בגלל שהוא מתחלף עוד שנה, מחליפים את שמות הרחובותבמקום להחליף שמות של כך כך הרבה רחובות ושכונות אפשר להחליף רק את ראש העיר.
בגלל שהוא מתחלף עוד שנה, מחליפים את שמות הרחובותבמקום להחליף שמות של כך כך הרבה רחובות ושכונות אפשר להחליף רק את ראש העיר.
חח ממש מצחיקה, את יודעת?טוב.
חפר לי הדיון על בני ברק.
תמיד יהיה מה להתלונן עליה.
ויש פה חברה שממש כועסים על איך שדברתם על העיר האהובה שלהם.
אז אני לא מתנצלת.
אתם יכולים להמשיך לכעוס ואני אמשיך לא לאהוב את העיר הזאת (אני מדברת בלשון עדינה) והכל ינוח על מקומו בשלום.
כל העירייה הזו מטורללת גם ככהלשנות שם של רחוב מרכזי כמו רחוב ירושלים זה טרלול מוחלט !!!!
אולי גם שם יתקיים עומדים צפופים ומשתחווים...את רחוב ירושלים חייבים להחליף כדי שחס ושלום כשיגיע המשיח לא ירד בית המקדש מהשמיים לבני ברק...
פשוט לא יהיה לו מקום...
אני מסכים איתך אך רוב הרחובות שמחליפים הם לאוו דווקא ע"ש לא צדיקאני דווקא בעד זה שיחליפו שמות לרחובות תחשבו על הילדים שלכם משהם ייוולדו ישר ברחוב שנקרא על שם צדיק
גבעת שאול או גבעת שמואל ?רק להיזכר בפקק בכניסה של גבש
גשר המיתרים או גשר קוקה קולה?והגשר מעייף
מה חשבת שיגיד להם קרית שמונה?שמעתי מכמה זוגות צעירים ששקלו קנית דירה ורב חיים קנייבסקי הורה להם דוקא בבני ברק!
למה חסר מקומות חרדים??מה חשבת שיגיד להם קרית שמונה?
אה אולי לכן החליטו "רחוב השוטר" ולא רחוב אמיר חורי.צפה בקובץ המצורף 1349052
כמה שמות לרחוב אחד?
לרחוב השנים החדש או הישן?(משלוח לאיזה רחוב אמרת?
יש גם אדמו"ר מגני גד שיצטרך להחליף את שמו...בלת"ק
אני רק מרחם על האדמו"ר מספינקא דונולו, שיחליף את שמו לספינקא נתיבות שלום.
ובעצם גם קיינטרינג דונולו יצטרך לעשות "שינוי השם".....
היה לי חבר שטען ...מצחיק אותי לראות אנשים שכאילו עושים טובה שבאים לעיר או שצריכים איזה שכנוע לגור כאן,
חבר'ה אם לא אכפת לכם העיר צפופה להחריד הדירות יקרות והמחירים גורדי שחקים.
רשימות המתנה מתארכות מרגע לרגע.
אף אחד לא מחפש שתבואו לשם.
נוחו על משכבכם בשלום.
למה חסר מקומות חרדים??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: