רק מנוי יכול בפרטי אני לא יכולהאם תוכל לומר לי בפרטי מי היתה החברת ניהול?.
חשוב לציין כי כל הפרשייה המדוברת בחשד להונאה מדובר באנשים טובים שלא מתוך כוונת רועהייתי שמח ר' איצה אם תכתוב ותדבר גם על העוקץ של קבוצות רכישה, (חלקם שלא מתוך רוע...)
או שזה לא נכון.@יוחנן 1 אני רק יגיד לך שאת בסדנו אני מכיר
ממכר קרוב שהשקיע לפני 11 שנים [מספיק זמן לכל הדעות]
מאות אלפי ש''ח ולא קיבל את הקרן עדיין
ואיך שהוא מבין [לא מכאן] גם לא יקבל
לכן זה היו התגובות באשכול הלוואות לבסדנו
[הוא לא אחד מכל הפירסומים בתקשורת]
זה לא עוקץהייתי שמח ר' איצה אם תכתוב ותדבר גם על העוקץ של קבוצות רכישה, (חלקם שלא מתוך רוע...)
לפני 12 שנה קנינו דירה על הנייר תמורת 620,000 באיזור המרכז בקבוצת רכישה, אמרו לנו שזה תוך שנתיים וחצי, בפועל לקח 8 שנים עד שזה אושר סופית עם טופס 4, בעלות של בערך 870,000 בנוסף לשכירות 6 שנים, וריביות גרייס,
למעשה הפסדנו מזה בערך 400,000 ש"ח, לאחר שדירה בנויה עלתה אז 800,000...
תכלס' אתה מרוצה או לא?או שזה לא נכון.
או שזה אחד שהשקיע רק בסקייסייבר, שלצערי גם אני השקעתי בזה וזה כרגע לא נראה עם עתיד מדי ורוד.
וההבדל ביני לבינך, שאתה אולי מכיר מישהו שהשקיע שם לפני 11 שנים, [שאם זה היה פירמידה אז מזמן הוא היה מרוויח שם הרבה כסף...] ואני עצמי משקיע שם במאות אלפים ומכיר כמובן גם הרבה אחרים שם וגם דיברתי איתם בימים האחרונים, והם כולם חושבים כמוני.
כידוע @איצ'ה קו המידע עובד בהתנדבות מלאה לטובת המיזם החשוב הזה!@איצ'ה קו המידע
למה שלא תפתח אתר רשמי מטעם הפורום שלך ששם יהיה אפשר להוריד את כל ההודעות שלך בנושא וגם תמלול של כל הרעיונות בנושא הנוכלים בקו שלך בעיקר כי יש דברים ששוכחים וכך כל אחד יוכל לראות את זה גם את הנוכלים הישנים שכבר לא קימים [שאת שמם כן אפשר לכתוב] ולעשות הקש לבד
כאן זה כבר היה אזהרה ב2022@איצ'ה קו המידע אולי תוציא הודעה לציבור בנושא הזה!"בקרה-ייעוץ משכנתאות"- מכירים כזאת חברה?
לוקחים משכנתא חדשה? רוצים לשלם פחות על המשכנתא? צוות של יועצות משכנתאות תותחיות יעשו לכם את העבודה! לאחר מאמצים רבים הגענו להסדר עם חברת "בקרה-ייעוץ משכנתאות" על מחיר קבוצתי בלעדי לרשימת התפוצה. הנחה של 1,000 ש"ח לחברות הקבוצה, שיציינו שהגיעו דרך רשימת התפוצה של ציפי רוט ליבי והצוות - הן צוות...www.prog.co.il
אני לא יודע אם זה עוקץ, אבל הם עובדים בצורה של נוכלים! הם מכריחים לתת פרטי אשראי ולחתום, בלי שהביאו שום הצעה.
ובכלל השכ"ט הוא כמעט 10,000 כשאפשר להשיג בהרבה יותר זול!
אולי יש אנשים שנעקצו אשמח אם תשתפו.
@ari1980 @הון ובית @ז.א.ב משכנתאות @יהודה 99 @פציפיצי נדל"ן-עמנואל @טייס דמוקרטי
הזמן הטוב ביותר להשקיע.. יחידות אחרונות.. רגע לפני היתרי בניה.. במיקום הטוב ביותר...כנראה אתרא, לא?
רק שבניגוד לאתרא ובסדנו שהכתבת היתה על הקיר בצורה די ברורה (פירסומת מאסיבית ועוד), אני מתקשה להבין מה יהיה הבלון הבא שיתפוצץ, תעזרו לי?
השם רע הם מוציאים על עצמם במעשים הנאלחים שלהםחבר'ה זהירות
לא להוציא שם רע
אני בסך הכל מתיחס לכך שלא ניתן על סמך תגובות מוזרות מעצבנות מקוממות ואפילו תומכות ככל שיהיו...השם רע הם מוציאים על עצמם במעשים הנאלחים שלהם
אנחנו רק מנסים לעצור אותם
הם ברגעים אלו ממשיכים לפרסם בכל הכוח
זה שהם לא מורידים פרופיל למרות הבלאגן מוכיח עד כמה הם טפשים ומנותקים
הם לא מבינים שהחבל נכרך סביב צווארם ולא יעזור להם לאיים בתביעות על אף אחד זה כבר מתגלגל ואין מזה דרך חזרה
כנראה בגלל שקהל היעד של הנעקצים הוא לא מהציבור הכלליוהכי מענין איך בתקשורת לא עטו כנשר על המיידוף החרדי???
ובתקשורת החרדית???כנראה בגלל שקהל היעד של הנעקצים הוא לא מהציבור הכללי
ברור לי שאם הסיפור היה קורה שם הנושא היה בכותרות
התקשורת החרדית לא רוצה להפסיד את המיליונים שהחברה מזרימה להם על פרסומיםובתקשורת החרדית???
לא מענין שם אף אחד?
לא שאני מאמין גדול בתקשורת....
אבל העיתונים בדרך כלל כן נוגעים גם בפרשיות מענינות
התקשורת החרדית פרסמה אותוובתקשורת החרדית???
לא מענין שם אף אחד?
לא שאני מאמין גדול בתקשורת....
אבל העיתונים בדרך כלל כן נוגעים גם בפרשיות מענינות
עדיין... אולי לראיין ולו באופן מגמתיהתקשורת החרדית פרסמה אותו
היא בגדה בקהל השבוי והתמים שלה
היא חלק מהבעיה בוודאי שלא ישתפו פעולה עם הפתרון
מכל העכברי רשת חסרי הערכים בעיתונות הבלתי רשמית אין לי ציפיות אבל העסקנים החרדים ששולטים בעיתונות המפלגתית היה מצופה מהם לרגישות מינימלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: