כנ"ל.גם אצלנו היתה היום נפילה ארוכה (RLׂׂ) - הפסדנו יום עבודה.
כנ"ל.גם אצלנו היתה היום נפילה ארוכה (RLׂׂ) - הפסדנו יום עבודה.
כנל. עברתי חברה.כנ"ל.
שמעתי על כמה שיש להם ip קבוע ב-rl והם סובלים הרבה מניתוקים.כנ"ל עברתי תשתית (הם אמרו לי שזה התשתית, אז נשארתי עדיין עם הספק שלהם בגלל IP קבוע שיש לי צורך בו).
מה שמעצבן זה שבאותו רגע שהתקשרו אלי שהראוטר בדרך אלי, באותו רגע חזר לי האינטרנט.
זה רק אצלי?עוד מישהו מ-RL סבל מניתוקים בשעה האחרונה?
אני סבלתי אתמול מניתוקים והאטה קיצונית בקו נייד של RL זה קרה לי הרבה בחודשים האחרונים.זה רק אצלי?
יש הרבה ספקים, ואשמח לעזור בעניין.אני סבלתי אתמול מניתוקים והאטה קיצונית בקו נייד של RL זה קרה לי הרבה בחודשים האחרונים.
יש ספק יותר טוב לנטפרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: