מצטער בנתיים אין מספיק ביקוש בשביל זה . אולי בהמשך בעז"היש מצב גם קבוצה בגוגל צאט?
מצטער בנתיים אין מספיק ביקוש בשביל זה . אולי בהמשך בעז"היש מצב גם קבוצה בגוגל צאט?
מי מעניין בקבוצה בגוגל צאט של קריפטו בהנהלה חרדית? כולל בזה חדשות קריפטו המלצות קניה ומחירה.קניה ומחירה של USDT לפעמים חינם. ועוד המון דברים נא להגיב פה התעניינות תודה בהצלחה לעשות לייק או תודה ואם ישראל היקר יראה הביקוש הוא יפתח קבוצה בגוגל צאט ונעתקן פה בעזרת השםמצטער בנתיים אין מספיק ביקוש בשביל זה . אולי בהמשך בעז"ה
זה לא הוכחה.אבל רק שתדע שב 10 שנים האחרונות יש רק אנשים שעוברים מהצד של נגד ביטקוין ליהות בעד
לא מדוייק:אין אנשים מוכרים ומשפיעים שהיו בעד אחרי שהיבינו את הביטקוין ובסוף חזרו ליהות נגד .
תודה אחפש על זהלא מדוייק:
בשונה מלונה שהתרסק ,ריפל לרוב התחזיות אמורים לצאת מזה בקרוב.. וחוצמזה שהמטבע כבר תקופה ארוכה רק עולה כמעט 10%רק ביומיים האחרוניםובאמת מה שגילו קצת רמאות ושקר על מטבע הוא בדיונים ומשפטים ויש כאלו שקרסו (ריפל, לונה, ועוד..) אבל הביטקויין לא מצאו עליו שום חרטה
אני בתור מחזיק ביטקוין ואית' מחכה לזה המון זמן אני הייתי מאוד רוצה שזה יקרה (יש הרבה מחזיקי קריפטו שמשלמים הרבה עמלות לחברות ישראליות כי אינם רוצים להחזיק סמארטפון אז זה אמור ללכת ביחד עם קבוצת צ'אט...)מי מעניין בקבוצה בגוגל צאט של קריפטו בהנהלה חרדית? כולל בזה חדשות קריפטו המלצות קניה ומחירה.קניה ומחירה של USDT לפעמים חינם. ועוד המון דברים נא להגיב פה התעניינות תודה בהצלחה
אפשר להחזיק ביטקוין גם בלי סמארטפון ולא לשלם עמלות לחברות ישראליותאני בתור מחזיק ביטקוין ואית' מחכה לזה המון זמן אני הייתי מאוד רוצה שזה יקרה (יש הרבה מחזיקי קריפטו שמשלמים הרבה עמלות לחברות ישראליות כי אינם רוצים להחזיק סמארטפון אז זה אמור ללכת ביחד עם קבוצת צ'אט...)
אני משתדל לא לערבב ביטקוין וכל שאר הקריפטו. מאוד שונהבשונה מלונה שהתרסק ,ריפל לרוב התחזיות אמורים לצאת מזה בקרוב.. וחוצמזה שהמטבע כבר תקופה ארוכה רק עולה כמעט 10%רק ביומיים האחרונים
כמעט כל הבורסות שבדקתי הצריכו זיהוי פנים והודעות זיהוי א קיצער דברים קטנים אבל לחרדים זה די מורכב הייתי מאוד מעוניין דווקא לפתוח חשבון בביינאנס אבל כאמור לא מתאפשר לי ,אם כי אני מודה שזה רק בפתיחת החשבון ואחרי אפשר להפקיד ללאדג'ר או טרזור,עכ"פ לי זה לא הסתדר אז פתחתי בביטסאוף גולדאפשר להחזיק ביטקוין גם בלי סמארטפון ולא לשלם עמלות לחברות ישראליות
בארקנים לדגר וכו לא צריך זיהוי אפקר לקנות דרך מישהוא ואז לשלוח לשם ישיר או דרך bitcoin changeכמעט כל הבורסות שבדקתי הצריכו זיהוי פנים והודעות זיהוי א קיצער דברים קטנים אבל לחרדים זה די מורכב הייתי מאוד מעוניין דווקא לפתוח חשבון בביינאנס אבל כאמור לא מתאפשר לי ,אם כי אני מודה שזה רק בפתיחת החשבון ואחרי אפשר להפקיד ללאדג'ר או טרזור,עכ"פ לי זה לא הסתדר אז פתחתי בביטסאוף גולד
בכספומטים שלהם לא צריך סריקה של QR בטלפון ?בארקנים לדגר וכו לא צריך זיהוי אפקר לקנות דרך מישהוא ואז לשלוח לשם ישיר או דרך bitcoin change
יש לי מטאמאסק אבל אני לא יודע לעבוד איתו ,הסתבכתי איתו לגמריאיתריום אתה יכול דרך המחשב ארנק חם של metamask
פונדמנטלי או טכני?להכניס במחיר של 67K בערך
הכוונה למטבע את'ר? או לרשת איתריום?מי שקורא ל eth מטבע אז הוא בכלל לא הבין למה איתר פה
אשמח לעזוריש לי מטאמאסק אבל אני לא יודע לעבוד איתו ,הסתבכתי איתו לגמרי
הכוונה שהוא לא מטבע שמיועד לשלם בחנות עם זההכוונה למטבע את'ר? או לרשת איתריום?
אם התכוונת לאופציה הראשונה, מה זה את'ר אם לא מטבע?
ואיך אפשר להצטרף ללווצאפ?בחינם אבל זה בווצאפ
יש עוד שרוצים להצטרף לקבוצה בגוגל צאט ? אם כן נא להגיד פה לעשות לייק.. ונוכל לפתוח בעזרת השם...מי מעניין בקבוצה בגוגל צאט של קריפטו בהנהלה חרדית? כולל בזה חדשות קריפטו המלצות קניה ומחירה.קניה ומחירה של USDT לפעמים חינם. ועוד המון דברים נא להגיב פה התעניינות תודה בהצלחה לעשות לייק או תודה ואם ישראל היקר יראה הביקוש הוא יפתח קבוצה בגוגל צאט ונעתקן פה בעזרת השם
@חסידישער יוד למה לא תנסה לעשות כאן אשכול בפרוג?יש עוד שרוצים להצטרף לקבוצה בגוגל צאט ? אם כן נא להגיד פה לעשות לייק.. ונוכל לפתוח בעזרת השם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: