מי מחפש מקוריות בעגלה?אני קניתי דרגונפלי. ויכולה לשתף בשיקולים:
בי 6 יותר יציב, ויותר עם נסיון לגבי האיכות שלו.
מצד שני הוא כבר "חפור" ולכל בן אדם שני (או ראשון) יש אותו.
אני לא התלהבתי מדבר כזה...
הדרגונפלי- חדש, מעניין, מתקפל בקלות מטורפת, פחות יציבה.
יותר מקורי (בינתיים בכל מקרה)
צריך לפנות לבוגבו בעצמם או לחנות? העגלה אצלי 3+ חודשיםוהשירות של בוגבו כבר הספקתי לנסות הוא מושלם
היית מאמינה?מי מחפש מקוריות בעגלה?
לפי דעתי נוחות ופרקטיות הכי חשוב
לבוגבוצריך לפנות לבוגבו בעצמם או לחנות? העגלה אצלי 3+ חודשים
הקיפול אמור להיות ממש פשוט - אם זה לא כך סימן שלא מבצעים בדיוק כמו שצריך, גם לי היה בהתחלה מסובך עד שהתעמקתי בסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=UAwS_l036HQ (אני למשל פספסתי את הקטע שצריך קודם כל את הגלגלים)אני גם קניתי את הדרגונפליי ,
בשימוש כחודשיים + ועדיין בגדר בודקת אותה.
היא קלה מאוד! נוחה לתינוק ולאמא. נסיעה ממש טובה ונוחה גם על מהמורות !
הקיפול עם האמבטיה, אין לי מושג למה -לא תמיד הולך בקלות (אולי פשוט לא הבנתי את הקונץ-אשמח לשמוע ממנוסות)
פלוס נוסף בעייני העגלה יפה מאוד, סטייל של עיצוב ועדיין לא נדושה....
והשירות של בוגבו כבר הספקתי לנסות הוא מושלם ,שלחו לי חלק שאני הרסתי בחינם ועד הבית (קשת של הגגון)
ולא נראה לי שהם אמורים להביא נילון גשם בחינם
היו לי כבר כמה עגלות אף פעם לא קבלתי .
סבירהאיך הדרגונפליי במדרגות?
למה אין מצב לסחוב ב 2 ידיים? לפי המשקל נשמע שהיא קלה יחסית.בי 6 קלה יותר ובכיף אפשר לסחוב בשתי ידיים במדרגות, את הדרגונפלי אין מצב לסחוב בשתי ידיים.
כי היא גדולה יחסית, גבר כמובן יצליח.למה אין מצב לסחוב ב 2 ידיים? לפי המשקל נשמע שהיא קלה יחסית.
נו באמתלי יש דרגונפליי 5 חודשים ואני מרוצה בטירוף!!
לגבי השיקול אם בי 6 או דרגונפליי לדעתי אין בכלל מה להתלבט, ברור שדרגונפליי, כייפית ונוחה מאוד וגם חדישה
הבי6 ישנה וממש נמאס לראות אותה ברחוב, מצחיק שאנשים עוד קונים אותה.
זה מה שקורה כשקונים עגלה כדי שיהיה לי כמו שיש לכל השכונה ולא באמת מפעילים שיקול דעת... כזה מצחיק להסתובב באזורים חרדיים ולראות את כולן עם הדרגונפליי, מעניין מה הן עשו עם הבי 5 ו6 שלהן מהילד הקודם...נו באמת
הדגונפלי לטעמי מכוערת אימה
הבי 6 לא מתקרבת להיות ישנה
זו אמירה די מוזרה
אז את בעצם אומרת בצורה ברורה שאת קונה את העגלה הזו כי נמאס לראות את הקודמת ברחוב...הבי 6 הרבה יותר הגיונית אם כבר מדברים על הבדלים בין 2 העגלות.לי יש דרגונפליי 5 חודשים ואני מרוצה בטירוף!!
לגבי השיקול אם בי 6 או דרגונפליי לדעתי אין בכלל מה להתלבט, ברור שדרגונפליי, כייפית ונוחה מאוד וגם חדישה
הבי6 ישנה וממש נמאס לראות אותה ברחוב, מצחיק שאנשים עוד קונים אותה.
יש לציין שקניתי בוגבו ממש לאחרונהזה מה שקורה כשקונים עגלה כדי שיהיה לי כמו שיש לכל השכונה ולא באמת מפעילים שיקול דעת... כזה מצחיק להסתובב באזורים חרדיים ולראות את כולן עם הדרגונפליי, מעניין מה הן עשו עם הבי 5 ו6 שלהן מהילד הקודם...
אז את בעצם אומרת בצורה ברורה שאת קונה את העגלה הזו כי נמאס לראות את הקודמת ברחוב...הבי 6 הרבה יותר הגיונית אם כבר מדברים על הבדלים בין 2 העגלות.
בקיצור, בוגבו זה נטו סחף חברתי. לא מכירה עדיין מישהי שקנתה אותה בגלל האיכות שלה או הנוחות, כי אם נתחיל לדבר על הפרמטרים האלו יש עוד עגלות אחרות שעוקפת אותה בהליכה. בקיצור, בוגבו העולמית צריכה לשלם אחוזים לחרדים, אם לא אנחנו מי היה קונה אותם..
אני ממש מרוצהמתעניינת על הדרגונפליי
מי שיש לה ובשימוש אשמח אם תרשום אם מרוצה או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: