מאמינה שגם.ובעדינות הנפש של אשת אברך ובת סמינר?
אני אישית לא נכנסתי (על אף שקיבלתי חינם...)
מאמינה שגם.ובעדינות הנפש של אשת אברך ובת סמינר?
דיברתי איתם הם אומרים שבשבת לא פתוח אם אתה רוצה אתה יכול לבוא במוצ"ש.אין לי מושג, לא הייתי שם. הייתי בטיילת וראיתי אבל לא נכנסתי ולא ביררתי.
אגב, קחו בחשבון שבחוץ לפני הכניסה למערה - מוצב מסך שרואים בו את האנשים ההולכים במערה, אז אם לא בא לכם שכולם יראו אתכם צורחים מפחד וזועקים בבעתה כדאי שתבדקו את זה קודם...היא אטרקציה מפחידה לבני נוער בסגנון מנהרות הפחד שבמהלך הסיור בהם נתקלים באלמנטים מפתיעים ומפחידים.
אגב, קחו בחשבון שבחוץ לפני הכניסה למערה - מוצב מסך שרואים בו את האנשים ההולכים במערה, אז אם לא בא לכם שכולם יראו אתכם צורחים מפחד וזועקים בבעתה כדאי שתבדקו את זה קודם...
ואולי אז מספיק לעמוד בכניסה ולראות את כולם צורחים מאימה זה גם סוג של אטרקציה ועוד ב...חינםאגב, קחו בחשבון שבחוץ לפני הכניסה למערה - מוצב מסך שרואים בו את האנשים ההולכים במערה, אז אם לא בא לכם שכולם יראו אתכם צורחים מפחד וזועקים בבעתה כדאי שתבדקו את זה קודם...
יש במרחק נסיעה באוטובוס סגווי שטח (בזאקי) מומלץ מאד!
עשינו אטרקצית מים שנקראת 'קרוסלה' - חוויה כייפית ממש
יושבים על מתנפח שנוסע על המים ומחובר לסירת טורנדו
לא זוכרת את המספר.אשמח לפרטים נוספים על הנ"ל מספר טלפון ומחירים והאם פעיל בתקופת החורף כעת
מספר טלפון של השכרת טרקטורונים ורכבי פדליםיש שם מערת שדים, אין לי מושג אם מתאים לשומתו"צ,
השכרת טרקטורטנים ורכבי פדלים - אני מכיר רק לילדים, אולי ייתכן שיש גם למבוגרים.
לא ידוע לי על עוד משהו באזור הקרוב.
למען ה', למה את מקפיצה אשכול מ-2018???מספר טלפון של השכרת טרקטורונים ורכבי פדלים
אפשר?
אם יש לך תשובות זה רלוונטי גם לעכשיו...למען ה', למה את מקפיצה אשכול מ-2018???
ואני עוד קוראת אותו ובאה להגיב...
לא תשובות לשא' שלך, אלא תגובות על דברים שנרשמו.אם יש לך תשובות זה רלוונטי גם לעכשיו...
מה המחיר של הטרקטורונים?הלכנו 5 דקות בתוך המושב והגענו לטרקטרוני כלנית
היה פשוט מדהים.
לא מצריך רישיון.
חוויה כייפית ומשחררת.
אח"כ חזרנו לטבריה באותה הדרך
והמשכנו לטיילת.
עשינו אטרקצית מים שנקראת 'קרוסלה' - חוויה כייפית ממש
יושבים על מתנפח שנוסע על המים ומחובר לסירת טורנדו
נרטבים בקטנה
אח"כ הלכנו לחוף ושחינו
בחוף מעורב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: