בטלסטון רשמת שלא נהנית פה את רושמת שכן
הצלחת לבלבל אותי
אם היו נותנים לך אופציה איפה להיות אחרי לידה איפה היית בוחרת ביכורים?טלזסטון?
אני למשל לא מתלהבת להיות בבית החלמה אולי זה הסיבה?
פה רשמתי שנהניתי? אז תקראי שוב חחח...
דווקא לא נהניתי. פירטתי איך שם.
הייתי שם שבעה שבתות ברצף, וממש לא הייתי בוחרת לשהות שם אחרי לידה.
דווקא האוכל בסדר גמור. לא מפנק כמו בביכורים וטלזסטון, אבל טעים.
אבל האווירה והמקום לא נעימים.
ואפרט שוב על כל מקום. אגב, על טלזסטון כתבתי שלא נהנתי בגלל הנקיון לא בגלל האוכל, לדעתי מכל המקומות האוכל בטלזסטון הכי טוב.
טלז סטון- החדר מלוכלך (פליז אל תתווכחו איתי, אותי המקום דוחה!!!) תביאו מהבית מצעים, כרית- כי זה חתיכות אורלון ללא חומר ממגנט. בעלי קנה מגבונים לניקוי ועבר על כל החדר, מעל זה שמתי בסוף מפת ניילון על כל הרהיטים...
האוכל- מפנק+++ בכל הארוחות יש לי תמיד מה לאכול ובשפע, מגוון ענק, מפנק וטעים. שווה לבוא בשביל האוכל.
התינוקיה- מושלמת. (בקומה 3 שהייתי בעבר היה שם קפואאאא, מזגנים על קור ולא רציתי להשאיר את הקטן, בקומה 4 הייתי פעם אחרונה והיה מעולה, שיכנעו אותי להשאיר וללכת לישון, בזכותם חזרתי מאוששת).
אני מגיעה לנוח ולא אוהבת שיושבים לידי ומתחילים לחפור, אז לוקחת חדר פרטי, יוצאת לארוחות וחוזרת לחדר. אז לא מעניין אותי מי האוכלוסיה שם.
ביכורים- רמה מלונאית, נקי, חדר ומיטות מפנקות.
האוכל- בסדר פחות או יותר. יש נשים שעפות על האוכל שם כי הוא מודרני יותר:מוקרמים וכאלו, אבל לי זה כבד. ולא תמיד מצאתי מה לאכול. חלק מהארוחות עפתי על האוכל ובחלקם יצאתי רעבה.
אגב, הטריף אותי שבכל!! ארוחה לא היה מספיק קינוחים. תמיד כשסיימתי לאכול ובאתי לקחת עוגה/קינוח-כבר נגמר. וכשהתלוננתי היא אמרה לי: "זה נגמר, את צריכה לבוא מוקדם ולקחת לך בצד אחרת לא יישאר" (אז אולי תעשו יותר?!)
התינוקיה- מקסימה ממש, הזכיר לי את טלז סטון, נשים רגועות וטובות.
הדסה- הייתי בשבתות במלון, לא בתינוקיה. כך שהחוו"ד שלי רק על המקום האוכל:
אוכל- מצויין, של הינדא הקלמן. המלון- משהו במקום הזה גורם לי לדיכאון ואני לא יודעת להסביר למה...
ת'כלס: ביכורים לוקח.