
לדעתי אר אל הכי עדיפים על כל החברות היות והבעלים (רונן) הוא אחד מהמוחות אחרי בניית נטפרי בעל ידע נרחב מאוד בנושא ויש להם שרת גיבויים שעולה עוד מליוני שקלים ותורם לעבודה רציפה ולצמצום תקלות, אפשרות לכתובת ip קבועה, פתרונות לחיבור vpn, פתרונות למרכזיות של ספקים אחרים במידה ויש טלפון ip במקום ועוד..
בעבר היה להם בעיות שירות אבל לאחרונה השירות שלהם השתפר פלאים
המחירים זהים לשאר החברות פחות או יותר 25 ל10 ג׳יגה ו50 ל100 ג׳יגה
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: