הנסיכה הורודה
משתמש רשום
אם אפשר בבקשה, קישור לאתרי בינה מלאכותית בעברית, שפתוחים בנטפרי, תודה רבה.
יישר כח
פתוח מאז ומתמיד...מיודעינו,רובי הבוט לא יפתח בנטפרי למיטב ידיעתי (ואולי זה כן נפתח..אז פשוט תנסי..).הטענה שנחשב לממכר (למי שמשועמם..) ויתכן גם בגלל שעלול להכיל דברי כפירה ,הבל,שטות ושאר מרעין בישין וטפשין.
יישר כח
אני גם מחפש כזה דבר ...
גם שמעתי שאפשר לעשות תמונות על ידי תיאור מילולי או משהו כזה, מי שיודע אשמח אם יעזור...
חסום לי בנתיבנותן תמונות רק לטקסט שנכתב באנגלית, תוכלי לתרגם ע"י המילון של גוגל. אבל יש מגבלת תמונות שאחריה כבר צריך לעשות מנוי.
לאומידג'רני פתוח לך?
יש את דאלי 3 דרך בינג לא פתוח בנטפרייש תוכנה חינמית ליצירת תמונות בעברית?
שיר אפשר לכתוב רק באנגלית...מישהו יכול להעלות קישור לבינה מלאכותית שפתוח בנטפרי לא רובי הבוט,ולא של תמונות.
[משהו לכתוב שיר]
אם אפשר בבקשה, קישור לאתרי בינה מלאכותית בעברית, שפתוחים בנטפרי, תודה רבה.
בטח.הי
אם אני רוצה בינה מלאכותית שאפשר לעלות לה קובץ ששמנו אני צריכה מידע מתומצת
יש חיה כזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: