כל המשקיעים בסקייסיבר קיבלו עדכונים מסודרים פעם ברבעון או פעם בחצי שנה על כל התקדמות שם.שאלות מצוינות מאוד !
האם בסדנו מסרה את התשובות על השאלות ששאלת למשקיעים?
האם מישהו מהמשקיעים בחברה יודע לענות על השאלות ששאלת?
כל המשקיעים בסקייסיבר קיבלו עדכונים מסודרים פעם ברבעון או פעם בחצי שנה על כל התקדמות שם.שאלות מצוינות מאוד !
האם בסדנו מסרה את התשובות על השאלות ששאלת למשקיעים?
האם מישהו מהמשקיעים בחברה יודע לענות על השאלות ששאלת?
אם באמת אתה או אחד המשקיעים קיבלתם עדכון שכזה -כל המשקיעים בסקייסיבר קיבלו עדכונים מסודרים פעם ברבעון או פעם בחצי שנה על כל התקדמות שם.
אני נסער כי אני מכיר את החברה והמצב, ונמאס לי מהשמצות ללא שום בסיס.אתה נשמע מאוד נסער
אפשר להבין זאת בהנחה שמיטב כספך מושקע אצלם
עדיין זה לא מתיר לך לגונן עליהם ולנסות להטות את הדעת של אנשים לטובתם
אם מה שאתה רוצה שימשיכו להשקיע אצלם כדי שהקופה תתמלא ותצליח להציל את כספך מכספם של העשוקים הבאים זה ממש לא הגון.
היא מוכיחה זאת למשקיעים שלה.אכן,
ולכן על 'בסדנו' להוכיח את כל מה שהיא טענה במהלך השנים.
היא לא מוכיחה לכל מי שהיא מנסה לשכנע להשקיע אצלה היום,היא מוכיחה זאת למשקיעים שלה.
לך היא לא חייבת כלום.
הסטת השקעות זה שורות אחרות בהודעת הרשות.אני לא אמרתי שהם לא נחקרו על הסטת השקעות וכדו'.
אבל גם אם נחשדו במשהו אחד, א"א להמציא על בסיס זה גם סיפורים שלא היו ולאפי' לא נחשדו.
כך זה בכל השקעההאמת שאני לא מידי דואגת
ולמה?
כי באיזה מקום כששמתי את הכסף האישי שלי לא הייתי בטוחה ב 100% שירויח וגם לקחתי בחשבון שמי יודע כמה זמן עד שיקרה בכלל רווח, רק שזה היה סוג של הימור , לי אישית זה היה מתאים בשלב זה
גם אני כתבתי כבר לפני כמה ימים שברור שלא היתה פה נוכלות בכוונת זדון אבל בדיוק בשביל זה יש חוקי שקיפות ורגולציה וכאן זה לא היה(ברור לי שזה נבע כי הכרנו אחד שעובד שם חבר טוב שלנו שגם הוא עצמו השקיע שם מאחר והיה משוכנע על משהו ספציפי שיצליח )
מה שאכפת זה אילו ששמו שם הרבה מאוד ואת כספם היחיד משום שהיו בטוחים בתשואה מיידית
כמו אילו שהלוו כספים עם ריבית מובטחת
בהמשך להשמצות, אני ומכרי כן התרשמנו לטובה (ואני עדין לא חושבת שיש פה נוכלות וכוונת זדון ואולי אף יתכן שהכסף ינצל ואפילו ישיג תשואות) אבל לא על סמך התרשמות גם אם היא חיובית משקיעים ברמת סיכון בלי להבין את ההשלכות
לדעתך יש לי בעיה.@יוחנן 1
תכלס יש לך בעיה עם הכסף שהלווית לו,
הוא לווה את הכסף לצורך רעישת מוצרי השקעה, ותכלס כיום הוא לא מצליח לשווק את זה בגלל כל הבלאגן,
אולי תציע לו שבמקום לשלם לך בכסף, שיחזיר לך במוצרי השקעה?
אשמח לתשובה מחכימה, אם לא נח לך תתעלם.
כמה השקעתם ?האמת שאני לא מידי דואגת
ולמה?
כי באיזה מקום כששמתי את הכסף האישי שלי לא הייתי בטוחה ב 100% שירויח וגם לקחתי בחשבון שמי יודע כמה זמן עד שיקרה בכלל רווח, רק שזה היה סוג של הימור , לי אישית זה היה מתאים בשלב זה
(ברור לי שזה נבע כי הכרנו אחד שעובד שם חבר טוב שלנו שגם הוא עצמו השקיע שם מאחר והיה משוכנע על משהו ספציפי שיצליח )
מה שאכפת זה אילו ששמו שם הרבה מאוד ואת כספם היחיד משום שהיו בטוחים בתשואה מיידית
כמו אילו שהלוו כספים עם ריבית מובטחת
בהמשך להשמצות, אני ומכרי כן התרשמנו לטובה(ואני עדין לא חושבת שיש פה נוכלות וכוונת זדון ואולי אף יתכן שהכסף ינצל ואפילו ישיג תשואות) אבל לא על סמך התרשמות גם אם היא חיובית משקיעים ברמת סיכון בלי להבין את ההשלכות
יוחנן, בוא נזרום עם המכתב המניפולטיבי הזה שהבאתם מהאדון הנכבד:בעניין ההנפקה של סקייסיבר, מצורף קובץ, ומי שלא מאמין שיברר מי הוא זה החתום על הקובץ ומידת מאימנותו, וגם יוכל לשאול אותו שאלות ישירות בנושא.
להבהרה: הוא לא הודה שזה מה שנעשה, אלא שעל זה הם נחשדו ונחקרו.והחשד (שככה"נ גם עו"ד של בסדנו הודה) שערבבו בין כספים של משקיעים (כנראה גם מחברות בת שונות שלכל אחת היה ייעוד אחר).
האם יש פירוט על תת קטגוריות - בריאות, הייטק, רפואה, מזון ?יוחנן, בוא נזרום עם המכתב המניפולטיבי הזה שהבאתם מהאדון הנכבד:
הוא טוען בינואר 2021 שבעקבות הקוביד קשה לגייס לנאסד"ק:
הנה מילותיו:
צפה בקובץ המצורף 1645090
והנה מצב הנאסד"ק בשנים 2020, ו2021 [לפחות לפי ספאקים, וקל וחומר הנפקות רגילות] הפלא ופלא!!!!!!!
צפה בקובץ המצורף 1645092
זה אסור להם ע"פ החוק.היא לא מוכיחה לכל מי שהיא מנסה לשכנע להשקיע אצלה היום,
מה היו התוצאות של ממוצע ההשקעות הקודמות שלה...
אם כל כספי ההשקעות היו הולכים ע"פ החשד לתשלום תשואות, אז איך יש גם השקעות שהתערבבו??הסטת השקעות זה שורות אחרות בהודעת הרשות.
כאן הודעת הרשות במפורש כספי המשקיעים עצמם שימשו לתשלום התשואות פירוש המילים הוא מיידוף כפשוטו ממש
הם מוסיפים חשדות 'שכספי המשקיעים עורבבו בין חברות בקבוצה'
אבל בפירוש חושדים כספי המשקיעים עצמם שימשו לתשלום התשואות.
אם תוכל להסביר מה זה ספאק? ומה זה קשור לנידונינו?יוחנן, בוא נזרום עם המכתב המניפולטיבי הזה שהבאתם מהאדון הנכבד:
הנה מילותיו:
צפה בקובץ המצורף 1645090
והנה מצב הנאסד"ק בשנים 2020, ו2021 [לפחות לפי ספאקים, וקל וחומר הנפקות רגילות] הפלא ופלא!!!!!!!
צפה בקובץ המצורף 1645092
הכל היה למעלה, היתה בועה מטורפת אז חביבי.האם יש פירוט על תת קטגוריות - בריאות, הייטק, רפואה, מזון ?
אפשר להניח שפיתוחים שעוסקים בתחום הבריאות זינקו בזמן הקורונה, לעומת ענף המשרדים שהיה מושבת באופן חלקי
סורי הדבר לא מעיד על בקיאות בתחום!!יוחנן, בוא נזרום עם המכתב המניפולטיבי הזה שהבאתם מהאדון הנכבד:
הנה מילותיו:
צפה בקובץ המצורף 1645090
צפה בקובץ המצורף 1645092
הנפקת ספאק זו הנפקה שגם חברות בינוניות יכולות להיות מונפקות. וקל וחומר שחברות רגילות.אם תוכל להסביר מה זה ספאק? ומה זה קשור לנידונינו?
אנחנו לא הרבה בכלל פחות מ 50 אלףכמה השקעתם ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: