אני לא יודע על מה אתה מדבר
יצא לי להשתמש ברימון והוא פשוט לא מציג את התמונות שהוא מסנן
אולי השתמשת ברימון לפני 15 שנה או משהו כזה
לא ידעתי ש2023 -2014= 15 שנהאז כנראה קראת תגובות של אנשים שהיו ברימון לפני 15 שנה
אני לא יודע על מה אתה מדבר
יצא לי להשתמש ברימון והוא פשוט לא מציג את התמונות שהוא מסנן
אולי השתמשת ברימון לפני 15 שנה או משהו כזה
לא ידעתי ש2023 -2014= 15 שנהאז כנראה קראת תגובות של אנשים שהיו ברימון לפני 15 שנה
יכול להיות שמישהו שהיה ברימון ב2008 כתב ב2015 את מה שהוא זוכר?לא ידעתי ש2023 -2014= 15 שנה
צפה בקובץ המצורף 1425558
תמונות לא, מלל כן!לא נכון
בנטפרי מעולם (לא יודע מה כעת) לא סיננו בבינה מלאכותית אלא על ידי גויים מהודו (מי לא זוכר את כל הפרסומות של 019 ?)
יש שם מישהו שמקריא בפאתוס את המודעה שהתפרסמה ב"בני ברק"עיין בשורה האחרונה!
אמיתי? אין הקלטה של הגרמ"ה הירש באנגלית?יש שם מישהו שמקריא בפאתוס את המודעה שהתפרסמה ב"בני ברק"
אני יודע לקרוא לבד...
טרחתי ובזבזתי את זמני...אמיתי? אין הקלטה של הגרמ"ה הירש באנגלית?
לא כל ריבית זה בינה מלאכותית.תמונות לא, מלל כן!
מתוך תגובה של נטפרי -
צפה בקובץ המצורף 1425573
לא יודע איך משתמשים בבינה מלאכותית נגד דעת גדולי ישראל, אולי תפתחו פניה לנטפרי...
*לא כל רובוט הוא ריביתלא כל ריבית זה בינה מלאכותית.
אני בכלל לא קולט מה השאלה היום יודעים שאם יש שאלות שילדים או בחורים שהצניעות יפה לו יש להם והם יודעים שא"א אפשר לשאול את זה יהיה להם פשוט איפה ויפתחו להם את הראשכאחד שלא מבין בכלל בתכנות ובמחשבים בכלל.
אשמח מאוד אם מי שכן מבין יסביר לאנשים כמוני מה ההתלהבות הכ"כ גדולה מהבינה המלאכותית
מה המחשב לא יכל לעשות, שעם הבינה המלאכותית הוא כן יוכל לעשות
גם אשמח מאד אם יואיל משהו להסביר למה מבחינה רוחנית זה יותר גרוע ממה שהאינטרנט הציע עד היום?
א. GPT מוגדר לא לענות על נושאים כאלואני בכלל לא קולט מה השאלה היום יודעים שאם יש שאלות שילדים או בחורים שהצניעות יפה לו יש להם והם יודעים שא"א אפשר לשאול את זה יהיה להם פשוט איפה ויפתחו להם את הראש
דפדף אחורה בהודעות יש שם הקלטה שלו באנגלית הרגע בדקתי!!!!!יש שם מישהו שמקריא בפאתוס את המודעה שהתפרסמה ב"בני ברק"
אני יודע לקרוא לבד...
דובר על סינון תמונות ע"י בינה מלאכותית, לא על מלל (שזה קיים בנטפרי כמעט מאז הקמתה)תמונות לא, מלל כן!
מתוך תגובה של נטפרי -
צפה בקובץ המצורף 1425573
לא יודע איך משתמשים בבינה מלאכותית נגד דעת גדולי ישראל, אולי תפתחו פניה לנטפרי...
את אותם שאלות אפשר לשאול בכל אינטרנט שאינו מסונן, ולקבל תשובות אולי גרועות יותר.....אני בכלל לא קולט מה השאלה היום יודעים שאם יש שאלות שילדים או בחורים שהצניעות יפה לו יש להם והם יודעים שא"א אפשר לשאול את זה יהיה להם פשוט איפה ויפתחו להם את הראש
הבעיה פה היא שאפשר לשאול חלק מהשאלות גם עם אינטרנט מסונן ולקבל הרבה יותר ממה שאפשר לקבל בחיפוש רגילאת אותם שאלות אפשר לשאול בכל אינטרנט שאינו מסונן, ולקבל תשובות אולי גרועות יותר.....
גם מלל צריך בינה מלאכותית, לא בדקתי איך עובד האלגוריתם של נטפרי, אבל שכותבים רובוט - זה בד"כ רובוט, ולא מילות מפתח.דובר על סינון תמונות ע"י בינה מלאכותית, לא על מלל (שזה קיים בנטפרי כמעט מאז הקמתה)
מלל לא צריך בינה מלאכותית פשוט רושמים פקודות שאם יש מילים כאלו וכאלו תחסום את המילים/דף
זה אפילו לא בינה !
בתמונות צריך להבדיל בין חלק מהתמונה שזה לא ראוי וחלק שלא. ולזה צריך בינה
לא בדקתי, אז לא יודע...הבעיה פה היא שאפשר לשאול חלק מהשאלות גם עם אינטרנט מסונן ולקבל הרבה יותר ממה שאפשר לקבל בחיפוש רגיל
זאת בעיה אבל אין כ"כ מה לעשות עם זה... (חוץ מלחסום אתרי בינה מלאכותית-שזה בעיה מצד אחר)לא בדקתי, אז לא יודע...
ואם כן - זו בעיה בסינון!
לא הבנתי(חוץ מלחסום אתרי בינה מלאכותית-שזה בעיה מצד אחר)
ברמת העיקרון בסינון יכול לחסום עקרונית אתרי בבינה מלאכותיתלא הבנתי
איך הם הסתדרו עד היום?ברמת העיקרון בסינון יכול לחסום עקרונית אתרי בבינה מלאכותית
הבעיה היא שזה ממש נצרך להרבה אנשים לצרכי עבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: