נכתב ע"י contrast;n4885132:לקומיקס אני מכינה את הטקסט באינדיזיין. פיתחתי שיטה מוזרה קצת אבל הכי נוחה לי,
עושה צילומסך של העמוד קומיקס במנגה (בשלב הסקיצה)
מדביקה אותו באינדזיין.
פותחת שכבה חדשה, בה אני מסדרת את הטקסט בתיבות,
מסתירה את השכבה של הציור, ושוב עושה צילומסך, הפעם מאינדזיין
ומדביקה מעל הציור במנגה, נותנת לזה מולטיפליי כדי להעלים את הלבנים מהתצוגה
כך אני יודעת כמה מקום לשמור לטקסט, איזה גודל בועות לעשות וכו' זה אמנם מפוקסל קצת אבל כ'שומר מקום' זה מספיק לי.
בייצוא הסופי אני שומרת את העמוד מנגה עם הבלונים ובלי הטקסט, מביאה אותו לאינדיזיין במקום הסקיצה שהיתה שם כבר.
ומיצאת לדפוס ע"י אקספורט בד"כ לPDF.
ואם הלקוח רוצה לעצב את הטקסט לבד, זה חוסך לי את השלב האחרון ואני נותנת לו רק JPF עם בלונים בלי הטקסט.
אולי הדרך הזו נשמעת ארוכה או מסורבלת
אבל מהניסיון שלי היא הרבה יותר פשוטה ונוחה (למי שמכיר אינדיזיין כמובן)
כי להתחיל להתעסק עם הטקסט במנגה זה מעצבן,
באינדיזיין אני נותנת סגנון פסקה לטקסט. ויכולה לשנות אה הטקסט של כל הספר בבת אחת.
וגם ברור שיותר איכותי להוציא טקסט מאינדיזיין לPDF מאשר ממנגה ל JPG
דרך העבודה באינדזיין בקיצור:
אני עושה העתק מוורד לכל הטקסט ברצף, מדביקה אותו בתיבה הראשונה, כותבת אנטר - דווקא האנטר שנמצא ליד המספרים - זה מקפיץ לתיבה הבאה, (שעדיין לא קיימת)
לוחצת על הפלוס האדום בתיבה, יוצרת תיבה חדשה, הטקסט ההמשכי משתרשר לשם. מוחקת את המיותר (יוסי אומר ליענקי...) ומשאירה רק את הדיבורים הרלוונטיים.
וכך שוב עד לסוף העמוד.
צ'יק צ'ק.
מקווה שעזרתי למישהי.
נכתב ע"י מירי ועקנין;n4909136:הי,
אני מבינה שכל המגיבים כאן משתמשים במנגה 4 שבה הטקסט באמת מעצבן
אני כרגע על מנגה 5 והטקסט ממש נורמלי! התקנתי על מהחשב תכנה חינמית בשם 'הפוך על הפוך' שהופכת טקסט בלחיצה אחת על כפתור אף6, אני כותבת ואחרי זה מדגישה ולוחצת וזה נהפך, זה ממש קל! עברתי לכתוב במנגה לגמרי... ממליצה לכולם.
נכתב ע"י מירי ועקנין;n4909136:הי,
אני מבינה שכל המגיבים כאן משתמשים במנגה 4 שבה הטקסט באמת מעצבן
אני כרגע על מנגה 5 והטקסט ממש נורמלי! התקנתי על מהחשב תכנה חינמית בשם 'הפוך על הפוך' שהופכת טקסט בלחיצה אחת על כפתור אף6, אני כותבת ואחרי זה מדגישה ולוחצת וזה נהפך, זה ממש קל! עברתי לכתוב במנגה לגמרי... ממליצה לכולם.
נכתב ע"י ליהיא;n4935265:בחרת את הכיתוב נכון?
נכתב ע"י Marisa;n4935999:לפעמים צריך להפוך את המקלדת לאנגלית כדי שיעבוד.
או לבדוק שאין במנגה קיצור אחר ל f6.
בנוסף למה שכתבו כבר לפני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: