אלף שנה....נכתב ע"י efrat1;1204494:בפירוש "מצודת דוד' שנכתב לפני כאלף שנה , נכתב לפי הפירוש השלישי "המהרסים והמחריבים אותך יצאו ממך . ר"ל הטועים שבקרבך הם שסובבו (היו הסיבה) ההריסה והחורבן ולא מאתי מאת ה' ) יצאה הרעה " , ברח האשמים בחרבו ובהרס הם בניך ולא מאת ה' יצאה הרעה"
נכתב ע"י shiran a;1204226:עשה ימים כלילות
במקום עשה לילות כימים
נכתב ע"י עדנה;1207521:למה?????????????????????
ישנם כאלו שלא עושים כלום בימים כמו בלילות...
מה לא נכון בזה???????????????????
נכתב ע"י קקטוס;1207468:אלף שנה....
לא הגזמת קצת?
הוא נכתב בסוף המאה ה- 17..
עם זאת, ויקיפדיה טוענת (ואת זאת למדתי עוד הרבה לפני שחלמו ליצור את ויקיפדיה) ש...נכתב ע"י אברהם;1208222:מה מקור השם "הים האדום" לים סוף?
המקור הוא השם האנגלי The Red Sea
אולם השם הזה הוא שיבוש של... The Reed Sea, כלומר - ים סוף.
נכתב ע"י נקודת זינוק;1208462:תנועת ביל"ו- 'בית יעקב לכו ונלכה'... ההמשך: 'באור ה'' נשמט מחוסר עניין לציבור.
נכתב ע"י אברהם;1209580:ונשמרתם מאד לנפשותיכם
בד"כ מביאים את הפסוק הזה כהוכחה שאסור לעשות דברים מסוכנים, שצריך לשמור על הבריאות ועל כללי הבטיחות וכו'
בעוד שהוא בכלל מדבר על משהו אחר לגמרי:
צריך להישמר מאד ולהיזהר מאד מהגשמת האלוהות
והלא כתוב בתורתכם רק השמר לך ושמור נפשך וכתיב ונשמרתם מאד לנפשותיכם כשנתתי לך שלום למה לא החזרת לי שלום אם הייתי חותך ראשך בסייף מי היה תובע את דמך מידי
לא עד כדי כך! על הדבק הקטן של ביתי כתוב רק: אחריות ל-4 שנים (הוא מכיל 25 גרם ולא מספיק אפילו ל-4 שבועות)נכתב ע"י גרף;1209560:אחריות לכל החיים (של המוצר)!
נכתב ע"י למען דעת;1209609:ברכות (דף לב: )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: