איש את רעהו
משתמש פעיל
מצורף
מצורף
לא ידעתי, תודה על העידכון.לגבי מורות חינוך מיוחד- שילוב
בעולם ישן הן קיבלו גמול חינוך מיוחד+ גמול חינוך כיתה בלי להיות מחנכות ולכן אין שעות חינוך ויש גמול
אבל בעולם חדש כבר לא יהיה כפל גמולים
ענו לי שיש תקנות ייחודיות למגזר (???!!!!) ואלו טבלאות חדשות וזה לא מדוייק לפי מקדמי ההמרה שפרסמו בחופש.
אין תקנות 'יחודיות' למגזראלו תקנות "צריכות לעבור" כדי שאנו נקבל לפי הדרגה?!
מצורף - הדרגה 1.5
מאיפה הביטחון שזה גדל?השינוי היחיד שנעשה זה הגדלת אחוזי ההמרה לז-ח
נקווה שלא יהיה בסוף אכזבות....זה ה'תדרוך' שנותנים כל ה'מתדרכים' בחינוך העצמאי (כתגובה לטענות...)
באמת אין לה מקור רשמי
אשמח לדעת מהעובדות בחינוך העצמאי האם בעולם הישן היו צריכים לעבוד כ 2 ש"ש שהיה?נקווה שלא יהיה בסוף אכזבות....
לא הקפידו על זהלמשל מורה מקצועית 24 ש"ש משרת אם (90% משרה) עבדה בנוסף עוד 2 ש"ש שהיה?
ממש לא.אין כזה חוק
בסוף שנות ה80 היה כזה סיכום בהסכמי השכר ובאמצע ה90 זה בוטל
אז באישהו מקום, חלק מהטענות על המעבר לאופק מחמת תוספת השעות, באמת יש כאן 2 ש"ש בעולם הישן שלא חישבו!!!!לא הקפידו על זה
ובעקבות אחת התביעות בבית משפט לשעת התנדבות הידועה - בשנה הקודמת רשמית בוטלה שעת התנדבות ואמרו שיתחילו להקפיד על זה (כתחליף לאותה שעה), בפועל המשיכו לא להקפיד על זה
יש באיזה מקום באחד ההסכמים שזה בוטל אם יהיה לי זמן אני אמצאממש לא.
זה לשון החוק (תקנון שירות עובדי הוראה)
1.17.1 שעות שהייה
share
- עובדי הוראה במשרה מלאה ישהו במוסדות החינוך השונים, לצורך פעילות חינוכית בין כותלי המוסד החינוכי, שתי שעות שבועיות בנוסף על מספר השעות המתחייב ממשרתם על-פי ההסכמים החלים עליהם כיום וזאת מבלי לפגוע בהגדרת מספר השעות למשרה של עובדי ההוראה החלה כיום לפי ההסכמים הקיימים.
טוב אשמח לדעת.יש באיזה מקום באחד ההסכמים שזה בוטל אם יהיה לי זמן אני אמצא
איפה היא כתבה ?ראיתי גם שהסתדרות המורים כתבה שצריך לעשות 2 ש"ש שהיה.
נכתב כמענה לשאלהאיפה היא כתבה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: