עוגות/עוגיות בחושה שיש קרמל מלוח-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אז אחרי ש @רוחי בלבוחי נתקלה בסירופ פירות יער בשעת שוטטות בסופר, קנתה [כנראה לא עמדה בפני תחנוני הסירופ], והעלתה מתכון שדרוג לגלידה, נתקלתי אני באח של הסירופ הזה, גם מוצר חדש, מיותר לומר שלא עמדתי בפני הדמעות המלוחות של כל כך של הסירופ הזה, והוספתי לעגלה.

רגע,
תכירו:
1728507203782.png
טעים להכיר!

מה עשיתי איתו?
חלק ממנו נכנס לגלידה, הגיוני, לא?

בכמות נוספת שלו ידעתי שאני רוצה להכין עוגה.
היו עוד כמה דברים שידעתי:
1. זו תהיה עוגה בחושה
2. זו תהיה עוגה פשוטה, כי זה מה שבאמת אוהבים אצלינו
3. זו תהיה עוגה ללא מיקסר, כי התעצלתי להוציא אותו מהארון
4. זו תהיה עוגה שתניב כמות גדולה
5. זו תהיה עוגה עם מינימום כלים
6. זו תהיה עוגה טעימה--- רציתי.

אז מה מכל הנ"ל התקיים?
1. היא בחושה
2. היא פשוטה, אפילו לא פוטוגנית
3. המיקסר עדיין בארון
4. יצאו לי כ-80 קוביות, זו כמות גדולה, לא?
5. קערה ומטרפה
6. נתנו לילדה קטנה לטעום, היא ביקשה עוד. ולמה ילדה קטנה? עשי"ת, יש בה קאן סיני גרוס, וכו'......

טוב, אחרי כל הנאום הזה.
תמונה, שוב, העוגה לא מאוד פוטוגנית. לכאורה יכולתי להוציא אותה יפה יותר, אבל צילמתי כאן היום כל כך הרבה דברים וזו היתה האחרונה, והסבלנות שלי כבר היתה ממני והלאה..
IMG_9547_682x1024.jpg
1


מתכון
תבנית תנור

8 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס סכור חום כהה
1 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס תחליף חלב, או מים
2 כוסות סירופ קרמל מלוח
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס פקאן סיני גרוס


טורפים ביצים שלימות עם סוכר לבן לתערובת תפוחה ואורירית.
מוסיפים שמן בקילוח דק
מוסיפים תחליף חלב וקמח ואבקת אפיה לסירוגין.
טורפים לתערובת אחידה וחלקה, מחלקים ל-2
למחצית אחת מוסיפים 1/2 כוס סירופ קרמל מלוח ויוצקים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.

למחצית השניה מוסיפים 1 כוס סירופ קרמל מלוח וסוכר חום. מתקבלת תערובת כהה קצת יתר מהמחצית הראשונה.
משיישים את התערובת הכהה יותר לתוך הבהירה שבתבנית.

מזלפים פסים של חצי כס סירופ קרמל מלוח ומפזרים שוקולד צי''פס ופקאן סיני גרוס


אופים ב 180 מעלות 25-30 דקות עד שהעוגה יציבה


חלק מסירופ הקרמל מלוח ישקע באפיה לתחתית העוגה ויהפוך אותה לרטובה ונימוחה ממש.
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
תודה הני
מתגעגעים לשו"ת שלך.
לכמה תבניות אינגליש זה מתאים?
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אז אחרי ש @רוחי בלבוחי נתקלה בסירופ פירות יער בשעת שוטטות בסופר, קנתה [כנראה לא עמדה בפני תחנוני הסירופ], והעלתה מתכון שדרוג לגלידה, נתקלתי אני באח של הסירופ הזה, גם מוצר חדש, מיותר לומר שלא עמדתי בפני הדמעות המלוחות של כל כך של הסירופ הזה, והוספתי לעגלה.
ווי @ה. בקר
אני חייבת פעם אחת לבוא איתך לסופר כדי לשמוע את בכיות המוצרים החדשים שמתחננים על נפשם להיכנס למטבח שלך....
טוב- אפשר ממש להבין אותם!

ולגבי המתכון המצורף- אני ממש אוהבת עוגות כאלו קלות, כלום עבודה שנראות מעולה ומוציאות את כל הרוק.
השילוב של מתוק- מלוח, איך שזה טעים.
בהזדמנות זו- תודה על הכל, גמר חתימה טובה וחג סוכות שמח וטעים!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אז אחרי ש @רוחי בלבוחי נתקלה בסירופ פירות יער בשעת שוטטות בסופר, קנתה [כנראה לא עמדה בפני תחנוני הסירופ], והעלתה מתכון שדרוג לגלידה, נתקלתי אני באח של הסירופ הזה, גם מוצר חדש, מיותר לומר שלא עמדתי בפני הדמעות המלוחות של כל כך של הסירופ הזה, והוספתי לעגלה.

רגע,
תכירו:
צפה בקובץ המצורף 1795140טעים להכיר!

מה עשיתי איתו?
חלק ממנו נכנס לגלידה, הגיוני, לא?

בכמות נוספת שלו ידעתי שאני רוצה להכין עוגה.
היו עוד כמה דברים שידעתי:
1. זו תהיה עוגה בחושה
2. זו תהיה עוגה פשוטה, כי זה מה שבאמת אוהבים אצלינו
3. זו תהיה עוגה ללא מיקסר, כי התעצלתי להוציא אותו מהארון
4. זו תהיה עוגה שתניב כמות גדולה
5. זו תהיה עוגה עם מינימום כלים
6. זו תהיה עוגה טעימה--- רציתי.

אז מה מכל הנ"ל התקיים?
1. היא בחושה
2. היא פשוטה, אפילו לא פוטוגנית
3. המיקסר עדיין בארון
4. יצאו לי כ-80 קוביות, זו כמות גדולה, לא?
5. קערה ומטרפה
6. נתנו לילדה קטנה לטעום, היא ביקשה עוד. ולמה ילדה קטנה? עשי"ת, יש בה קאן סיני גרוס, וכו'......

טוב, אחרי כל הנאום הזה.
תמונה, שוב, העוגה לא מאוד פוטוגנית. לכאורה יכולתי להוציא אותה יפה יותר, אבל צילמתי כאן היום כל כך הרבה דברים וזו היתה האחרונה, והסבלנות שלי כבר היתה ממני והלאה..
צפה בקובץ המצורף 17951441


מתכון
תבנית תנור

8 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס סכור חום כהה
1 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס תחליף חלב, או מים
2 כוסות סירופ קרמל מלוח
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כוס פקאן סיני גרוס


טורפים ביצים שלימות עם סוכר לבן לתערובת תפוחה ואורירית.
מוסיפים שמן בקילוח דק
מוסיפים תחליף חלב וקמח ואבקת אפיה לסירוגין.
טורפים לתערובת אחידה וחלקה, מחלקים ל-2
למחצית אחת מוסיפים 1/2 כוס סירופ קרמל מלוח ויוצקים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.

למחצית השניה מוסיפים 1 כוס סירופ קרמל מלוח וסוכר חום. מתקבלת תערובת כהה קצת יתר מהמחצית הראשונה.
משיישים את התערובת הכהה יותר לתוך הבהירה שבתבנית.

מזלפים פסים של חצי כס סירופ קרמל מלוח ומפזרים שוקולד צי''פס ופקאן סיני גרוס


אופים ב 180 מעלות 25-30 דקות עד שהעוגה יציבה


חלק מסירופ הקרמל מלוח ישקע באפיה לתחתית העוגה ויהפוך אותה לרטובה ונימוחה ממש.
בדיוק אתמול הייתי בסופר ראיתי מרחוק משומה לא קניתי,
אבל חשבתי לעצמי שאם את היית רואה אותו הוא היה לוחש לך כזו לחישה שלא היית עומדת בתחנוניו:p:p:p
 

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
@ה. בקר הכנתי את העוגה, דבר ראשון תודה! העוגה יצאה 'נחמד'.
דבר שני, קצת התאכזבתי לא הרגישו בכלל את הסירופ, למרות שקניתי במיוחד את הסירופ שהמלצת (17.9 שח) והכנתי בדיוק כמו ההוראות. לא חשו בטעמו

הכנתי את העוגת קפה שלך, (מהחוברת אאל"ט,) יצאה מדהים! תודה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר הכנתי את העוגה, דבר ראשון תודה! העוגה יצאה 'נחמד'.
דבר שני, קצת התאכזבתי לא הרגישו בכלל את הסירופ, למרות שקניתי במיוחד את הסירופ שהמלצת (17.9 שח) והכנתי בדיוק כמו ההוראות. לא חשו בטעמו

הכנתי את העוגת קפה שלך, (מהחוברת אאל"ט,) יצאה מדהים! תודה.
כנראה כמו בכל דבר ענין של טעם. כאן אמרו שמרגישים בדיוק ברמה הרצויה.
לא כל אחד מתחבר לטעמים של כל העוגות שלי, ככה זה.
מצטערת בשבילך.
:(
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ואיך הוא יצא בגלידה ?
לטעמי,
מהמם.
שמתי ממנו בגלידת וניל עם שברי פקאן סיני.
הכנתי גלידת וניל עם שברי פקאן סיני.
זילפתי מעל מהסירופ, בנדיבות ושיישתי פנימה לגלידה בעזרת סכין.

ושוב,
לא כל טעם, אהוב על כל אחד.
יש מגוון ענק של עוגות וקינוחים, יש אלו שאוהבים X, יש Y
יש כאלו שטעם מאוד מודגש הם לא אוהבים ויש שדווקא טען מודגש אוהבים.
אז אני מביאה מה שטעים לפי הטעם שלי, שלנו כאן בבית, כי זה פרמטר מדידת הטעם שלי.
אפפעם לא מתחייבת שאחרים יתחברו לטעמים כמונו.
 

קריאת כיוון

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
רגע,
תכירו:
בלתקים
עליך ניתן לאומר:
"גם יפה
גם אופה".
האופן, השפה, הצלחות, הכמות,
הנראות, השנינות, האווירה
טוב הלב והנדיבות.
כל מתכון- WOW
תודה!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה