והראיה הכי גדולה לזה שהיום יש הרבה ספקים חרדים לחלוטין שמספקים פתרונות גלישה על סים והמחיר שלהם דומה למחיר של 019 והחברות הגדולות ושוב זה כי הרוחיות שלהם נמוכה יותר.
ציינתי במפורש שזה ביחס למה שאתה מקבל,לא נכון
הסלולר כשר יותר זול היום מהרגיל.
שוב לחברה לא עולה כסף האנטנות שלה היא בין כה מתפעלת הכל זה ענין של רוחיות בסוף היא צריכה לעשות * כסף מלקוח אחרת היא מפסידה כביכול.ציינתי במפורש שזה ביחס למה שאתה מקבל,
בחבילה לא כשרה המחיר כולל דקות , הודעות וגלישה
לעומת קו כשר שמקבל רק דקות שיחה .
אבל גם האינטרנט הקווי של נטפרי יותר יקראני יכתוב את דעתי האישית בענין
בסוף כל חברה עסקית מתמחרת את עצמה לפי רוחיות
בציבור הכללי רוב הגלישה מתבצע דרך האינטרנט ביתי ולכן לחברות לא אכפת לקחת על זה יותר זול כי את עיקר הכסף הגדול הם עושים על התשתית הביתי
בציבור החרדי יש המון שעיקר הגלישה שלהם היא על סטיק וזה עיקר הסיבה שהחברה מעלה את המחיר כי בשורה הסופית הרוחיות שלה פר לקוח הוא נמוך יותר .
אני חושב שבעניין 019 זה נובע מחוסר תחרות,שוב לחברה לא עולה כסף האנטנות שלה היא בין כה מתפעלת הכל זה ענין של רוחיות בסוף היא צריכה לעשות * כסף מלקוח אחרת היא מפסידה כביכול.
זה המחיר לחבילה כזאת,לנו יש סים של 019, שלא שייך לשום חברת סינון.
הסינון הוא על המחשב עצמו. (אתרוג)
המחיר לחבילה הוא 30 ג"ב ב21.9 ש"ח.
לפי מה שכתבו פה זה יקר. זה בגלל שעשינו את החבילה דרך סוכן חרדי?
אני יודעת.זה המחיר לחבילה כזאת,
במחיר של עוד כמה שקלים יש לכם חבילה כפולה ומכופלת.
זה המחיר לכולם!רק רציתי לשאול האם זה המחיר לכולם, או שזה בגלל שזה דרך סוכן חרדי...
אם כולם לוקחים אותו מחיר, שגבוה ב20 שח מחבילה רגילה, זה עדיין קרטלוהראיה הכי גדולה לזה שהיום יש הרבה ספקים חרדים לחלוטין שמספקים פתרונות גלישה על סים והמחיר שלהם דומה למחיר של 019 והחברות הגדולות ושוב זה כי הרוחיות שלהם נמוכה יותר.
כמה ג'יגה?אנחנו משלמים 83 שח ל019 +15 לנטפרי
זה יקר?
העיקר חסר.. הג"באנחנו משלמים 83 שח ל019 +15 לנטפרי
זה יקר?
זה ראוטרכמה ג'יגה?
מי שחושב שזה הסיבה שחברת תקשורת שבאה להרויח מעלה מחירים, בעיה שלו,לא הבנתי מה הקשר?
המישהו הזה פשוט לא רוצה להיות הגורם לכך שהרבה לקוחות יכפילו את כמות הגלישה בפועל
אם אתה מוכן לקחת זאת על עצמך. מוזמן בשמחה.
מעניין מי חושב ככה באמת.... אדוני חוקר כליות ולב?מי שחושב שזה הסיבה שחברת תקשורת שבאה להרויח מעלה מחירים, בעיה שלו,
אם דיברת על מי שירים את הכפפה, צודקמעניין מי חושב ככה באמת.... אדוני חוקר כליות ולב?
בפוסט שלי הסברתי בטוב טעם כי מי שירים את הכפפה, שיקח בחשבון שגם אם יצליח במשימתו,
הוא לא בהכרח יוזיל את סל ההוצאת למשפחה החרדית, אלא יגדיל את סל הגלישות.
בלי קשר, אני אשמח להצטרף לכל קבוצת לחץ בעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: