כללי בורסלינו

shlomo_riv

משתמש רשום
סוף סוף קמפיין אמיתי

פשוט כובע טוב.

קבצים מצורפים

• 123.jpg
    KB 596.4 · צפיות: 30

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
יפה מאוד!

בקטנה, הייתי מעדיף את זה קצת יותר אלגנטי, עם גימור קצת יותר מוקפד... (קו דק מסביב, טיפוגרפיה יותר מעודנת...)
ועוד משהו, בורסלינו זה פשוט כובע טוב, אבל הבורסלינו שבתמונה נראה פשוט כובע מאובק.

צבע

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וואו! יפה!

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נייס, רק
"אדם שאוהב לעשן?"
שו?

חוצמזה, אתה מכיר מישהו שמעשן ולא אוהב לעשן?

shlomo_riv

משתמש רשום
בזמנו הם שמו מישהו שמעשן וכתבו "יש כבוד"

נכתב ע"י אלי ויסברג;403938:
נייס, רק
"אדם שאוהב לעשן?"
שו?

חוצמזה, אתה מכיר מישהו שמעשן ולא אוהב לעשן?

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הגרפיקה טובה מאוד. הכובע עצמו טעון שיפור נראה קצת מאובק. הסלוגן הכל שטויות, לא אהבתי בכלל. ולמה? כי לא הכל שטויות סורי, זה לא משכנע. קראתי אומנם את המילים הקטנות שלפני אבל עדיין מה שבולט לעין זה המשפט הכל שטויות.

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הערה נוספת, אישית העדפתי את המודעה הימנית רק רצוי להוריד את בורסלינו פשוט כובע טוב בצד שמאל למטה כי כתבת את זה כבר למעלה אז למה לחזור עוד פעם על אותו משפט.

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חשבתי אולי תשאיר את כל המלל ובמקום ה"כל שטויות" לכתוב, "הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב. כשאתה רושם הכל שטויות אתה מבטל בעצם את הרעיון שבורסלינו כן יכול לעשות אותך חכם ומכובד למה לשלול את זה.. חבל. אלא מאי? הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב.

shlomo_riv

משתמש רשום
מסכים

נכתב ע"י צביקי;403958:
חשבתי אולי תשאיר את כל המלל ובמקום ה"כל שטויות" לכתוב, "הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב. כשאתה רושם הכל שטויות אתה מבטל בעצם את הרעיון שבורסלינו כן יכול לעשות אותך חכם ומכובד למה לשלול את זה.. חבל. אלא מאי? הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב.

מסכים איתך לגמרי

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י shlomo_riv;403944:

אה וואלה נכון

אגב, "פשוט טוב" לא מתחבר עם היוקרתי. המילה "פשוט" פשוטה מדי.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מעולה!
הייתי הולך על המודעה הימנית, המיקום הרבה יותר מוצלח, וגורם לראות את הטקסט, וגם את התמונה כמו שצריך.. בשמאלית כל דבר שם טוען לכתר...
ובקשר לשייע, נראה לי שדווקא בסגנון ניסוח שכזה, יש משהו ב'מעט בוטות' שהמודעה משדרת.

shlomo_riv

משתמש רשום
נכתב ע"י 2OR;403991:
מעולה!
הייתי הולך על המודעה הימנית, המיקום הרבה יותר מוצלח, וגורם לראות את הטקסט, וגם את התמונה כמו שצריך.. בשמאלית כל דבר שם טוען לכתר...
ובקשר לשייע, נראה לי שדווקא בסגנון ניסוח שכזה, יש משהו ב'מעט בוטות' שהמודעה משדרת.

האמת שהרעיון הוא בדיחה על זה שכל פעם מנסים למכור משהו אחר מאשר את המוצר עצמו.
אני מכיר את הבחור שמייבא את הכובע לארץ ושלחתי לו את זה בתור בדיחה על משרדי הפרסום שהוא עובד איתם.

פוס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י shlomo_riv;404049:
האמת שהרעיון הוא בדיחה על זה שכל פעם מנסים למכור משהו אחר מאשר את המוצר עצמו.
אני מכיר את הבחור שמייבא את הכובע לארץ ושלחתי לו את זה בתור בדיחה על משרדי הפרסום שהוא עובד איתם.

למה שלא תציע לבוסטומסקי את שירותיך?
אם כבר התחלת, תשלח לו קמפיין מושקע ויפה, ותציע לו להשתמש בו.

בהצלחה.

shlomo_riv

משתמש רשום
נכתב ע"י פוס;404062:
למה שלא תציע לבוסטומסקי את שירותיך?
אם כבר התחלת, תשלח לו קמפיין מושקע ויפה, ותציע לו להשתמש בו.

בהצלחה.

כי אני לא משרד פרסום, וזה מה שאתה צריך עם מותג כזה.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אתם החב"דניקים... נהיה משעמם לכם... אה? :D:D
מישהו רוצה לעזור לי לעשות תמונות מחזור? ;)

אלי ויסברג

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אתה המוסקבאי העסוק, הייתי עוזר לך אבער הסופ"ש אני אהיה עסוק בלחוות מחדש את ארצנו הק', אשמח אחוריזה, אחורי הג' תמוז.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה