מנה קלילה. מעולה בפני עצמה לצד סלט ירקות או מעל פסטה או תפו"א אפוי במיקרוגל
כמות ל-4 סועדים
2 קופסאות טונה במים- מסוננות היטב מהנוזלים
1 פלפל ירוק קצוץ דק- קוביות ממש קטנות
2 בצלים קצוצים דק
1 עגבניה קוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כף סוכר חום [או יותר לפי הטעם]
3 כפות שמן
1/2 כוס מים
מאדים בצל ופלפלים בשמן עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט הטונה.
מבשלים לרוטב אחיד. מוספים טונה מפוררת ומערבבים. מבשלים עוד כדקה יחד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים חם
כמות ל-4 סועדים
2 קופסאות טונה במים- מסוננות היטב מהנוזלים
1 פלפל ירוק קצוץ דק- קוביות ממש קטנות
2 בצלים קצוצים דק
1 עגבניה קוביות קטנות
4 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כף סוכר חום [או יותר לפי הטעם]
3 כפות שמן
1/2 כוס מים
מאדים בצל ופלפלים בשמן עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את יתר הרכיבים למעט הטונה.
מבשלים לרוטב אחיד. מוספים טונה מפוררת ומערבבים. מבשלים עוד כדקה יחד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים חם