דרוש מידע בנק הדואר - סניף שערי גאולה, חייבים לשים סוף לסיוט הזה!

קול-התור

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אז אני בכל פעם שבאה לשם - לוקחת מספר מ: אין צורך בתור או פטור מהזמנת תור או משהו כזה וכשקוראים לי לדלפק (מהר יש לומר) אני מתנצלת ואומרת: נו, רק לקבל חבילה. תעשה לי טובה ותתן לי. עד היום עבד לי נפלא...

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
גם סניפי הדואר: שערי ירושלים, לב ירושלים ורחביה נסגרים!!
לאחרונה, כשאני מנסה לעשות הסטת דואר ללב ירושלים - הוא לא מאפשר. אז אני נחנקת עם שערי גאולה.
אבל אם ניאלץ לרוץ עד לכיכר ספרא - ניאלץ לחשוב פעמיים לפני כל הזמנה. טירוף

my car

משתמש פעיל
לאחרונה, כשאני מנסה לעשות הסטת דואר ללב ירושלים - הוא לא מאפשר. אז אני נחנקת עם שערי גאולה.
אבל אם ניאלץ לרוץ עד לכיכר ספרא - ניאלץ לחשוב פעמיים לפני כל הזמנה. טירוף

אתמול עשיתי הסטת דואר:
ניתן לעשות רק ל ממ''ס- מרכזי מסירה ולא לסניפים,
כנראה שסגרו את כולם....

Chani!

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לא דיברו שזה יעבור לחנויות?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מישהו הצליח לקבוע להם תור?
אני לא מצליחה. באתר כמובן

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
אין תורות בשערי גאולה!!!
הייתי שם היום, בכיתי לעובדת החרדית שם שהשמלת כלה של התחפושת היום חוזרת לסין, שתתן לי לקחת בלי תור.
כזאת אטימות לא ראיתי עוד!!!!!
אח"כ הלכתי לקחת מאיזה חנות שנשלח לי עם ציטה, איזה שירות מושלם, בלי כל השטויות של הדואר
למה זה אמור להיות כך?

חיית מחמד

משתמש רשום
אין תורות בשערי גאולה!!!
הייתי שם היום, בכיתי לעובדת החרדית שם שהשמלת כלה של התחפושת היום חוזרת לסין, שתתן לי לקחת בלי תור.
כזאת אטימות לא ראיתי עוד!!!!!
אח"כ הלכתי לקחת מאיזה חנות שנשלח לי עם ציטה, איזה שירות מושלם, בלי כל השטויות של הדואר
למה זה אמור להיות כך?
מה המייל או הטלפון בשביל גרפיקה אין לי פרימיום

פייק ניוז

משתמש רשום
כעבטד חודשיים שהתלוננתי במשרד התקשורת, קיבלתי מענה

שלום מר...

פנייתך התקבלה בתודה .

חברת דואר ישראל מפעילה מערכת לניהול תורים אשר מטרתה ויסות התורים ביחידות החברה. בתקופה מורכבת זו, נוכח סגירת סניפים ועקב עומס שנוצר , בהחלטה להפעלת יחידות דואר, החברה מאפשרת זימון תורים לשלושה ימים קדימה בלבד. במידה וכל התורים הקיימים כבר תואמו, תמיד ניתן להמתין עוד יום ולהזמין ליום שהתווסף.

יש לציין כי מתכונת הפעילות ביחידות הדואר מחייבת מתן שירות ביחידה מסוימת רק עבור מסירת דואר ללקוח, ואת שאר הפעולות ניתן לבצע בכל יחידת דואר. במידה והשירות אינו מסירת דבר דואר, הרי שאם ביחידת דואר אחת אין תורים פנויים, הרי שניתן להזמין תור גם ביחידות דואר סמוכות.

לאור זאת מנהלת האזור ביצעה התאמה של כמות התורים המוצעים ללקוחות ביחידה זו.

יחד עם זאת, חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות וכן חוק אזרחים ותיקים קובעים זכאויות לפטור מתור לאוכלוסייה גדולה ביותר. חוק שיוויון זכויות תוקן לאחרונה והיקף הלקוחות הפטורים מתור גדל במאות אלפים.

בברכה

עלמה מניס שירות לקוחות

בקיצור: בלא בלא בלא

ליצ'י

משתמש מקצוען
כעבטד חודשיים שהתלוננתי במשרד התקשורת, קיבלתי מענה

שלום מר...

פנייתך התקבלה בתודה .

חברת דואר ישראל מפעילה מערכת לניהול תורים אשר מטרתה ויסות התורים ביחידות החברה. בתקופה מורכבת זו, נוכח סגירת סניפים ועקב עומס שנוצר , בהחלטה להפעלת יחידות דואר, החברה מאפשרת זימון תורים לשלושה ימים קדימה בלבד. במידה וכל התורים הקיימים כבר תואמו, תמיד ניתן להמתין עוד יום ולהזמין ליום שהתווסף.

יש לציין כי מתכונת הפעילות ביחידות הדואר מחייבת מתן שירות ביחידה מסוימת רק עבור מסירת דואר ללקוח, ואת שאר הפעולות ניתן לבצע בכל יחידת דואר. במידה והשירות אינו מסירת דבר דואר, הרי שאם ביחידת דואר אחת אין תורים פנויים, הרי שניתן להזמין תור גם ביחידות דואר סמוכות.

לאור זאת מנהלת האזור ביצעה התאמה של כמות התורים המוצעים ללקוחות ביחידה זו.

יחד עם זאת, חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות וכן חוק אזרחים ותיקים קובעים זכאויות לפטור מתור לאוכלוסייה גדולה ביותר. חוק שיוויון זכויות תוקן לאחרונה והיקף הלקוחות הפטורים מתור גדל במאות אלפים.

בברכה

עלמה מניס שירות לקוחות

בקיצור: בלא בלא בלא
גם אליי הגיעה אתמול תגובה זהה

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
תכלס, מה עושים?
אני צריכה דואר משם דחוף ואין תורים! כבר בודקת כמה ימים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה