מי שמתנגד לתיאורים קשים בספר זה בדר"כ ממש לא אנשי השמנת, אלא אנשים רגישים רגישים שתיאורים כאלו כולאים אותם, לעיתים לאורך שנים רבות.
אני באמת חושבת שאין מקום לומר אם להוציא ספר או לא, הכללה גורפת לא מתאימה כמעט תמיד,
יש אנשים שצריכים לקרוא את התיאור האמיתי כדי להבין, ויש אנשים שהם מבינים מנקודות קטנות, הם לא צריכים את התיאור המלא.
בנוגע לספרי שואה, ההחלטה להמנע מהם לא קשורה לפינוק, אלא לנפש חלשה,
קראתי מאות ספרים בחיי, גם ספרי שואה, ועד היום יש לי פחדים נוראיים על מה שאלה ש"נקראים בני אדם" יכלו לעשות לבני אדם. מה יכול לקרות לנו, מי מבטיח לנו משהו?
פעם היו מעלים בחדשות סרטונים של דעא"ש, פיגועי דקירה וכל מיני דברים לא נעימים.
הבחירה שלי הייתה לא לפתוח אותם בכלל, כי ידעתי מה זה יעשה לי, לא רציתי לראות כי לא רציתי לפחד עוד.
ספרי שואה היו צריכים להכתב, לומר זאת לדורות הבאים, ועוד שפה לפי עיני בשר, זה נעשה ע"י שליחים, אין רחמים בליבם.
בספרים על מחלה, זו אמת לאמיתה, הספרים של ליבי נכונים, בגלל זה הם כ"כ כואבים, גם צריך לדעת שהספרים שלה בדרך כלל על מחלות, זה כנראה משהו חזק בה.
@תקוה למה השם נתן לך לקרוא את זה אם זה כ"כ כואב לך, לא יודעת, יש לזה תפקיד, מה שבטוח.
בילדותי הייתי תולעת ספרים, וקראתי כל מה שזז וכל מה שלא זז, כך קרה שהגעתי לספרי עולם האמת, מה שזה עשה לי! טעות איומה שקראתי. הגעתי למצב של ייאוש לעשות, כי בכל מצב אני אפול, לא עשיתי, תקופה.
אחרי כמה שנים, למדתי דברים שריפאו אותי ועשו לי טוב, וזה הדרך ששמתי לב שעוזרת לי בעבודת השם.
מצד שני, השם רצה שאני אדע, זה המסלול שהוא בחר לי.
לו הפתרונים.