גשרים צרים? הגשרים רחבים מאד. לפחות אלו שמובילים מהכניסה אל מתחם הקבר.גשרים צרים מעל חפירות ארכאולוגיות זה תשתיות מתוכננות???
אבל ביום שהצבור ידע להכיל ארועים עם הגבלה ולא יהיו הפגנות בכניסה ופלישות מהצדדים יוכלו לפתוח את המתחם להרבה יותר מ500 איש
לא בצורה הזו.ואפשר לווסת את הקהל יש ביממה 24 שעות ולתת דיווחים עכשיו עמוס א''א להגיע וכ''ו
מדמיינת מכירת כרטיסים לכניסה למירון שנה הבאהלא בצורה הזו.
אלא בצורה שמתנהלים מופעים בכל הארץ וגם בעולם.
קנית כרטיסים לפי שעות ובכמות מוגבלת.
אבל זה לא יכול לעבוד כשהקהל לא משלים עם השיטה כי הפגנות, הפרעות לתנועה, עימותים בכניסות הם מסוכנות ואז ממילא אי אפשר לקיים ארועים המוניים.
גם שתי מטר זה לא רחב להמונים.. אגב, גם ארבע מטר לא!הגשרים רחבים מאד.
יפה. אז גם את מודה שזה מה שצריך לעשות עכשיו וזה לא עונש.אבל ביום שהצבור ידע להכיל ארועים עם הגבלה ולא יהיו הפגנות בכניסה ופלישות מהצדדים יוכלו לפתוח את המתחם להרבה יותר מ500 איש.
ככה הבנתי שיעשו. פשוט לא יתנו ליותר מידי אנשים להיות בו זמנית. ואולי פה המקום להאיר את עיני המתפללים לא להתעכב הרבה זמן במתחם ולתת לעוד אנשים להכנסואפשר לווסת את הקהל יש ביממה 24 שעות
עצוב כמה שאת צודקת.מדמיינת מכירת כרטיסים לכניסה למירון שנה הבאה
כל הפרוטקציונרים והמקורבים כמובן שיזכו לכרטיס בדיוק בשעה המתאימה להם
והעמך... שיסתדרו, ישארו בבית.
מה לעשות, אבל ככה זה עובד בציבור שלנו
עדיין זה עדיף ממות של אנשים.מדמיינת מכירת כרטיסים לכניסה למירון שנה הבאה
כל הפרוטקציונרים והמקורבים כמובן שיזכו לכרטיס בדיוק בשעה המתאימה להם
והעמך... שיסתדרו, ישארו בבית.
מה לעשות, אבל ככה זה עובד בציבור שלנו
ואפשר וצריך להגביל, אבל לא לחנוק! ציבור של אלפי איש לתת אפשרות כניסה ל-500 איש, זה מגוחך!
אני לא נכנסת לזה. כל מה שאמרתי שמתחם שמואל הנביא הוא מתוכנן והרוחב שם או לפחות בחלקים שמיועדים למעבר המונים תוכנן על ידי אנשי מקצוע! סליחה, אבל להכנס ל2 מטר או 4 זה לא התפקיד שלי או שלך.גם שתי מטר זה לא רחב להמונים.. אגב, גם ארבע מטר לא!
בהחלט לא עונש. אבל זו החלטה שמלבד שיקולי בטיחות מונעת גם משיקולים פוליטים של איך והאם הציבור ישמע להנחיות ואיך יראו תמונות של התכנסות המוני חרדים. וזה עצוב. אבל גם אני לא רואה ברירה אחרת.יפה. אז גם את מודה שזה מה שצריך לעשות עכשיו וזה לא עונש.
היו שנים שהמשטרה בקושי הייתה בשמואל הנביא והכל הלך יופי
בשנים האחרונות הם נמצאים שם והם אלו שיוצרים את הבאלגן כל שנה אין כמעט בעיות דווקא השנה בגלל מירון אז לא נוכל לעלות ??
ברור שזה עדיףעדיין זה עדיף ממות של אנשים.
לי אישית נראה שאם המקום ינוהל ממשלתית ויעשו הגרלה אוטומטית או משו אף אחד לא יהיה עדיף על פני מישו אחר.
(אני קצת נאיבית אני יודעת)
אבל לעשות את זה בצורה מושכלת, שוויונית, שכל יהודי פשוט באשר הוא (גם בלי מרפקים) יוכל לעלות למירון
הדברים לא מסתדרים ליכדאי לקרוא ולהפנים את הדברים שאמר הרבי מקרלין:
הרשויות יגבילו למספר מינימלי בלי לעשות מידי הרבה מאמץ להגדיל את המספריםצודקת, אבל העבודה הזו בדיוק צריכה להיעשות מבית - לא מול הרשויות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: