בוודאות?זהו, הולך להיות סוף לסיוט הזה...
סניף שערי גאולה הולך להיסגר!
ועכשיו מתחיל סיוט חדש תצטרכו ללכת לסניף ביפו ליד כיכר ספרא...
גם סניפי הדואר: שערי ירושלים, לב ירושלים ורחביה נסגרים!!זהו, הולך להיות סוף לסיוט הזה...
סניף שערי גאולה הולך להיסגר!
ועכשיו מתחיל סיוט חדש תצטרכו ללכת לסניף ביפו ליד כיכר ספרא...
מאחד העובדים.בוודאות?
אין מצב, אחד הסניפים הפעילים ביותר?...
מהיכן המידע?
לאחרונה, כשאני מנסה לעשות הסטת דואר ללב ירושלים - הוא לא מאפשר. אז אני נחנקת עם שערי גאולה.גם סניפי הדואר: שערי ירושלים, לב ירושלים ורחביה נסגרים!!
לאחרונה, כשאני מנסה לעשות הסטת דואר ללב ירושלים - הוא לא מאפשר. אז אני נחנקת עם שערי גאולה.
אבל אם ניאלץ לרוץ עד לכיכר ספרא - ניאלץ לחשוב פעמיים לפני כל הזמנה. טירוף
הזיה. איזה ממ"ס יש באזור?אתמול עשיתי הסטת דואר:
ניתן לעשות רק ל ממ''ס- מרכזי מסירה ולא לסניפים,
כנראה שסגרו את כולם....
זהו שאין בכל האזור!הזיה. איזה ממ"ס יש באזור?
מה עם סניף רמת אשכול- גם יסגר?זהו שאין בכל האזור!
רק בהר חוצבים.
מה המייל או הטלפון בשביל גרפיקה אין לי פרימיוםאין תורות בשערי גאולה!!!
הייתי שם היום, בכיתי לעובדת החרדית שם שהשמלת כלה של התחפושת היום חוזרת לסין, שתתן לי לקחת בלי תור.
כזאת אטימות לא ראיתי עוד!!!!!
אח"כ הלכתי לקחת מאיזה חנות שנשלח לי עם ציטה, איזה שירות מושלם, בלי כל השטויות של הדואר
למה זה אמור להיות כך?
שלי?מה המייל או הטלפון בשביל גרפיקה אין לי פרימיום
גם אליי הגיעה אתמול תגובה זההכעבטד חודשיים שהתלוננתי במשרד התקשורת, קיבלתי מענה
שלום מר...
פנייתך התקבלה בתודה .
חברת דואר ישראל מפעילה מערכת לניהול תורים אשר מטרתה ויסות התורים ביחידות החברה. בתקופה מורכבת זו, נוכח סגירת סניפים ועקב עומס שנוצר , בהחלטה להפעלת יחידות דואר, החברה מאפשרת זימון תורים לשלושה ימים קדימה בלבד. במידה וכל התורים הקיימים כבר תואמו, תמיד ניתן להמתין עוד יום ולהזמין ליום שהתווסף.
יש לציין כי מתכונת הפעילות ביחידות הדואר מחייבת מתן שירות ביחידה מסוימת רק עבור מסירת דואר ללקוח, ואת שאר הפעולות ניתן לבצע בכל יחידת דואר. במידה והשירות אינו מסירת דבר דואר, הרי שאם ביחידת דואר אחת אין תורים פנויים, הרי שניתן להזמין תור גם ביחידות דואר סמוכות.
לאור זאת מנהלת האזור ביצעה התאמה של כמות התורים המוצעים ללקוחות ביחידה זו.
יחד עם זאת, חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות וכן חוק אזרחים ותיקים קובעים זכאויות לפטור מתור לאוכלוסייה גדולה ביותר. חוק שיוויון זכויות תוקן לאחרונה והיקף הלקוחות הפטורים מתור גדל במאות אלפים.
בברכה
עלמה מניס שירות לקוחות
בקיצור: בלא בלא בלא
הזיה. איזה ממ"ס יש באזור?
זה קרוב? אולי לך.יש ממס ביפו 234, זול סטוק. ליד תחנה מרכזית.
שעות המסירה די מוגבלות, אבל השירות סביר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: