תשאלי את ביביאויי זה טובבבב!
ואם אני נורא אוהבת צבע סגול?
תשאלי את ביביאויי זה טובבבב!
ואם אני נורא אוהבת צבע סגול?
?ומגיל 35?
הציעו לי בעבר במסגרת טיול במושבות פיראטיות,איך אבא של לקוח שלי (האבא בן 70+) השחיר את השיער שלו ע"י משקה טבעי שהוא מכין בבית? | האלטרנטיבי
"העיקר שהשיער שלי לא לבן..." הי קוראים יקרים, היום אני הולך לספר לכם על "שיקוי קסמים" בשם קומבוצ'ה שטוענים שהוא משחיר שיער, אבל עושה עוד המון דברים נפלאים. לפניwww.ha-alternativi.com
אם זה עוזר, תעדכני.
יש לקנות בכשרות בית יוסף, יתכן שלהכין באופן ביתי יותר עוצמתי? לויודעת..הציעו לי בעבר במסגרת טיול במושבות פיראטיות,
לא בטוח שמותר לשתות הילכתית, זה למעשה סוג של חיידקים מעורבבים במים ועוד מלא דברים שלא יודע מה שמים שם.
אבל צריך לבדוק הילכתית האם מותר [לא אמרתי שאסור רק מעלה את השאלה]
על פי המסורת של הקמבוצ'רים, אסור למכור את הקמבוצה אלא רק להעניק מהאחד לשני,יש לקנות בכשרות בית יוסף, יתכן שלהכין באופן ביתי יותר עוצמתי? לויודעת..
משקה-קמבוצ`ה-תוסס-אורגני-טבעי---קפטן-קמבוצ`ה
משקה קמבוצ`ה תוסס אורגני טבעי - קפטן קמבוצ`הwww.nizat.com
עוד יותר טוב, : )על פי המסורת של הקמבוצ'רים, אסור למכור את הקמבוצה אלא רק להעניק מהאחד לשני,
זה תורה שלמה וקצת מוגזמת.
והיא?הידועה שמובאת בגמרא בבא קמא דף ס עמוד ב
אני חושבת שזה חוסר במשהו... שיעשה בדיקת דם ובאמת זה יכול להיות גנטי ובמקרה שאת רוצה להיות בטוחה שהכל טוב איתו שישאל את הרופא שלו ויעשה בדיקת דם במקרה ולא אז יש שיטה לצביעת שיער לפי ההלכה לגברים תשטרלי על זה... בהצלחה!!!משהי מכירה תכשיר/טיפול להלבנת שיער בגיל צעיר?
לבעלי התחילו להופיע מלא שערות לבנות ואפורות
אשמח לשמוע /לקבל מידה עיצה בנושא
מי שניסתה כבר
בשוק יש הרבה תכשירים השאלה מה באמת עוזר ומה בלוף
לא נראה לי אל תגזימי!! עד כדי כך כנראה מהנסיון שלך זה קרה בסיבה אחרת..זה עלול לקרות ממי המקווה המהולים בכלור בנדיבות , מנסיון לאחר שבימי הקורונה ולאחריה החלו באזור שלנו לטבול במי כלור מהודרים
בדרך כלל גורם לנשירה ולא להלבנהזה עלול לקרות ממי המקווה המהולים בכלור בנדיבות , מנסיון לאחר שבימי הקורונה ולאחריה החלו באזור שלנו לטבול במי כלור מהודרים
איזה?יש שמפו מיוחד. קונים בסופר פארם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: