תוכלי לנדב לי עוד מידע??? איפה נרשמים איפה מעלים???אפשר. אני עזרתי לחברה עם ילד כזה לעלות מסמכים באתר ומקבלת איזה 1500 שח לחודש
תאם את זה:אפשר. אני עזרתי לחברה עם ילד כזה לעלות מסמכים באתר ומקבלת איזה 1500 שח לחודש
לא כל קש"ר מקבל גמלה. אחרת, מדינת ישראל תצטרך לשלם ל2/3 מאזרחיה...
זו צריכה להיות הפרעה כזו משמעותית שמחייבת מסגרת חינוכית של חינו"מ, ואז אחד ממסמכי התביעה הם אישור מועדת זכאות ואיפיון או ועדת שילוב (למקרה של סל אישי).
ו/או אם תצליחו להוכיח על הצורך בהשגחה מתמדת (50% גמלה)
או יותר מכך - על הצורך בנוכחות קבועה של מבוגר (100% גמלה).
כמו - משום חוסר מודעות לסכנות. סיכון עצמי וסיכון הסביבה. וכיו"ב.
די נדיר לקבל 100% על קש"ר בלבד.
אוספים מסמכים רשמיים ותיעודים להוכחה (תרופות, תיעוד רפואי, פסיכולוגי, נוירולוגי וכו')אוקיי אז איפה מתחילים את התהליך??
גם השגחה חלקית מועילה. אם הילד מקבל סיוע במוסד החינוכי - זה יכול להתקבל כשהגחה חלקית.ו/או אם תצליחו להוכיח על הצורך בהשגחה מתמדת (50% גמלה)
המכתב מהפסיכולוג או מהנויורולוג צריכים להיות מהשנה האחרונה.אוספים מסמכים רשמיים ותיעודים להוכחה (תרופות, תיעוד רפואי, פסיכולוגי, נוירולוגי וכו')
ושיהיה כתוב במכתב, שמה? שהילד צריך השגחה? מה בדיוקגם השגחה חלקית מועילה. אם הילד מקבל סיוע במוסד החינוכי - זה יכול להתקבל כשהגחה חלקית.
המכתב מהפסיכולוג או מהנויורולוג צריכים להיות מהשנה האחרונה.
בהצלחה ובקלות!
יש אפשרות ליצור איתי קשר באופן אישי?לא כל קש"ר מקבל גמלה. אחרת, מדינת ישראל תצטרך לשלם ל2/3 מאזרחיה...
זו צריכה להיות הפרעה כזו משמעותית שמחייבת מסגרת חינוכית של חינו"מ, ואז אחד ממסמכי התביעה הם אישור מועדת זכאות ואיפיון או ועדת שילוב (למקרה של סל אישי).
ו/או אם תצליחו להוכיח על הצורך בהשגחה מתמדת (50% גמלה)
או יותר מכך - על הצורך בנוכחות קבועה של מבוגר (100% גמלה).
כמו - משום חוסר מודעות לסכנות. סיכון עצמי וסיכון הסביבה. וכיו"ב.
די נדיר לקבל 100% על קש"ר בלבד.
ואם זה מסתכם בריטלין כמו הרבה ילדים היפר שזה מספיק (ואולי גם שיעורי עזר) אבל לא מעבר לזה ?מקבלים בהחלט, יודעת מחברה שמקבלת על הילד שלה...
-- קחו בחשבון שיכול להיות מצב שיקראו לכם לוועדה רפואית.
-- אצל חברה שלי האבא הלך עם הילד --- ומרוב שהם חיכו הרבה זמן בחוץ והילד כבר טרלל את אבא שלו, כשנכנסו וראו איך הם נראים -- ילד תוסס מאוד, אבא מותש מאוד.. זה הספיק לוועדה הרפואית ... ואישרו את הקצבה. (לא יודעת באיזה עיר זה היה... אבל נראה לי שכל אחד שיראה מחזה כזה זה יספיק לו...)
במכתבים -- צריך שיהיה כתוב שהם אכן אבחנו שלילד יש בעיה X וממליצים על השגחה ו/או מתן תרופות X וכו'...
אצל חברה שלי זה רק רטלין, והעניין של ההשגחה זה לא במסגרות, אלא אם נשאר בבית למרות שכבר גדול (מעל גיל 9), לא יכול להיות לבד...ואם זה מסתכם בריטלין כמו הרבה ילדים היפר שזה מספיק (ואולי גם שיעורי עזר) אבל לא מעבר לזה ?
פשוט צריכה לדעת האם יש מה לנסות בנתונים הקיימים
אגב אם זה כמה ילדים במשפחה אחת ולוקחים את כולם יחד אולי זה יעשה יותר רושם של הורים "מותשים"
במכתב - צריכה להיות האבחנה של הרופא.ושיהיה כתוב במכתב, שמה? שהילד צריך השגחה? מה בדיוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: