נכתב ע"י אלי ויסברג;403938:נייס, רק
"אדם שאוהב לעשן?"
שו?
חוצמזה, אתה מכיר מישהו שמעשן ולא אוהב לעשן?
נכתב ע"י צביקי;403958:חשבתי אולי תשאיר את כל המלל ובמקום ה"כל שטויות" לכתוב, "הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב. כשאתה רושם הכל שטויות אתה מבטל בעצם את הרעיון שבורסלינו כן יכול לעשות אותך חכם ומכובד למה לשלול את זה.. חבל. אלא מאי? הכל נכון, אבל... לפני הכל בורסלינו הוא פשוט כובע טוב.
נכתב ע"י shlomo_riv;403944:בזמנו הם שמו מישהו שמעשן וכתבו "יש כבוד"
נכתב ע"י 2OR;403991:מעולה!
הייתי הולך על המודעה הימנית, המיקום הרבה יותר מוצלח, וגורם לראות את הטקסט, וגם את התמונה כמו שצריך.. בשמאלית כל דבר שם טוען לכתר...
ובקשר לשייע, נראה לי שדווקא בסגנון ניסוח שכזה, יש משהו ב'מעט בוטות' שהמודעה משדרת.
נכתב ע"י shlomo_riv;404049:האמת שהרעיון הוא בדיחה על זה שכל פעם מנסים למכור משהו אחר מאשר את המוצר עצמו.
אני מכיר את הבחור שמייבא את הכובע לארץ ושלחתי לו את זה בתור בדיחה על משרדי הפרסום שהוא עובד איתם.
נכתב ע"י פוס;404062:למה שלא תציע לבוסטומסקי את שירותיך?
אם כבר התחלת, תשלח לו קמפיין מושקע ויפה, ותציע לו להשתמש בו.
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: