Tumblrאפשר להצטרף למעגלים
מעגלים - קבוצות תמיכה לנשים חרדיות
www.maagalimgroups.com
איזה תחום מקצוע יכול להתאים?הפכו את הקושי ליתרון
אתם תזזיתיים, חסרי סבלנות, מלאי אנרגיות ומשתעממים בקלות? במקום להילחם בתכונות אלו, נסו למנף אותן ולהשתמש בהן באופן חיובי: בחרו תחום מקצועי מגוון ודינמי, מלאו את חייכם בפעילויות פנאי ותחומי עניין מעשירים, אתגרו את עצמכם בפרויקטים אישיים/תעסוקתיים, קחו על עצמכם את תפקיד היוזמים והמארגנים בקבוצה החברתית אליה אתם משתייכים ואם אתם כבר הורים- קחו על עצמכם מטלות המערבות הוצאת אנרגיה, אתגרים ואטרקציות. במילים אחרות, נסו להתייחס אל "תופעות הלוואי" של הפרעות הקשב והריכוז כאל גורמים בעלי פוטנציאל לקידום והעשרה, במקום לנסות להכניס את עצמכם בכוח למשבצות ותבניות סטנדרטיות.
אין לך מה לזלזל בקבוצת תמיכה...ולא לחשוש...Tumblr
סתתתם כולה טיפים קטנים שיכולים להועיל, לא קבוצת תמיכה...
אני בעלת ADHD מאובחנת מגיל 9.איזה תחום מקצוע יכול להתאים?
מכירה מנסיון עצמי, או על ילד וכד' שהחלטתם שאין תופעת לוואי?מכירה כמה תרופות, לא אחת. כנראה עניין של התאמה.
מצטערת שתשובתי התעכבה.מכירה מנסיון עצמי, או על ילד וכד' שהחלטתם שאין תופעת לוואי?
פשוט מאד נחוץ לי לדעת אם זה נכון או לא, כי אני הבנתי שלא שייך בלי תופעת לוואי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: