מקרר מעולהיש האייר 7100 ענק באזור ה6000 עם התקן משמרת לא אוטומטי מובנה שצריך להעביר בערב שבת אבל אפשר להגדיר רמת קור בשבת
ונח מאוד
עולה 5500 עם הובלה
מקרר מעולהיש האייר 7100 ענק באזור ה6000 עם התקן משמרת לא אוטומטי מובנה שצריך להעביר בערב שבת אבל אפשר להגדיר רמת קור בשבת
מקרר חדש צורך כ500 ק"ו בשנה דהיינו כ350 ש"ח גם עם הישן צורך פי 2 לא שווה להחליףאומרים שהמקררים הישנים צורכים המון חשמל, כך שאני לא בטוחה שמקרר חדש- כולל העלות שלו, לא זול יותר... (בשקלול חודשי)
אגב, למקרר שלי ימלאו עכשיו 29 שנה. לא מצליחה להחליט על הדגם הבא, ולכן עדין לא קונה חדש... ברור לי שהוא צורך המוןןןן חשמל!
או שהוא דולף מים משך שנים- ואי אפשר לתקן... וכשמקפיא גדוש- הוא לא עומד בעומס...מקרר חדש צורך כ500 ק"ו בשנה דהיינו כ350 ש"ח גם עם הישן צורך פי 2 לא שווה להחליף
אלא אם התקלות שלו יקרות ותכופות או שהגודל פשוט לא מספק
איך שראיתי בתצוגה ה-4/5 דלתות המדפים שלהם קצרים ואי אפשר למשל להכניס 2 קופסאות או 2 סירים לעומק.האם יש למישהו המלצה/דיס על מקרר 5 דלתות של שארפ? אשמח מאד לתשובות ממי שמכיר...
את מתכוונת: פחות עמוקים? בכל הדגמים? גם של 4 דלתות וגם של 5?איך שראיתי בתצוגה ה-4/5 דלתות המדפים שלהם קצרים ואי אפשר למשל להכניס 2 קופסאות או 2 סירים לעומק.
המשך של הסיפור הנ"ל אם חשוב למישהו,מנסיון מר.
בלומברג -שירות מזעזע...
הגיע מקרר תקול ואחרי מלחמות עולם ואיומים הם שלחו טכנאי לתקן + גיפט קארד בגולף.
תכלס עדיין היו בעיות, חצי שנה רדפנו אחריהם, כשאנחנו סובלים ממקרר שלא מקרר, אוכל שמתקלקל כל הזמן, שלחו טכנאים - פשוט שקרנים (עד כדי כך שהיינו צריכים להסריט את הביקור של הטכנאי כדי שיאמינו לנו... כי לנו הוא אמר משהו אחד ודיווח לחברה משהו אחר)
בסוף אחרי חצי שנה, עלו על הבעיה והיא תוקנה. (שוב לאחר איומים חוזרים ונשנים כולל בעלת החנות שהודיעה להם שהיא תפסיק לעבוד איתם).
בקשנו פיצוי (קנינו מקרר חדש, וחצי שנה סבלנו ממנו, כן?) לא שמענו מהם מילה. ונגמר לנו הכח לדרוש את הפיצוי, העיקר שעכשיו עובד. וזהו.
אגב, אחד מהטכנאים שהם שלחו אמר לנו שהוא עובד עם כמה חברות וזה ידוע שבלומברג לא ממולצת בכלל במקררים.
תבדקי פיזית במקום. פחות עומק מדפים. אל תסתכלי על העומק הכולל.את מתכוונת: פחות עמוקים? בכל הדגמים? גם של 4 דלתות וגם של 5?
כי לפי מה שכתוב, העומק הוא כמעט 80 ס"מ.
מה עמוק יותר? איזו חברה?
ראיתי, ראיתי... הבעיה היא שמסמסונג- יעצו לי להתרחק...תבדקי פיזית במקום. פחות עומק מדפים. אל תסתכלי על העומק הכולל.
בדקתי את שארפ וLG וסמסונג.
לעומת מקרר רגיל או הפוך.
לא תאמיני כמה הבדל!
הם עושים דלתות עם הרבה מקום ובין לבין- סתם ריק!
לא קניתי המקרר שלי עובד ומקרטע אבל עובד. ויש לי זיכוי של מעל 1500 שח כך שרציתי לנצל את זה. השבוע אני עושה ארוע אז דחיתי לאחרי הארוע..ראיתי, ראיתי... הבעיה היא שמסמסונג- יעצו לי להתרחק...
מה שמצא חן בעיני היה האייר או הייסנס. בחנויות טוענים ששארפ יותר טוב. הייסנס פחות, והאייר עוד פחות...
מה קנית את?
באמת בחירה קשה... עדכני כשתקני.לא קניתי המקרר שלי עובד ומקרטע אבל עובד. ויש לי זיכוי של מעל 1500 שח כך שרציתי לנצל את זה. השבוע אני עושה ארוע אז דחיתי לאחרי הארוע..
צריך להעביר אותו ידנית למצב שבת? הוא לא עובר אוטומטי?אוטומטי מובנה שצריך להעביר בערב שבת אבל אפשר להגדיר רמת קור בשבת
יש 2 דגמים של מקרר האייר דומים 1 אוטומטי אבל סידור הפנים שלו פחות נחצריך להעביר אותו ידנית למצב שבת? הוא לא עובר אוטומטי?
רב הסיכוי שזה אותו דגם עם יצרן אחר. לאח שלי יש סמסמונג 1:1 כמו הבלומברג ההפוךלי יש סמסונג הפוך שנה
קניתי אחרי הרבה המלצות
ומרוצה מאד מאד!!
מכירה מקרוב כאלו עם בלומברג שמאד לא מרוצים
לא זה לא.. אני מכירה את בלומברגרב הסיכוי שזה אותו דגם עם יצרן אחר. לאח שלי יש סמסמונג 1:1 כמו הבלומברג ההפוך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: