אפשרות הגדרות ההפעלה לשעות מסויימות וימים מסויימים בשבוע.אם כך, מה העדיפות למכשיר יקר יותר של מיו?
לא מוצא את זה באינטרנט אשמח לקישורחברת ליאל יש להם שפריץ עם ריחות מאוד נעימים פעם הראו לי את זה בבית מלון
בסלון שלי 20 מטר, מכוון על עצמה לא הכי גבוהה כל 9 דקות. ומרגישים מצוין בסלון ובסביבה.אגב קניתי את המיו
מיקמתי אותו בכניסה לסלון והגדרתי על עוצמה הכי גבוהה ובתדירות של כל 4 דקות
קצת התאכזבתי לגלות שהוא לא כזה בעוצמה כמו שציפיתי. ובפרט כשאני יושב בקצה השני של הסלון מהכניסה אליו שאז אני כמעט ולא מריח כלום..
(הסלון שלנו משהו כמו 4 מטר אורך ו3 מטר רוחב. כלומר לא גדול)
צריך קצת להתאמץ לשים לב שהוא השפריץ משהו..
לאור התגובות החיוביות הרבות שיש כאן באשכול על חברה זו יתכן מאוד שספציפית במכשיר שלי יש איזה תקלה
איזה ריח יש לך?בסלון שלי 20 מטר, מכוון על עצמה לא הכי גבוהה כל 9 דקות. ומרגישים מצוין בסלון ובסביבה.
יכול להיות שזה ספציפית הסוג ריח, יש ריחות עדינים יותר, ויש מודגשים יותר.
יכול להיות גם שמשהו לא מכוון טוב במכשיר ולכן הוא לא עובד טוב.
כשלי הייתה בעיה עם המכשיר התקשרתי לירחמיאל הום והוא עזר לי טלפונית להבין מה הבעיה ולכוון טוב (במידה וקניתם שם)
אם כיוונתם באחת התוכניות שיכבה בשעה 00:00- זה משבש משהו בהגדרות של המכשיר..
בסלון שלי 20 מטר, מכוון על עצמה לא הכי גבוהה כל 9 דקות. ומרגישים מצוין בסלון ובסביבה.
כשלי הייתה בעיה עם המכשיר התקשרתי לירחמיאל הום והוא עזר לי טלפונית להבין מה הבעיה ולכוון טוב (במידה וקניתם שם)
אם כיוונתם באחת התוכניות שיכבה בשעה 00:00- זה משבש משהו בהגדרות של
ניסתי בכל האופציות שבהגדרות ולא מסתדר לי אשמח אם תוכלי לעזור לנו בהדרכהבסלון שלי 20 מטר, מכוון על עצמה לא הכי גבוהה כל 9 דקות. ומרגישים מצוין בסלון ובסביבה.
אם כיוונתם באחת התוכניות שיכבה בשעה 00:00- זה משבש משהו בהגדרות של המכשיר..
לא נראה לי הגונסון לתחוםמה יותר טוב גונסון קלין או מויו ?
מלכי ישראל ממש בהתחלה מאחורי התחנהמה הכתובת של ירחמיאל הום?
תחילת מלכי ישראל ליד ישיבת פורת יוסף גאולה ובית מדרש גור צמוד לקרל חליפותמה הכתובת של ירחמיאל הום?
איזה ריח?עשיתי היום קניה רצינית בגונסון קלין
גם קניתי לרכב מפיץ ריח וואוו וואווו איזה ריח נעים ומלטף
שווה כל שקל
רק 120
בית מלוןאיזה ריח?
מתאים לכביסה גם לדעתך?בית מלון
אשתי בחרה לבית לא זוכר איזה ריח ולכביסה גם בחרנו בית מלוןמתאים לכביסה גם לדעתך?
המלצה למפיץ ריח אוטמטי שלא משמיע רעש ?
רציתי להזמין דרך האתראשתי בחרה לבית לא זוכר איזה ריח ולכביסה גם בחרנו בית מלון
אני ממליץ לך לעבור לחנות יש בכל הארץ ולבחור את הטעם שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: