צריך מרשם? איפה משיגים?בונג'סטה? (לבחילות..)
תרשמו איפה קונים / משיגים, צריך מרשם ?טרבמין/זופרן
בעיקרון צריך מרשם,צריך מרשם? איפה משיגים?
עשיתי בקשת מרשם מרופא נשיםטרבמין לדעתי זה בלי מרשם
זופרן צריך מרשם גם בונז'סטה
אפשר אבל לנסות להשיג
אצלנו כולם עם וירוס,בקשת עזרה דחוף
כבר 4 קל בטן פורטה לא עוזר
כמובן בהשפעת פסח / ערב פסח, בהריון [לא 1/3 ראשון] יש לכם המלצה טובה ומיידית ??
אני רוצה מרשם מרופא, לא אוהבת להלוות מאחריםאצלנו כולם עם וירוס,
הבחילות בהריון הם בלי כאבים...
ולשלם על בונג'סטה... זה חתיכת סכום,
אולי תלווי בינתיים כדי לראות אם זה בחילות ממשהו אחר.
אבל את רושמת שזופרן פחות בטוח בהריוןמה רמת הבחילה?
ואת כותבת כאן שזה גם כאבי בטן
השאלה אם זה רק זה
לדעתי זופרן הכי מקל
מצד שני עלול לגרום לעצירות
לשים לב אם את משיגה זופרן לאכול הרבה ירקות סלק וכו
או ישר לקחת ביחד עם אבילק (בלי מרשם) - וכשר לפסח
באמת שווה לנסות אבל במצב חמור לא תמיד מקל, מה שבטוח זה לא מזיקתנסי פרוביוטיקה והרבה! תראי ישועות
זה מקצר את ההחלמה בהחלט. לצערי אני למודת נסיון בגסטרו .באמת שווה לנסות אבל במצב חמור לא תמיד מקל, מה שבטוח זה לא מזיק
אני צריכה פתרון מיידי בשביל לזוז ולא לגלוץ ולסבול.....זה מקצר את ההחלמה בהחלט. לצערי אני למודת נסיון בגסטרו .
א. כתוב להתייעץ וכו', לא התייעצתי האמת לקחתי וזה עזר לעיתים, לאחרונה בכלל לאא - משום מה ידעתי שקל בטן לא בהריון אבל בטח ביררת...
ב- זופרן נותנים בהריון, אני חיה עליו כמה חודשים... אבל נחשב תרופה שאין עליה מספיק ידע מבחינת הריון
אבל אני האחרונה שימליץ לעשות משהו בלי מרשם רופא...
תראי אני לא יודעת מה להגיד לךאני צריכה פתרון מיידי בשביל לזוז ולא לגלוץ ולסבול.....
יש עכשיו וירוס כזה?אצלנו כולם עם וירוס,
הרופאת נשים שלי לא הסכימה בשום אופן לתת זופרן בהריון, למרות שפעם כן נתנה לי אותו בלי בעיה אמרה שהוא לא בטוח בהריון וקחי בחשבון שהוא עלול לגרום למיגרנות אם את רגישה לזה.ב- זופרן נותנים בהריון, אני חיה עליו כמה חודשים... אבל נחשב תרופה שאין עליה מספיק ידע מבחינת הריון
אבל אני האחרונה שימליץ לעשות משהו בלי מרשם רופא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: