בין אדם לחברו בקצת מחשבה

einkamoni

משתמש מקצוען
כעובדת בנק לשעבר מאד מבינה!!!!!!!!!!!!
אני זוכרת שמאד קומם אותי לראות אנשים יראי שמים מתדפקים על דלתות הבנק ב1.05 ואף אחרי, בלי שום התחשבות בפקידות שיושבות שם,
ומתחננים על נפשם... ומי יכול לעמוד מנגד?!
תמיד תמהתי, הרי מאמינה שחלק גדול מאנשים אלו הם ציבור של אנשים שמקפידים מאד, אז מדוע לזלזל בזה?!
זה כנראה משהו שאנשים לא שמים לב אליו... (אחרי הכל, כמה זמן לוקח להפקיד את הצ'ק שלי?2 דקות?! מה הלחץ?!)
נכון ששעות העבודה הן עד 15:30, אבל אל דאגה, אף אחת לא הולכת עם סגירת שערי הבנק... יש עוד כ"כ הרבה עבודה אח"כ.

ולמה הלימוד תורה של כל אלו חשוב יותר מלימוד התורה של בעלי שנאלץ להתעכב בבית לשמור על הילדים עד שאחזור (ושוב, אין לי בעיה עם שעות העבודה, יש לי בעיה עם אלו שמגיעים אחרי............)???????!

נתין

משתמש פעיל
סליחה????!!!!
אם יש פה משהו לא בסדר זה ההתנהלות של הבנקים! כן וגם של העובדים הרגילים שם שלא מוחים!
שעות הפתיחה שלהם מתאימות לשנת 1815 לבנק במרכז טקסס עם 2 קאובוים ביום!!!!
תגידו לי אתם באיזה ענף יש כ"כ הרבה שעות שאין עם מי לדבר? הנה ככה הבנק שלי נראה: יום ראשון? סגור. יום שני בין 4 ל6:30. יום שלישי בין 9 ל1:30...

אני מבין שיש עוד הרבה עבודה לעשות גם כשאין קבלת קהל, אבל בשביל זה יתכבדו הבנקים שמרויחים מיליארד כל רבעון (!!!) להוסיף עוד עובדים.
פעם גם אורנג' הרויחו מיליארד כל רבעון והיום אנחנו יודעים שהם היו פשוט גנבים ממש ככה כן גנבים!!!!!

ה' יעזור אמן שתתפוצץ הבועה המפגרת הזו ונגלה שבנק יכול לפעול עם חצי מהעמלות ופי 2 שירות בשעות פתיחה שנוחות לנו ולא לעובדים המסכנים שלו (שגם מרוויחים בוכטות ונהנים משעות עבודה ממש קצת)

ואגב אני חס וחלילה לא מתלונן בכם אישית ואני בטוח שאתם הפקידה הכי טובה שיש וגם רואים מההודעה שלכם שאכפת לכם מהלקוחות!!!!!!!

שרית ו

משתמש מקצוען
ממש לא מדברת אל אותם אלה שמגיעים אחרי שעת הסגירה,
זה באמת מעצבן ומקומם (היה לנו פעם לקוח בערב יום כיפור!!! שהתחנן שיפתחו לו אחרי 10)

ההודעה הפותחת היתה על מי שמגיע חמש דקות לפני הסגירה,
לא כל לקוח יודע כמה זמן תיקח הפעולה שהוא מעוניין...

חני לוי

משתמש רשום
כשבבנק יתחילו להתחשב בלקוחות וירחיבו את שעות הפעילות, הלקוחות יתחשבו בעובדי הבנק.

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
לאט לכם...רק ברכה התכוונה לטובה וקיבלה התקפה...?!
ומה שנכון נכון...גם מבינה את אלו שלא מסתדרים עם הזמנים המוגבלים...
ולא חשבתם על: "הלוואי שיעקב דולר יעשה פה סדר ויפתח לנו את הבנקים כל היום..." ??
הנ"ל כבר הוכיח את עצמו...

http://www.prog.co.il/forum/כתיבה-|...הפעם-מצליח-לגשר-בסכסוך-בין-הנהלת-הבנק-לעובדים

שםמשתמש

משתמש פעיל
אני לגמרי עם יישא ברכה.
כעובדת בנק חשבתי גם אני ששעות הפתיחה פחות נוחות לאברכים ולכן בלעתי את רוקי שראיתי שבשנייה שהשומר סוגר את הדלת נכנסים עוד 10-15 אנשים לפחות.
אבל מה תאמרו על זה שבבן- הזמנים המצב לא היה באמת שונה?
וגם שהאברכים יכלו להגיע בכול שעה שהיא הם הגיעו שני שניות וחצי לפני הסגירה?
לא מאשימה, רק אומרת שאכן יש מקום להתחשבות.
אגב, כמו בכל משרד אחר בעולם

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לדעתי זה לא קשור לשעות של אברכים או לא
ככה זה בכל מקום בעולם, בחצי שעה האחרונה מתחיל העומס, בקופת חולים בבית מרקחת בחנות המכולת, בדואר,
וכן, גם בבנק...
אני משער [אם כי כמובן לא בדקתי] שככה זה נראה כמעט בכל סניף בנק בארץ ובעולם בלי קשר לאברכים
אז קצת צורם לתלות את התופעה באברכים וכו', וגם לא חושב שההצטדקות של הכולל וכו' נכונה

אין לי בעיה עם פותחת האשכול שמבקשת התחשבות
אבל זה ממילא לא יעזור,
כי ככה זה בכל מקום בעולם ואי אפשר לשנות את האנשים שבאחוזים גבוהים דוחים לרגע האחרון
וכל עובד שבא לעבוד יודע שככה זה וככה יהיה, זו לא הפתעה ומראש זה ידוע!
וסתם שאלה לפותחת האשכול האם אינה מגיעה אף פעם למכולת [וכדו'] בדקות האחרונות שזה ג"כ גורם לעובדים עיכוב מללכת הביתה

שםמשתמש

משתמש פעיל
נכתב ע"י kola;n5072551:
לדעתי זה לא קשור לשעות של אברכים או לא
ככה זה בכל מקום בעולם, בחצי שעה האחרונה מתחיל העומס, בקופת חולים בבית מרקחת בחנות המכולת, בדואר,
וכן, גם בבנק...
אני משער [אם כי כמובן לא בדקתי] שככה זה נראה כמעט בכל סניף בנק בארץ ובעולם בלי קשר לאברכים
אז קצת צורם לתלות את התופעה באברכים וכו', וגם לא חושב שההצטדקות של הכולל וכו' נכונה

אין לי בעיה עם פותחת האשכול שמבקשת התחשבות
אבל זה ממילא לא יעזור,
כי ככה זה בכל מקום בעולם ואי אפשר לשנות את האנשים שבאחוזים גבוהים דוחים לרגע האחרון
וכל עובד שבא לעבוד יודע שככה זה וככה יהיה, זו לא הפתעה ומראש זה ידוע!
וסתם שאלה לפותחת האשכול האם אינה מגיעה אף פעם למכולת [וכדו'] בדקות האחרונות שזה ג"כ גורם לעובדים עיכוב מללכת הביתה

לפותחת האשכול אין עניין לחנך את כל העולם.
ולכן היא פונה אל ציבור האברכים שבד"כ משתדל להיות טוב יותר ואמון על עזרה לזולת והתחשבות באחר ומסבה את תשומת ליבו לדברים שהוא כנראה לא חשב עליהם.
וכן, ההתחשבות הזאת צריכה להיות גם בקופת חולים, בית מרקחת ועוד.
אף אחד לא ביקש שיהפכו את העולם כדי שהפקידים יצאו יותר מוקדם בבוקר.
אבל אם אתה יכול, למה לא להתחשב?!

שטייגען

משתמש פעיל
מאד מוזר שהבנק הוא בעצם עסק מרוויח, ואם בדור של פעם גם המכולות וגם חנויות הביגוד וכו' וכו' היה להם 'שעות פתיחה' ודרישות בשמים מהלקוחות, הגיעו השנים המאוחרות ואמרו "הלקוח הוא המלך" והתאימו את השירותים שלהם שיהיה נוח יותר ויותר ללקוחות.
עד כאן עובדה, חוץ מכמה מקצועות בודדים, בודדים ממש, שעדיין נשארו עם התדמית הזו שצריך לרדוף אחריהם ולהוציא את הנשמה. תאמינו או לא, בטוח שאם לא היה "שעות פתיחה וסגירה", "ימי עבודה ולא ימי עבודה" חופשה ביום שישי וחופשה ביום שלישי - אזי כל התורים היו מתקצרים וללכת לבנק לא היה סיוט.
אבל במקום שהבנק יעשה מה שהוא מבין - להיות עסק. לחפש את הרווח. מתייחסים אלינו כמו עלוקות שיש להתפטר מהם ולהתיש אותם כמה שיותר.
ושוב, לא מתכוון לבנק מסוים, מתכוון למתכונת.
ולאשת האברך שנאלצת להשאר באמת נכמר הלב, אבל הבעיה היא בכלל התנהלות הבנקאית ולא בפרט.
זו דעתי.

רק ברכה

משתמש מקצוען

תודה לכולם - האמת שמחתי לראות תגובות - אני יותר ממעורבת בציבור ויודעת מעולה מה אברכים מרגישים רוצים וצריכים.
אני שוב אחזור ואדגיש באתי והעליתי נקודה חשובה שהרגשתי שלא יזיק להעלות אותה - הרעיון היא לעלות אותה למודעות הלקוחות
ומי שלא מעונין זכותו המלאה להגיע בדקה האחרונה אבל אח"כ לא - ובבקשה בלי תחנונים וניגון על המצפון - בבקשה!!! - אני רק חושבת באופן אישי שיש עוד מקום לחשוב על בן אדם לחברו זה הכל

קצת נקודות שהועלו והייתי רוצה לחדד.
******המכונות לשירות עצמי הם מכונות שבלי עין הרע בריכוז החרדי עובדות קשה ואנחנו עושים מאמצים כבירים כדי שתמיד יעבדו ויתפקדו אבל תמיד יהיה החכם שיכניס שקל למכונה של הפקדת מזומן... יפקיד נייר .. יפקיד שיק עם סיכה ויתקע את המכונה....
****** לגבי שעות הפעילות בסניף המוגדרות אנחנו חורגים ממה שמוצהר ומי שציינה שיש לפנות למנהל לא רלוונטי כי זה לא בשליטתו זה בשליטת ההנהלה ומטרת הבנקים היום לצמצם כח אדם ולהפנות לשירות הדיגיטלי - תודה לניק שגיבה את נושא הדיגיטל - האתר של הבנקים היום מאוד נגיש ברור וקריא ניתן לעשות את רוב הפעולות השוטפות באתר וחבל גם לאנשים על הזמן.
****** ואגב למכולת אני לא מגיעה ברגע האחרון... יש לי מודעות לכך ואני גם לא מאשרת לבעלי ללכת מאוחר אחרי הכולל ערב!!!! שזה רבע שעה לפני סגירת המכולת.

סליחה אם יש נקודות שלא התייחסתי

נתין

משתמש פעיל
נכתב ע"י רק ברכה;n5073008:
****** ואגב למכולת אני לא מגיעה ברגע האחרון... יש לי מודעות לכך ואני גם לא מאשרת לבעלי ללכת מאוחר אחרי הכולל ערב!!!! שזה רבע שעה לפני סגירת המכולת.

זה נכון שלא צריך להגיע ברגע האחרון על חשבון עובדת בשום מקום. ואכן יש להתחשב בעובדים המסורים ולא להתעלק על חשבונם. ברור.
אבל, המכולת שהזכרת פתוחה כל יום מ-7 בבוקר עד 10 בלילה, וזה לא בגלל שהמכולתניק לא רוצה לנוח אלא כי הוא יודע שאם נבוא ויהיה סגור אז לא נבוא יותר. פשוט.
לעומת זאת כל הבנקים עשו עלינו קרטל כולם אותם מחירים אותם עמלות אותם שעות פתיחה כלומר סגירה. מה אני אעשה אם אני צריך פקיד והפעם הבאה שהבנק פתוח זה עוד 36 שעות????
הבעיה לא בעובדים אלא בקרטל. מחכים לפיצוץ הבועה.

רק ברכה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י נתין;n5073085:
זה נכון שלא צריך להגיע ברגע האחרון על חשבון עובדת בשום מקום. ואכן יש להתחשב בעובדים המסורים ולא להתעלק על חשבונם. ברור.
אבל, המכולת שהזכרת פתוחה כל יום מ-7 בבוקר עד 10 בלילה, וזה לא בגלל שהמכולתניק לא רוצה לנוח אלא כי הוא יודע שאם נבוא ויהיה סגור אז לא נבוא יותר. פשוט.
לעומת זאת כל הבנקים עשו עלינו קרטל כולם אותם מחירים אותם עמלות אותם שעות פתיחה כלומר סגירה. מה אני אעשה אם אני צריך פקיד והפעם הבאה שהבנק פתוח זה עוד 36 שעות????
הבעיה לא בעובדים אלא בקרטל. מחכים לפיצוץ הבועה.

לא רק הבנקים יש עוד מוסדות ששעות הפעילות שלהם מוגדרות ועם כל הכבוד אנחנו כעובדים עובדים כ- 200 שעות בחודש...
מאחלת ללך הצלחה

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי הסיבה שהבנקים פתוחים די מעט זה בגלל השכר הגבוה שצריכים לשלם לכל עובד לכל שעה
ואולי כדאי לשלם להם שכר מינימום כולל למנהלים הנכבדים וכו' ופשוט לפתוח יותר שעות
ככה כולנו נרוויח
סליחה מראש לעובדים מהאכזבה ...

שםמשתמש

משתמש פעיל
יאללה.
בואו נוריד שכר שעתי לבנקאיות ולכל הנשים בנות המזל שלא צריכות לעבוד 24/7.
זה בדיוק הפיתרון!!!
ואז נפתח אשכול זועם על העושק של העובדים שלא מרווחים.
והכל יבוא על מקומו בשלום.
(בכלל, בחלק מהבנקים השכר הוא בכלל גלובלי)

ד.א. אפשר לדעת מה הן הפעילויות שאתה חייב לבצע בתוך הבנק?
רוב רובן של הפעילויות ניתן לעשות גם ללא בנקאי.
כמה פעמים בחיים אתה פותח חשבון, לוקח הלוואה או מצרף שותף לחשבון?

רק ברכה

משתמש מקצוען
נכון בדיוק, אין כמעט פעולות שצריך בנקאי - אלא יש אנשים שנמנעים מלבצע לבד.

אספר לכם סיפור - היה לקוח שהמתין בתור זמן מה וסיפר שצריך תדפיסי חשבון שלושה חודשים - אמרתי לו בשביל זה חיכיתי, תוציא במכונה?!!!
אמר לי - מה אכפת לי משעממם לי....

אז מי שהציע להוריד שכר לבנקאיות - באמת לא יודע כמה בנקאיות מקבלות - אבל אם את מנה"ח/ פקידה / גננת מצב גדול ששכרך גבוה משלי לפי שעה

כבשה שחורה

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אגב צריך תואר בשביל ליהיות בנקאי/ת?
ויש הבדל בין שרותי קופה (טלר) לבין בנקאי פרטי או עיסקי לעניין זה?

רק ברכה

משתמש מקצוען
בשביל התחלת העבודה לא צריך תואר - בשביל לקבל תואר חייב להיות לקראת סוף תואר או עם תואר - ( קביעות מקבלים רק אחרי מספר שנים)
בדרך כלל טלר לא אמור להמשיך בקופות חמש שנים כך שנושא התואר לא רלוונטי.

מבחינת בנקאי בפרטי או בעסקית - אין הבדל!! יש דרישות לאותה השכלה - ההכשרות הפנימיות שונות כמובן

רחלה 123

משתמש מקצוען
רק ברכה
משהו קטן לגבי המכונות שעובדות בקצב מטורף...
אני לא יודעת איפה את עובדת אבל אם באמת אתם משתדלים שהמכונות יעבדו צל"ש!
בעיר שלנו המכונות רוב הזמן לא עובדות!
לפחות של בנקים מסוימים
זה מטורף! במיוחד לעצמאיים שצריכים להפקיד ולמשוך כספים כל הזמן
ובלי קשר אליך, אם באמת המכונות עובדות קשה היה ראוי ממנהלי הבנק להשתכלל קצת לצורך הביקוש ולא להשאיר מכונה משנת תרפ"ו ולצחוק עלינו בעיניים
לצחוק הכוונה שלי למי שלא מבין מספיק זה לחכות בתור ליד המכונה עשר דקות ביום שישי בשביל להגיע לתור שלך ולגלות שעקב תקלה זמנית!!! :(:rolleyes: המכונה לא עובדת:mad:

פוזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י שירו;n5071505:
זה נכון, אבל שימו לב - רק ברכה עוררה למחשבה את הסבל של השכירים שעובדים בבנק, וביקשה שיתחשבו בהם. לא נראה לי שהיא יכולה לשנות את שעות הפעילות - זה רק הכוח של הקליינטים יכול להשפיע.

פנו לשירות הלקוחות .
לאחרונה, מנסיון שלי כ-10 פניות אישיות נענו!!!! לא האמנתי עד שניסיתי.
חבל לך על דקת לימוד, פקסס למקום המתאים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה