ביטקוין: ההתפכחות - הסולידית
מדוע שיניתי את דעתי לגבי ביטקוין, האם ניתן להצדיק את הכללתו בתיק השקעות מבוזר, ואיך אני משקיעה בו הלכה למעשה.www.hasolidit.com
דווקא קראתי את זה לפני ששאלתי
אבל לא ראיתי מידע טכנימה המשמעות מבחינת עמלות וכדו'
ביטקוין: ההתפכחות - הסולידית
מדוע שיניתי את דעתי לגבי ביטקוין, האם ניתן להצדיק את הכללתו בתיק השקעות מבוזר, ואיך אני משקיעה בו הלכה למעשה.www.hasolidit.com
למה לא עוזר?בטח שאלו כאן כבר מיליון פעמים. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון
רוצה להשקיע בביטקויין
הבנתי שקל יותר לקנות קרן מחכה. כמו GBTC
איך כדאי לעשות זאת?
יש לי חשבון באי בי אי, אבל לא נראה שזה עוזר...
צודק! תודה רבהלמה לא עוזר?
תקנה דרכם.
אפשר דרך ספארק לקנות ניירות ערך דולריים.פשוט השתמשתי עד עכשיו רק במערכת ספארק שיש בה רק ניירות ערך שקליים
לא. אתה פשוט כנראה בבית השקעות אחר. אני באי.בי.אי. ואצכם אין אפשרות דרך ספארק. יש להם מערכת אחרת (דברתי עכשיו עם נציג)אפשר דרך ספארק לקנות ניירות ערך דולריים.
כנראה אתה צריך להשלים חתימה
שדילגת עליה בפתיחת חשבון
איזה קרנות מחקות יש?לא. אתה פשוט כנראה בבית השקעות אחר. אני באי.בי.אי. ואצכם אין אפשרות דרך ספארק. יש להם מערכת אחרת (דברתי עכשיו עם נציג)
אני לא יודע לענות בצורה טובה. טרם למדתי את התחוםאיזה קרנות מחקות יש?
כן, כך מרגישים הרבה אנשיםבאופן אישי כל הקריפטו מרגיש לי כמו בועה שיום אחד אולי תתפוצץ. האם זה אומר שאי אפשר לעשות רווח בזמן הזה? כנראה שאפשר ויש אנשים שנכנסו מוקדם והתעשרו מאד. בכל מקרה, בשעות הקרובות רשות ניירות הערך האמריקאית צריכה להחליט אם היא מאשרת תעודת סל מבוססות ביטקוין בארה"ב. אם זה יאושר זה כנראה יקפיץ את ערך הביטקוין, לפחות בטווח הקצר. מה יקרה בטווח הארוך? קשה לומר.
למה לא, אם זה הגיע לקו התמיכה זה הזמן לעיסקת לונג, יש גם ווליום גבוה,כן, כך מרגישים הרבה אנשים
אבל אם קרנות פנסיה בארה״ב מחכות רק לאישור בשביל להשקיע בביטקויין, אז בתור הימור זה הימור נחמד אני חושב.
לגבי הגרף שציירתי - אכן ירד כמעט לקו התחתון שציירתי (כמובן זה לא מוכיח כלום, אולי מקרה הוא)
gbtc?מישהו כאן מבין בניתוח טכני אולי?
ולכןמשום שהיום או בימים הקרובים אמורה להתפרסם החלטה בדבר אישור השימוש בביטקויין לקרנות סל בארצות הברית. התחזית היא חיובית. וזה אמור להקפיץ את הערך של הביטקויין. יש על זה מלא בחדשות
כמובן התחזית הזאת כבר גלומה במחיר הקיים
אם כבר התרחקתם לחשוב על נכס כה תנודתיכמובן יתכן גם שלא יאשרו, ואז המחיר יפול
הא, לא התכוונתי לקנות ולמכור באותו יוםgbtc?
זה בסך הכל ETF.
ניתוח טכני לא יעזור.
דמי ניהול שוד לאור היום.
@moti!aמישהו כאן מבין בניתוח טכני אולי?
מה אתם אומרים על זה? כדאי לחכות קחת עד שזה יגיע לקו למטה ואז לקנות? או שזה סתם ניחוש
(את הקווים הירוקים אני ציירתי, לפי מה שנראה לי)
צפה בקובץ המצורף 1547519
הוא היה אשכול אמוציונאלי.ואז ... מחקו לי את האשכול !!
לא יודע למה !!
מומלץ מאוד לקרוא את כל הכללים - לטובתכם.
- בפורום השקעות חובה לשמור על שיח מכובד ומכבד, ולא לרדת בשום אופן לפסים אישיים.
משום שהיום או בימים הקרובים אמורה להתפרסם החלטה בדבר אישור השימוש בביטקויין לקרנות סל בארצות הברית. התחזית היא חיובית. וזה אמור להקפיץ את הערך של הביטקויין. יש על זה מלא בחדשות. כמובן יתכן התחזית הזאת כבר גלומה במחיר הקיים, כמובן יתכן גם שלא יאשרו, ואז המחיר יפול. אבל אני חושב שבתור הימור יפה זה מתאים.
כן, כן. הן הן הדברים...רגע היסטורי לעולם הקריפטו: אושרו תעודות הסל על הביטקוין
לאחר חודשים ארוכים סוף סוף אושרו למסחר 11 מתוך 13 הבקשות לרישום למסחר של תעודות סל על מחיר הספוט של הביטקוין. המסחר הסל יחל כבר מחר (ה'); גנסלר מודה שההחלטה עקב אילוצי בית המשפט; בינתיים המטבע מגיב באיפוק עם עליות קלות בלבד; "ה-SEC ירו לעצמם בראש"; כמה כסף יזרום מחר לתעודות הסל?www.bizportal.co.il
הוא היה אשכול אמוציונאלי.
כלל ראשון בפורום:
מומלץ מאוד לקרוא את כל הכללים - לטובתכם.
באמת התרומה שלך לפורום עצומה.
אם אתה רוצה אני יסנן מהאשכול הודעות לא מכובדות ואפתח אותו מחדש בתנאי שישמר הכבוד.
גילוי נאות: באופן אישי אני לא מסכים עם השיטה אבל הפורום לא שלי. אני אורח כאן כמוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: