אין לי מושג אם כבר העלתה.לפני שלוש שנים זה היה מחיר יקר
כיום היא נקראת ממוצעת עד זולה
הרבה זמן לא לקחתי אותה. הבן שלי כבר גדל ואם אני צריכה לצאת לשעה-שעתיים אני משאירה אותו ער. אם הייתה לי ביביסיטר לא הייתי משתמשת באופציה הזו...
אין לי מושג אם כבר העלתה.לפני שלוש שנים זה היה מחיר יקר
כיום היא נקראת ממוצעת עד זולה
אם יש לך מבחר גדול וחלק לוקחות 10 וחלק לוקחות 3030 ש"ח לשעה זה מחיר מופקע!!!
זה סכום שאימהות מקבלות אותו בעבודה לאחר שהוציאו תעודה.....
אני לא מעסיקה בייביסיטריות בתלוש.
אם הילדים ישנים אז היא מעבירה את הזמן על הספה/לומדת למבחן/מדברת עם חברה.
מי שלא רוצה שלא תבוא אבל יש הרבה שזה הדמי כיס שלהן ולא אכפת להן להרוויח מהצד....
אשריהן!!!!
אמא שלמדה והוציאה תעודה ומקבלת נניח בין 30-45-50 (אני לא מדברת על עובדות הייטק)אם יש לך מבחר גדול וחלק לוקחות 10 וחלק לוקחות 30
אז ברור שתקחי את הזולה
אבל אם אין לך מי שמסכימה לעשות בייביסיטר בפחות מ 30= כמו בהמון אזורים
אז מה זה- מי שלא רוצה שלא תבוא?
לא תהיה לך בייביסטר ולא תוכלי לצאת
אלו חוקי המשחק
ומה הקשר לענין התעודה כאן?
זה ענין של היצע וביקוש
ולא של כמה השקעה היתה בלמידת המקצוע
כל הכבוד!לדעתי, לבקש כזה סכום בהרבה מקרים (ולפני שתקפצו, לא בכל המקרים, אבל בהרבה מקרים) זו שחיתות.
נכון שיש בנות שמממנות בזה את הצרכים האישיים שלהן. הרוב - מממנות בזה מותרות. ולכן מבחינתן לא נורא לוותר על העבודה הזאת. ולכן ההיצע כאן הוא לא באמת היצע רגיל של שוק עבודה תקין.
זכותן.
כך השוק עובד.
ביקוש והיצע.
אין לנו כאימהות איך לשנות את זה.
הכל נכון.
אבל בחורה שדורשת סכומים מופקעים מאישה שעובדת קשה לפרנסתה, וכל אחד מבין שלשמור על ילדים ישנים לא באמת שווה את הסכומים שהוזכרו כאן, רק כי יש לה אפשרות להרוויח, ולמה לא, זה לא נובע ממידות טובות.
ובסוגריים, הבנות שמעלות את המחירים יורות לעצמן ברגליים:
א. כשהן יצטרכו בייביסיטר זה יעלה פי 2 מהיום.
ב. הן תחווינה נחיתה כואבת ביציאה לשוק העבודה האמיתי.
על החתום: אישה שלא משלמת יותר מ-15 ש"ח לבייביסיטר.
לפעמים זה חוסר ברירהכל הכבוד!
אני איתך!!!!
אלו שמסכימות ל-30 ש"ח ומעלה כנראה מרוויחות בהתאם לחודש........
זה מופקע!
למה לא משנה?זה לא משנה שזה עבודה קלה לילדים ישנים
לשעה שלך אין מחיר. למה שאת עושה בה יש מחיר.למה שאני אמכור שעה בשביל 15 ש"ח
ממש לא!אלו שמסכימות ל-30 ש"ח ומעלה כנראה מרוויחות בהתאם לחודש........
זה מופקע!
זה כן משנה.זה לא משנה שזה עבודה קלה לילדים ישנים
זה הקטע ששלוש שעות מהיום שלך מוקדשות לשמירה או ביביסיטר
למה שאני אמכור שעה בשביל 15 ש"ח
זה לא עבודה קלה, זה לא עבודה בכלל(אולי רק הזמן של ההליכה עד לבית וחזור ) בשאר הזמן הבחורה יושבת אצלי על הפוף עם חטיפים שהשארתי לה וספר או מדברת בטלפון עם חברות לומדת למבחן ואחרי 3.5 שעות היא מקבלת 90 שח על לא לעשות כלום... כשאין בררה אני מזמינה ומשלמת אבל זה מרגיז(ואני הייתי עושה המון בייביסטר ב10 לשעה לילדים ערים למאתגרים לקחתי 15 ברור שזה היה גם חסד משום מה אף אחד לא מתנדב להחזיר לי...)זה לא משנה שזה עבודה קלה לילדים ישנים
זה הקטע ששלוש שעות מהיום שלך מוקדשות לשמירה או ביביסיטר
למה שאני אמכור שעה בשביל 15 ש"ח
שימי לב מה את כותבת אין לך ברירה אבל זה לא מלכתחילה....ממש לא!
אבל אם לוקחים כאן 25 ש"ח לשעה (הכי זול) כשהילדים ישנים. ואני רוצה *רק* לקפוץ לומר מזל טוב בחתונת בת דודה - אז אין לי הרבה ברירות. כן?
זו היתה תגובה לשימי לב מה את כותבת אין לך ברירה אבל זה לא מלכתחילה....
לא תמיד זה אלו שמרוויחות בהתאם. לפעמים זה אלו שאין להן ברירהאלו שמסכימות ל-30 ש"ח ומעלה כנראה מרוויחות בהתאם לחודש........
זה מופקע!
א. בייביסיטר כשהילדים ישנים היא לא עבודה רגילה.צריך לחלק את זה לשנים...
א.האם בייביסיטר היא עבודה רגילה או שזו עבודה קלה רצח ששווה חצי מחיר.
ב. במידה וכן עבודה רגילה, אז מי שיש לה יכולת כספית תשלם ומי שלא תשלם פחות. בהתאם לזה גם יתנהל השוק, אי אפשר להכריח או לצפות למחיר נמוך מאף אחת.
זה ההבדל בין עובד קבוע לפרילנסררוצים לשמוע משהו יותר מצחיק, מטפלת אחת אצלינו בבנין לוקחת בבוקר 25 לשעה לתינוק וזה כולל להאכיל להחליף וכו'. והבת שלה כשביקשתי בייביסיטר גם לוקחת 25 לשעה לשמור על ילדי הישנים.... לא מצחיק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: