נכתב ע"י nissi4you;931320:וואלה תודה על השיקול דעת שלך!
אני עדיין בשלב של החיתולים... יותר נהנית המחדות והפוקוס שהצלחתי להפיק!
את צודקת במאה אחוז!!! על מה שאת מדברת פחות היה יחס בשיעור... ואני לא ציפתי לתגובות סופניות...
התמונות טבעיות היישר מהכרטיס זיכרון! יש לי מצלמת canon 500 d עדשה 18-200
אני בחרתי צמצם ו... לא יודעת לומר לך מה עשיתי
יש לי פוטושופ, אילוסטריטור (כתבתי נכון?), פיקאסה
נכתב ע"י רבקה.;931323:נו, אז הנה קיבלת פה שיעור בחינם עם חומר שעוד לא למדת.
איך העתקת מהכרטיס למחשב? איכשהו נעלם האקסיף, וזה לא משהו שקורה באופן אוטומטי כשמעלים תמונה לפרוג. איזה מוזר.
בכל מקרה, לפני שאת מעלה לפורום בפעם הבאה פתחי את התמונה בפוטושופ, לחצי
ctrl+i
(תפריט: image > image size)
והכניסי בצלע הגדולה יותר (רוחב/גובה) 750-900 פיקסלים (מה שבא לך) והצלע השניה כבר תקטן בהתאם.
לחצי אישור.
שמרי את התמונה בתיקיה חדשה בתוך התיקיה של התמונה המקורית, שאת יכולה לקרוא לה "תמונות מוקטנות". את המוקטן תעלי לפורום. שימי לב לשמור באמצעות תפריט:
file > save as
(קובץ > שמירה בשם)
ולא באמצעות
file > save for web
(קובץ > שמירה לרשת)
כי האפשרות השניה מובילה להעלמת האקסיף.
[זה גם יגרום לתמונה להתיישר (כמו ש-pl עשה/תה לך פה), כי פוטושופ יודע ליישר אוטומטית את התמונה.]
עכשיו צריך לגלות מה גרם לאקסיף להיעלם הפעם. משונה. בפעם הבאה שתעלי תמונות תעשי כמו שהסברתי לך, ונראה אם האקסיף יישאר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: