הקפצההאם לפי החוק מותר לשכן לבנות במרפסת מחסן בנוי ןפרגולה שניהם ענקים נמסתירים לשכנים את הנוף?
האם בכל עיריה יש חוק אחר?אאל"ט שני אלו טעוני רישיון
אין לי מושג ):האם בכל עיריה יש חוק אחר?
האם לפי החוק מותר לשכן לבנות במרפסת
האם צריך אישור למחסן גינה?
לפי מה שאני יודעתהאם לפי החוק מותר לשכן לבנות במרפסת מחסן בנוי ןפרגולה שניהם ענקים נמסתירים לשכנים את הנוף?
בקיצורתודה אני הודעתי לעיריה הבעיה שהם חוסמים לי את הנוף
מי את/ה שתגיד/י כך?בקיצור
הלשנת
בכמה קניתם את הנוף?תודה אני הודעתי לעיריה הבעיה שהם חוסמים לי את הנוף
סליחה תשובה קצת לא מתאימה לשאלה שליבכמה קניתם את הנוף?
כמה אחוז מהנוף שייך אליכם וכמה אתם מוכנים לשחרר לאחרים? או אולי תמכרו לשכן קצת נוף?
עד כמה שידוע לי בבי"ד לא מתקבל טענה של נוף
אולי אני טועה
תודה על התשובה המפורטת שאתם אומריםששה מטרים הכונה לרבוע?עפ"י החוק (תיקון 101 לחוק התכנון והבניה) עבודות הפטורות מהיתר :
מותר להציב מחסן מחומר קל (עץ/מתכת/פלסטיק) עד גודל 6 מ"ר בחצר, גינה, או קומת עמודים. לא במרפסת או על מקום חניה, וללא חיבור לתשתיות חשמל ומים.
חובה להודיע על הצבת המחסן לרשות המקומית תוך 45 יום.
בעיריות שונות מקפידים יותר או פחות האם מותר גם לדירה שיש לה מחסן.
מותר לבנות פרגולה פתוחה (שהמרווחים מהווים לפחות 40% מהחלק המקרה). גם כאן חובה להודיע.
כל עירייה/רשות מנהלת מדיניות שונה לגבי הדרישות- האן מותר על כל השטח או רק בנסיגה מהמסגרת, ועוד.
לדעתי עיריית בית שמש לא מציבה דרישות ומאפשרת פרגולות סטנדרטיות במרפסות בלי בעיה.
באופן כללי מומלץ תמיד קודם לבקש מהשכנים למצוא פתרון אחר, אולי להזיז את המחסן לפינה אחרת במרפסת וכדו
ורק במקרי קיצון להודיע שייתכן שתפנו לעירייה.
עיריית בית שמש בד"כ סלחנית בתחום עבירות הבניה (בשכונות הישנות והחרדיות, לא ברמה ה')
אבל במקרה של הלשנת שכנים הידיים שלה כבולות והיא לא יכולה להתגמש מהחוק.
במקרה ששכנים מתלוננים, אפשר לבקש מהם להסיר את התלונה ולהגיע להסדר מול מחלקת פיקוח.
כמובן שהכוונה לתלונה שיש לה על מה לחול...
ממש ציניקן הייתי אומרתסליחה תשובה קצת לא מתאימה לשאלה שלי
לא עניתם לשאלה שמטרידה אותי
כן. מ"ר = מטרים רבועים.תודה על התשובה המפורטת שאתם אומריםששה מטרים הכונה לרבוע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: