כמו גנאש מריריש מתכון לזה?
כמו גנאש מריריש מתכון לזה?
שוקולד וריץ ביחס זהה?כמו גנאש מריר
כאן רוצים אותו יותר נוזלי אז פי אחד וחצי ריצ' או שמנת משוקולדשוקולד וריץ ביחס זהה?
לא זוכרת בדוק מה הגודלאיזה גודל מחבת את משתמשת?
וואו חלומיאחרי ויכוח קטן בבית, אלו ביקשו בלינצ'ס תפו"א, ואני רציתי גבינה כדי לחסוך את התפו"א, וחלק בתוכי רצה מתוק החצי השני מלוח...
הכנתי גם וגם וגם.....
בלינצ'ס תפו"א, מיותר להעלות לכאן.
אז את אלו עם הגבינה.
בלינצ'ס גבינה מתוק
צפה בקובץ המצורף 784841
עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי
2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה
מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון
מכינים מלית:
1 גבינה 5% 750 גרם
1 פודינג וניל
1 כפית תמצית רום
1/2 כוס סוכר [או תחליף סוכר שזה מה שאני שמתי]
מערבבים בעזרת מטרפה. טועמים. אם רוצים עוד סוכר- מוסיפים.
לוקחים עלה בלינצ'ס. מניחים על משטח עבודה. שמים תלולית מלית באחד מצידי העלה, כ 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים גם אזור ללא מלית בצידי התלולית.
סוגרים את הצדדים על המלית ומגלגלים מהקצה האחד שבו המלית אל הקצה השני.
מגישים עם רטבים: גנאש שוקולד חלב חם, מייפל, רוטב תותים או רוטב שמכינים מטחינה גולמית וסילאן]
צפה בקובץ המצורף 784842
בלינצ'ס גבינה מלוחים
[מתנצלת, את אלו שכחתי לצלם, הוציאו אותי מצילום ושכחתי לחזור לזה...בינתיים זה נגמר]
עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי
2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה
מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון
מכינים מלית
1 גבינה לבנה 5% 500 גרם
1 גבינה מלוחה בולגרית
צרור בצל ירוק, שטוף כנדרש, קצוץ לטבעות קטנות או בצל סגול בינוני קצוץ
1 ביצה
מעט פלפל שחור
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק [לא חובה]
5 פרוסות גבנה צהובה חתוכות לאצבעות ברוחב של 2 ס"מ
מועכים את הגבינה הבולגרית בקערה. מוסיפים גבינה לבנה, בצל ירוק קצוף לטבעות קטנות, ביצה, פלפל שחור וצ'ילי מתוק.
מערבבים לבלילה אחידה.
מניחים עלה על משטח עבודה
מניחים רצועת גבינה צהובה באחד הצדדים כ- 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים אזור ללא גבינ"צ גם בצדדים. מניחים תלולית ממלית הגבינה מעל הגבינה הצהובה. מגלגלים כמו הרואות שלמעלה. חשוב שהבלינצ'ס האלו יהיו סגורים היטב בכל הצדדים מכיון שהם עוברים טיגון ואם המלחת תברח יהיה לכם בלאגן במחבת.
מכינים כך את כל הבלניצ'ס
מחממים מעט שמן במחבת טפלון.
מטגנים את הבלינצ'ס כדקה וחצי מכל צד עד שהעלה מזהיב
מגישים לצד שמנת חמוצה בקערה.
הגבינה הצהובה נמסה בטיגון והחגיגה מושלמת
בתיאבון
הייאחרי ויכוח קטן בבית, אלו ביקשו בלינצ'ס תפו"א, ואני רציתי גבינה כדי לחסוך את התפו"א, וחלק בתוכי רצה מתוק החצי השני מלוח...
הכנתי גם וגם וגם.....
בלינצ'ס תפו"א, מיותר להעלות לכאן.
אז את אלו עם הגבינה.
בלינצ'ס גבינה מתוק
צפה בקובץ המצורף 784841
עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי
2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה
מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון
מכינים מלית:
1 גבינה 5% 750 גרם
1 פודינג וניל
1 כפית תמצית רום
1/2 כוס סוכר [או תחליף סוכר שזה מה שאני שמתי]
מערבבים בעזרת מטרפה. טועמים. אם רוצים עוד סוכר- מוסיפים.
לוקחים עלה בלינצ'ס. מניחים על משטח עבודה. שמים תלולית מלית באחד מצידי העלה, כ 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים גם אזור ללא מלית בצידי התלולית.
סוגרים את הצדדים על המלית ומגלגלים מהקצה האחד שבו המלית אל הקצה השני.
מגישים עם רטבים: גנאש שוקולד חלב חם, מייפל, רוטב תותים או רוטב שמכינים מטחינה גולמית וסילאן]
צפה בקובץ המצורף 784842
בלינצ'ס גבינה מלוחים
[מתנצלת, את אלו שכחתי לצלם, הוציאו אותי מצילום ושכחתי לחזור לזה...בינתיים זה נגמר]
עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי
2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה
מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון
מכינים מלית
1 גבינה לבנה 5% 500 גרם
1 גבינה מלוחה בולגרית
צרור בצל ירוק, שטוף כנדרש, קצוץ לטבעות קטנות או בצל סגול בינוני קצוץ
1 ביצה
מעט פלפל שחור
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק [לא חובה]
5 פרוסות גבנה צהובה חתוכות לאצבעות ברוחב של 2 ס"מ
מועכים את הגבינה הבולגרית בקערה. מוסיפים גבינה לבנה, בצל ירוק קצוף לטבעות קטנות, ביצה, פלפל שחור וצ'ילי מתוק.
מערבבים לבלילה אחידה.
מניחים עלה על משטח עבודה
מניחים רצועת גבינה צהובה באחד הצדדים כ- 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים אזור ללא גבינ"צ גם בצדדים. מניחים תלולית ממלית הגבינה מעל הגבינה הצהובה. מגלגלים כמו הרואות שלמעלה. חשוב שהבלינצ'ס האלו יהיו סגורים היטב בכל הצדדים מכיון שהם עוברים טיגון ואם המלחת תברח יהיה לכם בלאגן במחבת.
מכינים כך את כל הבלניצ'ס
מחממים מעט שמן במחבת טפלון.
מטגנים את הבלינצ'ס כדקה וחצי מכל צד עד שהעלה מזהיב
מגישים לצד שמנת חמוצה בקערה.
הגבינה הצהובה נמסה בטיגון והחגיגה מושלמת
בתיאבון
את המתוק מגידים קר.היי
תודה על מתכונים מושלמים!
אני רוצה להכין את הבלינצ'ס החלביים בערב שבועות ולהגיש בחג, האם צריך לחמם או שאפשר להגיש קר?
אני סוגרת קודם בצדדים ואז מגלגלת. לא נפתח לי@ה. בקר איך את ממלאה את הבלינצס שלא יפתחו?
הכנתי בלינצס לילדים לשבת ושמתי את המילוי בשקית זילוף וזילפתי בקלות ואח"כ גלגלתי
הבלינצס נפתחו . יש שיטה טובה יותר? למרוח על כל החביתייה?
התכוונתי בקצה. לא בצדדיםאני סוגרת קודם בצדדים ואז מגלגלת. לא נפתח לי
הבנתי אבל לי לא נפתח אז אין לי תשובההתכוונתי בקצה. לא בצדדים
תחפשי את החביתיות של פסח. בחוברת שלי. הן מעולות. עם קמח תפו"אאשמח לקבל ממך מתכון לחביתיות מוצלחות ללא גלוטן, שלא מתייבשות.
תודה מראש!
מלית גבינה פחות הייתי שומרת יומיים. אבל את יכולה להכין את העלים. לשמור בנפרד במקרר, עטוף בניילון נצמד. להכין את המלוי ולשמור בקופסא במקרר. וקרוב יותר לסעודה למלאאם אכין את הבלינצס, כולל מילוי ביום שני , זה יהיה טעים וטוב עד יום רביעי? החג בבקר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
התחלות חדשות
פותחים שנת לימודים בפרוג!
פותחים את שנת הלימודים בפרוג עם מקצועות מתקדמים וחדשנים שיפתחו לכם דלתות בעולם התעסוקה!
ההרשמה בעיצומה!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
23.09
כ' אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
24.09
כ"א אלול
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחה מסלול:
עימוד ספרי קודש
מסלול תורני
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול:
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
29.09
כ"ו אלול
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
26.11
כ"ה חשוון
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
תהילים פרק צח
א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים: