יודי יהודה
משתמש פעיל
אגב הוא לא כל כך תמים הוא פתח חברה פרטית שלא מחוייבת בדוחות של רווחים וכו למשקיעים כמו חברות שנסחרות בבורסה
השאלה היא לא איך ה-מ-ש-י-כ-ו לפרסם אלא איך הם ימשיכו מ-ח-ר לפרסם!!!!!עצוב
הכתובת היתה על הקיר
לא מבינה איך המשיכו לפרסם בעוד מרחפת מעל ראשם כזאת תביעה
דוקא היה אשכל של מישהו שנתן הלוואה וכל מי שהשתתף יצא נגד הקבוצה והבעלים עד שננעל האשכולסתם מעניין אותי, ואתמה למה כשרק לפני כחודש פרסמתי וביקשתי מידע ב3-4 אשכולות על חברות בסדנו למי שיודע אם הם אמינים, ואם להשקיע בהן, אף אחד לא ענה לי אליהם רע ועכשיו כולם רואים כפתאים לאלו שהשקיעו שם,
הרי לא התפרסם משהו חדש והחקירה הנוכחית התחילה כבר לפני שנתיים,
(רציתי המידע למי שבסוף לא השקיע שם בחסדי שמים וברגע אחרון התעכב עקב סיבה תכנית,)
אבל עברנו איתו לעורך דין ולאנשי עסקים, ואף אחד לא ראה בעיה בהצעה ובחוזה, ומדובר לא בסטארט -אף ולא בקרקע חקלאית, ובלי סיכון,
ברמה הכללית פרוג זהו אתר פרטי והם מוחקים דיס המלצות ישירותסתם מעניין אותי, ואתמה למה כשרק לפני כחודש פרסמתי וביקשתי מידע ב3-4 אשכולות על חברות בסדנו למי שיודע אם הם אמינים, ואם להשקיע בהן, אף אחד לא ענה לי אליהם רע ועכשיו כולם רואים כפתאים לאלו שהשקיעו שם,
הרי לא התפרסם משהו חדש והחקירה הנוכחית התחילה כבר לפני שנתיים,
(רציתי המידע למי שבסוף לא השקיע שם בחסדי שמים וברגע אחרון התעכב עקב סיבה תכנית,)
אבל עברנו איתו לעורך דין ולאנשי עסקים, ואף אחד לא ראה בעיה בהצעה ובחוזה, ומדובר לא בסטארט -אף ולא בקרקע חקלאית, ובלי סיכון,
מה שהולך לקרות לאשכול הזה..דוקא היה אשכל של מישהו שנתן הלוואה וכל מי שהשתתף יצא נגד הקבוצה והבעלים עד שננעל האשכול
נכון אבל זה היה משהו ישן מאוד, ובעיקר נגד הסטארט- אפים ורכב המעופף וכדו' ובלי טענות רציניות ודווקא הוא שאל וחשש מעוד בעיות ושאלות ששאל אותם בפגישה כגון למה לא מפיקים מניות בבורסה הרי הם צריכים לכספי ציבור והכל ענו לו בטוטו"ד תשובות שנתבררו ע"י רבים, כאמינות.דוקא היה אשכל של מישהו שנתן הלוואה וכל מי שהשתתף יצא נגד הקבוצה והבעלים עד שננעל האשכול
לא יודעת על אשכולות שפתחתםסתם מעניין אותי, ואתמה למה כשרק לפני כחודש פרסמתי וביקשתי מידע ב3-4 אשכולות על חברות בסדנו למי שיודע אם הם אמינים, ואם להשקיע בהן, אף אחד לא ענה לי אליהם רע ועכשיו כולם רואים כפתאים לאלו שהשקיעו שם,
אני מבין שנוח לך לחשוב כך אבל המציאות מוכיחה שחרדים נופלים הרבה יותר וכך גם שמעתי מהגר''צ ברוורמן יש לזה הרבה סיבות אחת מהם זה התקשורת החרדית המופקרתזה עובר +++ בתקשורת החילונית ויש מספיק חילונים שנופלים ברשת.
תפסיקו לחשוב שכל האלה שנופלים ברשת הם רק חרדים.
בקוין בי לדוג' היו להם 3 מכונים - אחד חרדי, אחד דתי ואחד חילוני ובכולם נפלו אנשים ברשת באופן שווה. די לנחיתות.
בדיוק מה שבאתי לרשום, הם לא שקופים, לא אולי לגמרי אמינים, ועיקר האישומים הם על החוקים היבשים שהם לא הקפידו וזלזלו, לא על אונאת כספי משקיעים.לדעתי, לא מדובר בהונאת פונזי,
הם אמנם לא מפרטים למשקיעים להיכן הולך כספם, ועוברים בזה על חוקי הבורסה,
אבל הם לא משתמשים בכספי משקיעים כדי לתת רווחים למשקיעים שלפניהם.
כך שזה לא פונזי.
עדיין זה לא רווחי, כמובן.
הם נוהגים בעצם כחברת סטרטאפ (הזנק) משקיעים במגוון רעיונות עם סיכויים נמוכים מאוד, תוך תקוה שאחד מהרעיונות יצליח, בנתיים כמובן, אף אחד לא הצליח.
אבל אנשים פתחו פה אשכולות על שקים לשהם שחזרו, פרעון הלוואות שלא התבצע וכדומה,בדיוק מה שבאתי לרשום, הם לא שקופים, לא אולי לגמרי אמינים, ועיקר האישומים הם על החוקים היבשים שהם לא הקפידו וזלזלו, לא על אונאת כספי משקיעים.
רחוק מאוד מאוד ממיידוף.
כתב האישום הוא על הונאת פונזי.לדעתי, לא מדובר בהונאת פונזי,
הם אמנם לא מפרטים למשקיעים להיכן הולך כספם, ועוברים בזה על חוקי הבורסה,
אבל הם לא משתמשים בכספי משקיעים כדי לתת רווחים למשקיעים שלפניהם.
כך שזה לא פונזי.
עדיין זה לא רווחי, כמובן.
הם נוהגים בעצם כחברת סטרטאפ (הזנק) משקיעים במגוון רעיונות עם סיכויים נמוכים מאוד, תוך תקוה שאחד מהרעיונות יצליח, בנתיים כמובן, אף אחד לא הצליח.
'והכסף יענה את הכל....'לא מבינה איך הרדיו ככה עשו פירסומים עליהם??
כבר פעם שניה שלקוחות נפלו בפח
הזייה לגמרי!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: