כבר עכשיו יש 1+1את קונה במבצעים?
ודרך האתר זה יותר זול מבחנות.
כבר עכשיו יש 1+1את קונה במבצעים?
ודרך האתר זה יותר זול מבחנות.
הם טובים עליה במידה שהיא צריכה או מידה/שתיים מתחת?שילב
יש לי בת פצפונת והבגדים והבגדי גוף מהחנויות הנ”ל מעולים עליה.
כן בטח.הם טובים עליה במידה שהיא צריכה או מידה/שתיים מתחת?
הבן שלי לא קטן כ"כ ושילב ממש גדול (עכשיו הוא בן 10 חודשים ולובש 3-6 של שילב), קרטרס יחסית טוב אבל גם הגופיות הוא 3-6 והNB היה טוב לו עד גיל חודש וחצי כזה (נולד בערך 3 קילו), והחנות השניה אני לא מכירה...כן בטח.
דוקא על שילב את שואלת או בכללי?
אבל שילב מתחילים עם SNBכן בטח.
דוקא על שילב את שואלת או בכללי?
נגיד לקיץ השתמשתי בבגדי גוף ספגטי של נקסט במידה 3-6.
היא בת שנה ו3 חוד’ ועכשיו כשפחות צריך חורפי, חזרנו לגופיות האלה..
ממליצה גם על הבגדי גוף ספגטי של נקסט.
נכון.גם הSNB גדול, יותר גדול מNB של קרטרס
הבת שלי נולדה בגודל רגיל (3.300) היא בת 4 וחצי חודשים ולובשת עכשיו 3-6 כל החברות (שילב, קארטרס, קיווי וגולף)הבן שלי לא קטן כ"כ ושילב ממש גדול (עכשיו הוא בן 10 חודשים ולובש 3-6 של שילב), קרטרס יחסית טוב אבל גם הגופיות הוא 3-6 והNB היה טוב לו עד גיל חודש וחצי כזה (נולד בערך 3 קילו), והחנות השניה אני לא מכירה...
גם נקסט אני לא מכירה את המידות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: