רבותי כאן המקום להודות לרב @ניוגראף שהמציא סקריפט עולמי!!!
היום רכשתי ממנו את סקריפט הוספת שורה, ופשוט אורו עיני!!!
רבותי כאן המקום להודות לרב @ניוגראף שהמציא סקריפט עולמי!!!
היום רכשתי ממנו את סקריפט הוספת שורה, ופשוט אורו עיני!!!
זה פשוט מדהים כמה שהוא חובה חובה חובה לכל מעמד!!!
יש שם אפשרות סיום פיסקה עם שני מילים, ואפשרות הוספת שורה או חיסור שורה בלחיצת כפתור!!
תודה רבה לרב יהודה נויפלד
שאלה על הסקריפט?תודה רבה, שמח לשמוע שאתה נהנה!
כן.כשחסר שורה או מיותר שורה אפשר לסמן לו כמה פיסקאות יחד ואז הוא יבחר את ההכי מתאים להשלמה או לחיסור?
ממש לא חבל...חבל עד דאבדין
טוב לראות אותך בינותינו מפעם לפעם...כן.
אתה בוחר טווח עמוד, ואז הסקריפט בוחר את הפסקה הכי מתאים בעצמו.
ממש לא חבל...
כן.
ממש לא חבל...
זה ממש חבל, הרי יש לך את רב טקסט בתג...שאני מעמד עם התוסף צורת הדף
מה ההבדל בין הסקריפט לפעולותכן.
ממש לא חבל...
בא הרוג ברגליו...כן.
ממש לא חבל...
סביר להניח שבתג זה הרבה יותר נכון לעשות 15-20 טקסטים. אבל כמה אחוז מעבודות העימוד הן כאלה?אשמח לראות גם דוגמה של 15-20 טקסטים באינדיזיין.
זו לא שאלה של נכון ולא נכון, אלא של אפשר ואי אפשר.סביר להניח שבתג זה הרבה יותר נכון לעשות 15-20 טקסטים.
ב"ה לא חסר, עימדתי כבר אלפי עמודים כאלו.אבל כמה אחוז מעבודות העימוד הן כאלה?
זו לא שאלה של נכון ולא נכון, אלא של אפשר ואי אפשר.
השאלה היא בכמה אחוזים מעבודות הרב-טקסט בשוק מדובר. ואסביר: גם אם תאמר לי שאצלך מדובר על 30-40%, עדיין אין זה אומר שעל רב טקסט עם 3-4 טקסטים לא יותר נוח לעבוד באינדיזיין. בסופו של דבר, מי שלא מתרגל לעבוד בתג, אשר עליו ראוי מה שאמרו חז"ל "כל ההתחלות קשות" ויש להוסיף בענין זה "ומרות"... - הרי שלכאורה יותר קל לו לעבוד באינדיזיין, כשהוא רואה מול עיניו את המתחולל, ואולי אף יותר קל לו לעשות שינויים, בלי להיכנס לתוך-תפריט-בתוך-תפריט-בתוך-תפריט-בתוך-תפריט כדי לשנות איזו מסגרת, רק בכדי לגלות ששינה בפורמט הלא נכון, או שהשינוי לא מספיק...ב"ה לא חסר, עימדתי כבר אלפי עמודים כאלו.
עימדת גם באינדיזיין רבי טקסט? כמה טקסטים היו בעמוד?עימדתי בתג כמה וכמה רבי טקסט, והנגישות באינדי' כ"כ חלקה וטובה.
די...בא הרוג ברגליו...
עימדת גם באינדיזיין רבי טקסט? כמה טקסטים היו בעמוד?
די...
בסה״כ אני עושה את העבודה שלי בהתמדה.
הלוואי שהיה לי יותר פנאי להסתובב כאן בפורום...
אחח... איך אני מתגעגע לפורום...
מה שבטוח, זה שיותר קל לעמד 40 טקסטים באינדיזיין, מלשכנע אותך לעבור לתג...בינתיים הגעתי לארבעה, אבל אין שום סיבה שתהיה בעיה לארבעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: