ומה תעשה עם אלה שחששו מלקיחת רווחים כמוךדרך אגב, אם אני רוצה לאמץ את הגישה לעצמי - האם זה הופך אותי למשקיע אקטיבי?
כלומר, לצורך העניין אני משקיע בסנופי, אבל בזמנים שהחשש ללקיחת רווחים עולה - מוציא את הכסף לכמה ימים.
יש כאן כמה טובות.מכל הקרנות סל ביטקוין האלו, מישהו מכיר משהו טוב ?צפה בקובץ המצורף 1550501
נזכרתי שיש גם את @chiclookמישהו כאן מבין בניתוח טכני אולי?
מה אתם אומרים על זה? כדאי לחכות קחת עד שזה יגיע לקו למטה ואז לקנות? או שזה סתם ניחוש
(את הקווים הירוקים אני ציירתי, לפי מה שנראה לי)
צפה בקובץ המצורף 1547519
כלומר שהמחיר כבר ירד? אז לא אמכורומה תעשה עם אלה שחששו מלקיחת רווחים כמוך
לקו את הרווחים רגע לפני
לדעתי זה הרבה פחות.בהשקעה רגילה במדד מרוויחים 20%
אז אתה חושב שתצליח לתזמן את השוק.כלומר שהמחיר כבר ירד? אז לא אמכור
אתה חושב שהסגידה שיש כאן בפורום הנכבד להשקעה פאסיבית זו הגישה הנכונה היחידה?אז אתה חושב שתצליח לתזמן את השוק.
למה אתה חושב שדווקא אתה יודע יותר טוב ממיליוני אנשים אחרים ברחבי העולם?
חיפשתי הרבה ולא מצאתי.זה שיש מתחרים אחרים אמור לגרום לנו להתייחס לנושא ברצינות, כובד ראש וענוה. אבל זה לא אמור לגרום לנו להרים את הידיים ולהסתפק בממוצע ומטה בכל אחד מתחומי החיים.
לגבי זה שקיימת ״שיטה״ כזו, אני לא מאוד אופטימי.חיפשתי הרבה ולא מצאתי.
עדיין לא התייאשתי אם תמצא שיטה שמכה את השוק לאורך זמן, אני ישמח לדעת.
2 תנאים:
1. שיטה עם כללים ברורים שאפשר להכיל בשכל, נטולת רגש. ושאין שאלות מהותיות שמפריכות את האסטרטגיה.
2. נתונים שאכן השיטה הכתה את השוק לאורך זמן. לא הבטחות ולא סיפורים רק מספרים.
תשים לב לפרט נוסף,
לרוב האנשים השקעה פאסיבית זה המקסימום סיכון שהם יכולים לקחת
ולכן גם אם תמצא שיטה טובה יותר, היא בהכרח תהיה עם יותר סיכון מהגישה הפאסיבית. ולא תתאים לרוב האנשים.
מצטרף לדבריך אני מאמין ביכולת של אנשים לזהות הזדמנויות.לגבי זה שקיימת ״שיטה״ כזו, אני לא מאוד אופטימי.
אבל אני כן חושב שמי שיש לו אפשרות ללמוד ולהבין, יכול לשפר את הביצועים.
למשל, אתה חוקר את המצב, רואה מנייה שיש לה סיכויים גבוהים לנסוק - למה לא לקנות?
הרבה פעמים, לפחות במבט של חכמה בדיעבד, זה נראה מאוד פשוט.
בתחילת קורונה, כשנעשה ברור שהעולם יוצא להתבודדות ועבודה מהבית, אחד החברים שלי קנה מניות של זום. הגיוני, לא?
עכשיו יש מלא עניין סביב AI. אז NVIDIA זו הכתובת (ההזמנות שלהם זה כבר לשנתיים קדימה). הכסף נשפך עליהם כמו מבול. המנייה ממריאה. אם יש ידע, אני חושב שאפשר לדעת ברמת סבירות די טובה, מתי להיכנס.
[אישית, אני יודע שלי אין מספיק ידע. חיכיתי שזה יירד ויתקן את עצמו אחרי עלייה מטופרת. היום זה עלה עוד 5% בינתיים. ואין לי מושג אם יהיה תיקון.]
יש ibitיש אפשרות להשקיע בקריפטו בסכומים קטנים נניח לשים כל חודש100 ש"ח
פחות משנה מה הם חושבים, יותר משנה מה השוק חושב...סתם שאלה.
כל אלו שקונים ביטקוין הם ספקולנטים,
או שהם חושבים שבאמת יש לדבר הזה ערך כלשהו?
מה הם חושבים שהשוק חושב.פחות משנה מה הם חושבים, יותר משנה מה השוק חושב...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: