היא הרבה יותר חריפה ולא רק בפרוגרס אלא בכל דבר שיש קבוצה של אנשים שמבינים בזה שפשוט מקצינים אותה ברמות עליש הבדל בין הטיה בתוצאות וסדרם, לבין הטיה במסקנא שהוא נותן לך.
למיטב הבנתי ההטיה במלאכותי הרבה יותר חריפה.
היא הרבה יותר חריפה ולא רק בפרוגרס אלא בכל דבר שיש קבוצה של אנשים שמבינים בזה שפשוט מקצינים אותה ברמות עליש הבדל בין הטיה בתוצאות וסדרם, לבין הטיה במסקנא שהוא נותן לך.
למיטב הבנתי ההטיה במלאכותי הרבה יותר חריפה.
והאלה שכן משתמשים בזה לא יודעים איך לשנות את הקוד (פעולה שנדרשת כל הזמן)מהנדסי תוכנה לא משתמשים בזה (נכון לעכשיו)
הי העלית שאלה ממש במקום!כאחד שלא מבין בכלל בתכנות ובמחשבים בכלל.
אשמח מאוד אם מי שכן מבין יסביר לאנשים כמוני מה ההתלהבות הכ"כ גדולה מהבינה המלאכותית
מה המחשב לא יכל לעשות, שעם הבינה המלאכותית הוא כן יוכל לעשות
גם אשמח מאד אם יואיל משהו להסביר למה מבחינה רוחנית זה יותר גרוע ממה שהאינטרנט הציע עד היום?
הדורות הבאים ימשיכו ללמוד גמראמה יהיה עם הדורות הבאים?!
למה לא??הדורות הבאים ימשיכו ללמוד גמרא
יש לכם בכלל צד שבינה מלאכותית תחליף חלילה את הגמרא?
כרגע...את חידושי הבינה המלאכותית כבר הוכחתי למעלה
זה לא יותר מקוריוז...
הנה תשובתו לגבי מיגו - תשובה דיפלומטית:כרגע...
בעתיד זה אמור להשתפר
מכירהנה תשובתו לגבי מיגו - תשובה דיפלומטית:
צפה בקובץ המצורף 1426913
בתשובה אחרת הוא מחדש שזה תלוי בנסיבות המקרה:
צפה בקובץ המצורף 1426919
אני די בטוח שהיה סיפור כזה במוסף סיפורים של משפחה לפני כמה שנים(שאדם נתן לגירסה הוירטואלית שלו ושל החברותא שלו ללמוד ביחד והם כתבו ספר חידושים) אני לא זוכר של איזה סופרתלמה לא??
יהיו חידושי הבינה מלאכותית בנושא מיגו זה כח הטענה שלדעת ruby זה נאמנות ולדעת chatgpt זה כוח הטענה, יהיה להם ראיות מתוספות, הם יקשרו את זה ל... ויפריכו. זה יעשה הרבה מצב
(מזומנים הם בטח יודעים...ר
אני יודע שזה כותב קוד, אמרתי שמהנדסי תוכנה לא משתמשים בזה, כיום.ברור שזה כותב קוד.
תסכימו איתי שמהנדסי תוכנה לא צריכים "לשפר שאילתות"אני משתמשת בזה גם לשפר שאילתות
זה מצחיק כי אני מכיר כמה מהנסי תוכנה שמשתמשים בזה ביום יום.אני יודע שזה כותב קוד, אמרתי שמהנדסי תוכנה לא משתמשים בזה, כיום.
זה הצחיק את @יואל ארלנגר - קקטוס אולי הוא תפס במצלמה מישהוא שכן משתמש בזה
תסכימו איתי שמהנדסי תוכנה לא צריכים "לשפר שאילתות"
אז יש גם מהנדסי תוכנה שאוהבים לאכול בננהויש כאלה שאוהבים לנסות דברים חדשים.
תשאל אותם אם הם משתמשים בזה לקבל קוד במקום שהם יכתבו אותו (כי על זה דובר כאן)אני מכיר כמה מהנסי תוכנה שמשתמשים בזה ביום יום.
חופשיאז יש גם מהנדסי תוכנה שאוהבים לאכול בננה
אבל זה כבר לא קשור לעבודה
תשאל אותם אם הם משתמשים בזה לקבל קוד במקום שהם יכתבו אותו (כי על זה דובר כאן)
באמת מעניין אותי.
יש כאן בפורום אנשי היי-טק בכירים, אחרי שהם יגמרו לחסום את איילון אולי יבואו לענות לנו כאן
ואגב, אני עדיין לא מהנדס תוכנה.
כי בארץ חרדי ממוצע לא נותן לילד שלו לשאול את הבינה המלאכותית שאלות, באמריקה כל השימוש באינטרנט מסונן הרבה פחות מפותח מאשר בארץ ולכן גם נכנס שם הרבה יותר הבינה המלאכותית, הם צריכים למזער נזקים, אצלנו לא ברור בכלל שיש נזקים, וגם אם יש התועלת הרבה יותר גדולה ביחס לנזק. כי מי שמחזיק אינטרנט זה בד"כ (בתקווה) רק לצרכי עבודה ולא לצרכי פנאי ובילוי. בטח מי שמחזיק נטפרי.נטפרי לא חוסמים את הסכנה הזו בצורה הרמטית
ברור ב1000%, מי שעדיין לא משתמש הוא נחשב הרבה פחות יעיל.תשאל אותם אם הם משתמשים בזה לקבל קוד במקום שהם יכתבו אותו (כי על זה דובר כאן)
באמת מעניין אותי.
לא מסכים, מעשים שבכל יום לכל מהנדס תוכנה. זה אחד השימושים הכי שכיחים של הבינה המלאכותית בתכנות.תסכימו איתי שמהנדסי תוכנה לא צריכים "לשפר שאילתות"
אני מכירה כמה אנשי הייטק, לא מתחילים ולא זוטרים בכללאז יש גם מהנדסי תוכנה שאוהבים לאכול בננה
אבל זה כבר לא קשור לעבודה
תשאל אותם אם הם משתמשים בזה לקבל קוד במקום שהם יכתבו אותו (כי על זה דובר כאן)
באמת מעניין אותי.
יש כאן בפורום אנשי היי-טק בכירים, אחרי שהם יגמרו לחסום את איילון אולי יבואו לענות לנו כאן
ואגב, אני עדיין לא מהנדס תוכנה.
אלפי שנים של מח אנושי לא חשבו לחדש וורט טוב כל כך...בתשובה אחרת הוא מחדש שזה תלוי בנסיבות המקרה:
אז אפשר לסכם שזה "מצוות התלויות בארץ"כי בארץ חרדי ממוצע לא נותן לילד שלו לשאול את הבינה המלאכותית שאלות, באמריקה כל השימוש באינטרנט מסונן הרבה פחות מפותח מאשר בארץ ולכן גם נכנס שם הרבה יותר הבינה המלאכותית, הם צריכים למזער נזקים, אצלנו לא ברור בכלל שיש נזקים, וגם אם יש התועלת הרבה יותר גדולה ביחס לנזק. כי מי שמחזיק אינטרנט זה בד"כ (בתקווה) רק לצרכי עבודה ולא לצרכי פנאי ובילוי. בטח מי שמחזיק נטפרי.
נטפרי החלו לחסום חלק מהתגובות של bardכבר עשיתי את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: