לדעתי פספסת משהו
אם אתה סקרן להבין יש לי ספר בשבילך
אדרבה
אשמח להחכים.
ואם אשתכנע אז אודה בטעותי.
באמת תחזור בך??
אחרי שכבר כמה שנים אתה משכנע כאן את כולם שאין מה לקנות ביטקוין וזה בטוח יום אחד יקרוס??
האמת שאני לא שמעתי בקולך לפני שלש שנים וקניתי, ובינתיים אני רואה שכל פעם שהביטקוין יורד בכמה אחוזים עולה פה הודעות בסגנון של: נו... התקווה מתממשת!! הביטקוין קורס!! כל אותם שמחכים לראות שהצפי שלהם לקריסת הביטקוין עומדים דרוכים ומצפים לרגע שישמעו שהנה זה קרה!!
אבל כשזה עולה , התגובות של המתנגדים מתמעטות, והם רק מנסים לשכנע את עצמם שהם צדקו כשהם שיכנעו את כל מי שהם יכלו שזה בטוח בטוח יקרוס ויהיה שווה 0!
אבל המציאות בינתיים מכה על פניהם ומראה שבשנים האחרונות העסק הזה רק נכנס ונכנס יותר ויותר.
לדוגמה: אני אני יוציא היום את הכמה אלפי דולרים ששמתי בעת הוויכוח שלנו לפני כמה שנים אני כבר ברווח של מעל מאה אחוז. אז היום אני מוציא את ההשקעה ומהיום אני רק יכול להרוויח
אני לא בלחץ וכמו שכתבתי לך לפני כמה שנים: אם הביטקוין יעלה מאוד אני ירוויח, ואם הוא יקרוס אני לא יפסיד כלום.
וכל זה כי לא שמעתי בקול אותם שרק מפחידים ומפחידים.
אני לא ממליץ לאף אחד להמר כמוני ולהשקיע בביטקוין, כי יתכן שעוד כמה שעות הביטקוין לא יהיה שווה כלום...
אבל אני גם לא ממליץ לא השקיע מתוך מחשבה שעוד כמה שעות הוא לא יהיה שווה כלום...
אולי בסוף הוא יקרוס, אולי בסוף הוא לא יקרוס, מה שבטוח שמי שמשקיע אולי ירוויח, ומי שלא ישקיע בטוח לא ירוויח!!