שרות לקוי ביותר
שרות מצוין ומהיר
קצת קשה להשיג אותם
שרות לקוי ביותר
שרות מצוין ומהיר
קצת קשה להשיג אותם
תשתית בזק?והמחיר? גם יחסית בסדר... 89 ש"ח תשתית+ספק במסלול של 100mb, וללא שכירות ראוטר.
במקור. כן.תשתית בזק?
בטלפון הזה: 08-9460420 ?אולי אני מגיבה קצת מאוחר....
אבל בקשר לRL דווקא נהנית מהם אתמול בנפילה התקשרתי אליהם והם ענו לי פחות מדקה וחצי ועוד פעמים כאלו.
כאחת שהיתה בעוד כמה חברות ולא אחת פער השירות בניהם גבוה מאאאדד...
וזה לא אומר שזה מספיק לגמרי אבל בפורפורציה.
לא.בטלפון הזה: 08-9460420 ?
היה מנותק כל היום אתמוללא.
07221329999.
אני שמתי לב שכשיש ניתוק של חשמל במודם הסיסמא במודם מתאפס לסיסמא הקודמת שהיתה לי, ועד שאני לא מחזיר את זה אין אינטרנט.. משהו מוזר..הקפצה!
מישהו נוסף חווה בעייתיות הבוקר?
לי.אצלי מעולה!
ועוד שאלה
למי יש גם תשתית של RL ומרוצה לי יש כרגע בזק אבל אצלם יוצא יותר זול ופחדתי לנסות.
לאאני עם אר אל בכללי מרוצה
רק שמאתמול כל הזמן נופל האינטרנט
יש עוד מישהו שזה קרה לו?
חבל מאד.גם אצלנו היתה היום נפילה ארוכה (RLׂׂ) - הפסדנו יום עבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: