דווקא אני הייתי והיה הוואי , ממש נחמד, תלוי בהרכב הנשים, זמנים שונים ועוד אלף משתניםזה ממש תלוי בסגנון אם חשוב לך חברה ,דיבורים, צחוקים לכי על טלסטון
אם חשוב לך מנוחה לכי על ביכורים ממש רמה של בית מלון!!
אך ממש אין שם חברה,
כל אחת יושבת לעצמה, חדרי ההנקה לרוב ריק, בשעות שבין הארוחות משעמם שם.
מבחינת האוכל בביכורים יש אוכל יותר סטייל
בטלסטון יותר טעים ביתי ובשפע...
הייתי בהדסה בייבי לפני כמה שנים ממש לא נהניתימה היה מזעזע?
וואוהייתי בהדסה בייבי לפני כמה שנים ממש לא נהניתי
בעיקר האוכל-צהרים וערב ממש לא מצאתי מה לאכול ,ארוחת בוקר סבירה
האחיות בתינוקיה-רוסיות מבוגרות ברגע שהתינוק התעורר צלצלו לי לחדר למרות שאמרתי להביא לו בקבוק בלילה
והגעתי כמה דקות אחכ כבר צעקו עלי שאני מרעיבה את התינוק
יצאתי משם בטראומה (לידה ראשונה)
וגם האוירה ממש חילונית
בלידה הבאה הייתי בביכורים נהניתי מאוד
הדבר היחיד שהפריע זה החוסר קליטה בחדרים ,
אבל בקומת כניסה כן היה קליטה בחלק מהחדרים
כל הזמן שהיתי שם נתקלתי בגברים רק בחדר אוכל וגם אז ישבו בשולחנות בצד
והנשים לקחו את האוכל בשבילם אז לא הפריע
אני גם הייתי לפני כמה שנים, מאד נהנתי מהאוכל וגם מהטיפול בתינוקיהוואו
הייתי שם פעמיים והחוויה שלי הפוכה כ"כ.
האוכל אין לי מושג אבל מהאחיות הרוסיות המתוקות ומהאוירה.
גם אני לא התלהבתי מהאוכל בביכוריםתראי, על טעם וריח אין להתווכח
יש בנות שעפות על האוכל שם, ויש שפחות
תמיד יצאתי שבעה מהארוחה אבל
לדעתי לא היה מספיק מגוון וגם לא מספיק בכמויות של חלק מהדברים,
הייתי שם שבעה שבתות ברצף, וממש לא הייתי בוחרת לשהות שם אחרי לידה.וואו
הייתי שם פעמיים והחוויה שלי הפוכה כ"כ.
האוכל אין לי מושג אבל מהאחיות הרוסיות המתוקות ומהאוירה.
איפה כן אהבת את האוכל?גם אני לא התלהבתי מהאוכל בביכורים
הכי נהניתי מהרוגע והחדרים המפנקים
מה שאני הרגשתימה היה מזעזע?
גם לי זה קצת הפריע. לא קיסרי אבל סימפיזיוליזיס.דווקא אני הייתי והיה הוואי , ממש נחמד, תלוי בהרכב הנשים, זמנים שונים ועוד אלף משתנים
מה שכן, במסדרון יש שטיח ואני לאחר ניתוח- היה מאד קשה עד בלתי אפשרי וגם מסוכן להסיע את העריסה... בסוף בעלי הביא לי את הבוגבו וכך הלכתי עם הבייבי
אוירה זה משהו שתלוי בציפיות האישה (בביכורים למשל לא הרגשתי נח בכלל והאוכל לא היה אכיל בשבילי)הייתי שם שבעה שבתות ברצף, וממש לא הייתי בוחרת לשהות שם אחרי לידה.
דווקא האוכל בסדר גמור. לא מפנק כמו בביכורים וטלזסטון, אבל טעים.
אבל האווירה והמקום לא נעימים.
בטלז סטון היה לי יותר טעים, אבל בביכורים יותר אסטטי ומלונאיאיפה כן אהבת את האוכל?
אני ממש מסכימה ברוב המקומות החילוניים יוצאים מנקודת הנחה שהתינוק צריך להיות עם האמא כל הזמןמה שאני הרגשתי
האחיות בתינוקיה היו חסרות סבלנות ונתנו לי הרגשה שאין להן כח לטפל בתינוקות... כשנכנסתי לתינוקיה להביא אותה הם נאנחו שהם צריכות לקום מהכסא ולתחיל לשמור על תינוקת...
מה שהכי עיצבן אותי שבשעה 5 בערב הם התקשרו אלי לחדר, מה התוכניות שלי ללילה,
אם אני אשאיר את התינוקת אצלי או אביא אותה לתינוקיה ואם אני ארצה לתת להניק אותה או לא...
הייתי מאד עיפה אז אמרתי להן שאני רוצה שהם ישמרו עליה בתינוקיה ואני יעדכן אותם לפני שאני הולכת לישון מה לעשות (להעיר אותי להנקה או שיתנו לה חלב שאוב) אז הם אומרות לי אין כזה דבר את צריכה כעת להחליט! והכי טוב שהיא תשאר אצלך כל הלילה...
עם כל הכבוד, אני הולכת לבית החלמה בדיוק בשביל הפינוק הזה שלא יהיה לי עול בלילה ואני יעשה מה שנכון לי לאותו זמן.. ואני לא חושבת שבחמש בערב קריטי להם לדעת מה התוכניות שלי ל12 בלילה
ועוד הם מעיזות לשכנע אותי להשאיר את התינוקת אצלי... והכל בעצבים....
כאילו בשביל מה יש תינוקיה בכלל??
והיו עוד כמה דברים קטנים...
אני פחות אוהבת אוכל מבושל ובהדסה נותנים 2 ארוחות מבושלות.
גם האוירה שם ממש לא חרדית, כשהיתי ראיתי עוד חרדית אחת והשאר היו חילוניות... (לא שבביכורים אני יושבת ומדברת עם נשים אחרות, אבל ההרגשה שלי גם ככה היתה "על הפנים" וזה הוסיף לזה להיות עוד יותר גרוע...
אותי בהדסה בייבי שכנעו להשאיר בתינוקיה ותלכי לנוח ותהיי רגועה וכו'אני ממש מסכימה ברוב המקומות החילוניים יוצאים מנקודת הנחה שהתינוק צריך להיות עם האמא כל הזמן
והתינוקיה היא בקושי המלצה .
בביתי החלמה החרדים מבינים את היולדות , מבינים שאנחנו חוזרות ( ברובנו ..) לבית עם ילדים
ומשכנעים את היולדת בהרגשה הכי טובה , שתישן , שהיא באה לנוח ! והן כאן כדי לדאוג לזה
יולדת משלמת הרבה כסף ובאה כדי לנוח ולישון כמה שעות רצוף
אותי בהדסה בייבי שכנעו להשאיר בתינוקיה ותלכי לנוח ותהיי רגועה וכו'
מידי פעם כשהרמתי טלפון האחות הרגיעה אותי שהוא רגוע ושגם אם הוא בוכה היא פה בשביל להרגיע אותו.
השארתי בעיקר ביום.
יש לי חוויה מאוד טובה שם אבל זה כנראה תלוי אופי וציפיות. (כמו כל דבר)
זה נכון לגמרי...או שתלוי במצב רוח של הצוות...
לא מבינה למה אני צריכה לקבל צעקות אם ב5 אחה"צ עוד לא ידעתי אם אני ארצה לתת חלב שאוב בלילה או הנקה????
תודה לכולן על התגובות. שאלה חשובה... כל אלו שלא נהנו מהאוכל בביכורים אשכנזיות או ספרדיות? לדעתי זה משנה. אני לד' לא אוכל מתוקים כ"כ. מחפשת אוכל מבושל, טוב, גבינות וסלטים. אחרי לידה צריך אוכל מחזק לא? בטלזסטון ישבתי עם חברה בארוחת ערב, חוץ מדג מטוגן וקוסקוס יבש שלא נגעתי בזה, היו גבינות מתוקות מעורבות בגועל סליחה על המילה, וסלט מתוק בלי קשר והאוכל היה ביתי מינוס מינוס מינוס. חשוב לי לדעת מה נקרא בעינכן אוכל טוב???הייתי בביכורים לפני חצי שנה.
לגבי האוכל- זה יותר אוכל סטייל. לדעתי זה אוכל ברמה גבוהה מאוד אבל לא כל כך מותאם ליולדות.
זה יותר אוכל כבד. סוג של בורקסים, כבדים, כרוב, שניצלים וכ'ו...
למרות שבארוחת ערב יש גם פינוקים כמו ופל בלגי/פודינג שוקולד וכאלה,
יש מכונת קפה, אבל אין מבחר גדול של עוגות/עוגיות (עוגות הבאתי מהבית... בגלל שאני כל שעה צריכה קפה)
לגבי האווירה- בול מתאים ליולדת! אווירה שקטה, רגועה, חדר נקי ומריח טוב. מיטות נוחות.
שימי לב לקחת חדר פרטי ואז זה מושלם!!!
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: